Fudbalska reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Увек били и остали...од понашања по фирмама, преко спорта до државног врха. Зато нам је тако и како нам је...Аномалија су кошарка и ватерполо, ту је неуобичајено висока концентрација квалитетних људи.

A tenis i odbojka ?

Тенис је аномалија захваљујући талентованим појединцима у једној генерацији и њиховим родитељима. Кад оде Ноле видећеш да деценијама опет нећемо имати врхунског тенисера. У одбојци су такође културнији и образованији људи па имамо солидне резултате, мада не увек и врхунске.

Ako je verovati nasim fudbalskim "strucnjacima" za uspeh je najvaznija atmosfera, nista taktika,nista zalaganje, nista tehnika, nista iskustvo....samo atmosfera.:cool:

Moj profesor Biologije sa humanom genetikom na faksu je imao jedan lep izraz: Dzaba ti je genotip, ako nemas fenotip. Ko se bavi medicinom, shvatice. Za ostale, objasnjenje. Dzaba je dobra atmosfera, druzenje, svi se vole i zele najbolje, ako veze nemaju da igraju fudbal. Atmosfera u i oko reprezentacije je mnogo bitna, jer igraci malo vremena provode zajedno kako bi se ocekivala neka spektakularna uigranost, ali nije jedina bitna. Na zalost, mi je tradicionalno, nikada nemamo na velikim takmicenjima. Malo zahvaljujuci spoljnjim, malo zahvaljujuci unutrasnjim ciniocima, ali uvek na SP ili EP odemo razjedinjeni, Antic je bio najblizi ideji da sakrije i sacuva igrace od gladnih novinara, ali mu je nedostajalo malo srece da uspe u onome sto je zeleo. Ako izuzmemo Osima i 1990. godinu, sve ostalo od 1930. godine naovamo je ispod svake kritike.

Sam Mijat dao 1 gol, a mogao jos barem 3. Tad je Nigerija bila sto puta jaca nego danas, vodio ih nas Bora Milutinovic, a vedete cuveni Okoca, Ikpeba, Oliseh, a igrao i Taribo Vest.

Babajaro, Babangida. Okecuku, Dzordz Finidi a sta reci za Nvankvo Kanua? Nigerija je bila zakon za PES u to vreme. Samo ubacis Okocu ili Babangidu u napad i niko ne moze da ih stigne a ako to ne upali Amokaci je tu kao zamena da upadne i skace na centarsuteve. :hahaha:
Salu na stranu to je bila stvarno dobra ekipa od bukvalno svih igraca koji su igrali u jakim ili osrednjim evropskim klubovima. Nijedan igrac van evrope.

Danas ce da nas rutiniraju, a ako ne budi igrali onaj Musa iz Cska i Mozes iz Celsija necu znati nijednog njihovog igraca. Ps, Sotirce ovaj dres je avangarda, a sa crvenim nema potrebe da se uporedjuje, nego i zemlja, samo pogledaj atmosferu tebi mrske Jugoslavije pa makar i krnje i danas. Milion puta bolja od ove Srbije koja je sva ucvenjenja, gde tuce Boze pravde, a igra i atmosfera nula.

Kakvi igraci, pun stadion, skandiranje i ovacije nasim igracima. Danas nadrealna slika.

Bio sam na toj utakmici. :lol:

Koju smo timčinu imali. Pre toga uništili mađare u baražu.

Tada smo stvarno verovali u čuda i mogli smo daleko i da ne bi one Mijatove prečke...:whistling:

P.S nije mi baš najjasnije šta traže u Londonu na terenu 4-ligaša i zašto igraju tamo..i jedni i drugi :think:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back