Fudbalska reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jeste manje značajnije. Evropa liga je 10ak utakmica po sezoni, naravno ako se klub plasira u grupu. Belgijska liga je skoro 40.

Ne mora da te tangira. Ni Marušića niko nije tangirao, pa sada Crna Gora ima prvog desnog beka Lacija, a mi Baneta, Rukavinu i Bastu. Ne zna se pred kojim je svetlija budućnost.

Jeste manje značajnije. Evropa liga je 10ak utakmica po sezoni, naravno ako se klub plasira u grupu. Belgijska liga je skoro 40.

Ne mora da te tangira. Ni Marušića niko nije tangirao, pa sada Crna Gora ima prvog desnog beka Lacija, a mi Baneta, Rukavinu i Bastu. Ne zna se pred kojim je svetlija budućnost.

Taj Banetovu karijeru moze samo da sanja...a nece biti nista bolji od Baste ni od Rukavine...Basta je u njegovim godinama igrao u tada solidnom Udinezeu..ne znam zasto je ovaj poseban...Vojvodina redovno stancuje igrace za CG

RickRoss godinama 'lobira' za bekove koji su igrali u Vojvodini... :D ajd da se uozbiljim malo...

Generalno vecina reprezentacija su tanke na bekovskim pozicijama jako osetljiva pozicija danas...i to sto smo mi imali Ivanovica i Kolarova je slucajnost mislim da je to svima jasno nije to prozivod nekog naseg planskog rada tako da uopste nije realno ocekivati da neke igracine stvorimo na tim pozicijama... Ono sto mene raduje je da napokon stvaramo neke ofanzivne igrace i to mi uliva nadu da cemo u skorijoj buducnosti poceti igrati neki fudbal...svaka cast vrhunskim bekovima i stoperima koje smo imali ali svi gledamo fudbal zbog veznjaka i napadaca i lepo je sto se napokon neki naziru i dosta obecavaju...

Recimo Bane ima velicanstvenu karijeru i ja ga neizmerno cenim...ali izmedju Baneta u vrhunskoj formi koji je bek ali igrac svetske klase i jednog kreativca poput Tadica koji ipak nije svetska klasa ali je odlican igrac uvek pre biram Tadica...

I naravno da Kolarov nece igrati 'vrhunski jos 3 4 godine'(stim da u reprezentaciji nikad nije ni igrao vrhunski doduse on nije ni vrhunski igrac ali sto sta mu imamo zameriti u reprezentaciji) bioloski sat mu otkucava i samo je pitanje kada ce imati strmoglavi pad forme...I Bane Ivanovic posle najbolje sezone u Chelziju je odigro pretprosle godine najgoru ****** godine cine svoje pogtovo na tako zahtevnoj poziciji...

I gde ce Nastic igrati u Bosni pored Kolasinca??? pa vece ima sanse kod nas...I pre cemo zazaliti za nekim veznjakom koji nam je promako ili napadacem konkretno uopste me nebi iznenadilo da Rade Krunic ili Luka Djordjevic naprave dobre karijere da naprave ozbiljan iskorak za koju godinu nego ovi prosecni bekovima....takvih ce biti bre!

Jeste, ali uporedi kvalitet ekipa koje igraju tu i recimo u Belgiji.

Kao što si ti naveo Marušića, ja mogu recimo da ti navedem Volkova.

Da idemo tvojom logikom, svako ko najavi da će igrati za neku drugu nacionalnu selekciju, odnosno uceni Savez, mora da dobije poziv za našu reprezentaciju.

Poslednja izmena:
Taj Banetovu karijeru moze samo da sanja...a nece biti nista bolji od Baste ni od Rukavine...Basta je u njegovim godinama igrao u tada solidnom Udinezeu..ne znam zasto je ovaj poseban...Vojvodina redovno stancuje igrace za CG

Ko je poredio Banetovu i Bastinu karijeru sa Nastićem i Marušićem i kakve sada mi imamo koristi od njihovih karijera?
I Basta i Bane i Rukavina i Kolarov će sutra prestati igrati za reprezentaciju, a kada vidim ko su im alternative nisam siguran po čemu Nastić i Marušić zaostaju
Veoma lako se odričemo solidnih igrača na tankim pozicijama.
Isto tako smo i za Prijovića mogli reći pre par godina ''Nek igra za Švajcarsku. Koji će nam igrač iz Boluspora?'' i gde bi smo na kraju sa takvim razmišljanjem stigli?

Vojvodina redovno stancuje igrace za CG

Koga osim Ivanića?

Sad ce da ispadne da klubasim ovde ali sta mislite o Rodicu kao nasledniku za Kolarova ?? Ja ne vidim neko drugo resenje ..

Mislim da se i sam Stojkovic danas kaje sto je zaigrao za Crnu Goru jer ovo sto igraju Rukavina i Basta i on bi mogo glat bez problema stim sto je dosta mladji i predstavljao bi i neku buducnost kakvu takvu ..

Da je Mitrovic odmah doaso u ligu poput championshipa gde moze da igra i da se razmahne mozda bi do sad igrao u vecem klubu ali to je ono kad hoces sve i odmah..... Ovim tempom za 2-3 sezone bi mogao da napreduje u ozbiljnog napadaca, a ovo za sad je prosek. Luka Jovic treba da dobija sansu postepeno u reprezentaciji nikako da se odmah ubaci u vatru iako dosta obecava za sad (konstantnost je najvaznija), a misljenja sam da je Prijovic trenutno nas najbolji i najiskusniji napadac i da on mora da igra pre ove dvojice. Prijovic ovakav trenutak u karijeri vrv nikad vise nece imati i treba iskoristiti ovu njegovu eksploziju samopouzdanja i odlicnu formu.

Poslednja izmena:
Da je Mitrovic odmah doaso u ligu poput championshipa gde moze da igra i da se razmahne mozda bi do sad igrao u vecem klubu ali to je ono kad hoces sve i odmah..... Ovim tempom za 2-3 sezone bi mogao da napreduje u ozbiljnog napadaca, a ovo za sad je prosek. Luka Jovic treba da dobija sansu postepeno u reprezentaciji nikako da se odmah ubaci u vatru iako dosta obecava za sad (konstantnost je najvaznija), a misljenja sam da je Prijovic trenutno nas najbolji i najiskusniji napadac i da on mora da igra pre ove dvojice. Prijovic ovakav trenutak u karijeri vrv nikad vise nece imati i treba iskoristiti ovu njegovu eksploziju samopouzdanja i odlicnu formu.

A zasto bi kaznjavali Mitra ako radi poso vise nego odlicno . Prijovic je dobar kao dzoker da udje sa klupe i tako treba i da ostane

Da je Mitrovic odmah doaso u ligu poput championshipa gde moze da igra i da se razmahne mozda bi do sad igrao u vecem klubu ali to je ono kad hoces sve i odmah

Dečko je prešao iz najboljeg belgijskog kluba kao najbolji strelac lige u prosečan ili ispodprosečan klub iz Premijer lige. Kako je to ''sve i odmah''?

Ako to nije postepeno ja ne znam šta je.

Poslednja izmena:
Mitorvic je prosecan napadac za prosecan klub..

Ja postujem to sto se Mitrovic tebi ne svidja kao igrac ali isto tako ti , fanste i svi ostali bi morali da postujete cinjenicu da je taj isti Mitrovic svojim golovima odveo Srbiju na mundijal u Rusiju - dao je 6 golova u kvalifikacijama a 6 golova nije sala ... isto tako je za Fulam na 9 utakmica dao 8 golova sto je vanserijski ucinak .. ne mora svaki napadac da ima vrhunski dribling ja sam Mitra zavoleo jer daje golove za Srbiju i ne razumem ljude koji bi tu sad nesto eksperimentisali kad konacno imamo pravog rasnog spica gol igraca koji nemilice reseta kako u reprezentaciji tako i u klubu ... pa evo i sad protiv Nigerije je dao 2 gola tj. 3 al mu jedan nisu priznali ...

Ja postujem to sto se Mitrovic tebi ne svidja kao igrac ali isto tako ti , fanste i svi ostali bi morali da postujete cinjenicu da je taj isti Mitrovic svojim golovima odveo Srbiju na mundijal u Rusiju - dao je 6 golova u kvalifikacijama a 6 golova nije sala ... isto tako je za Fulam na 9 utakmica dao 8 golova sto je vanserijski ucinak .. ne mora svaki napadac da ima vrhunski dribling ja sam Mitra zavoleo jer daje golove za Srbiju i ne razumem ljude koji bi tu sad nesto eksperimentisali kad konacno imamo pravog rasnog spica gol igraca koji nemilice reseta kako u reprezentaciji tako i u klubu ... pa evo i sad protiv Nigerije je dao 2 gola tj. 3 al mu jedan nisu priznali ...

Prosecan napadac za prosecnan klub i prosecnu reprezentaciju...
Tih 8 golova nije nista vanserijski,ono sto radi Mesi i Ronaldo godinama u nazad to je vanserijski.
Napdaca mora da ima dribling ako nema dribling onda nije napadac,nazalost danas je u fudbalu masa napadaca bez driblinga,zato je fudbal i postao tako dosadan za gledanje.

Prosecan napadac za prosecnan klub i prosecnu reprezentaciju...
Tih 8 golova nije nista vanserijski,ono sto radi Mesi i Ronaldo godinama u nazad to je vanserijski.
Napdaca mora da ima dribling ako nema dribling onda nije napadac,nazalost danas je u fudbalu masa napadaca bez driblinga,zato je fudbal i postao tako dosadan za gledanje.

Pa mislio sam vanserijski za nase uslove ne mogu svi biti Mesi i Ronaldo .. mi mozda jos uvek nemamo top napadaca ali Mitar razbija u Cempionsipu i u reprezentaciji , Prijovic vec 20 golova u sezoni za prvoplasirani tim u Grckoj , mali Jovic cuda pravi .. ono sto hocu da kazem je da od Kezmana nismo imali ovako dobrih devetki secam se kad nam je onaj Filip Djordjevic glumatao spica pa smo onda morali da guramo Mitra u vatru koji jedva da je imao tad 18 godina ... sklanjati Mitrovica iz prve postave bi jedino imalo smisla ako bi se Jovic za koju godinu pretvorio u svetskog asa sto nije iskljuceno jer je na primer Milinkovic Savic u njegovim godinama tek potpisao za Lacio a ovaj mali trpa li trpa u Bundesligi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back