Fudbalska reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Malo???
Sramota,nije to Drula zaslužio !

Ja sam bio za da Drulovic ostane selektor, ali kad malo ukljucim mozak mislim da ipak to nije dobar potez

Covek je vodio omladinsku reprezentaciju, i to dobro, svaka mu cast na tome, ali to nije ni 1% onoga sto ga ceka u A reprezentaciji

Pogledajte Hrvate, njihov Kovac je vodio mladu selekciju pa se nije proslavio sa najjacom, a Ljubinko nije cak vodio ni mladu vec omladinsku

Gledajte vi to kako hoćete ali sa Drulom sam očekivao da će se vremenom ratosiljati škartova i podmladiti reprezentaciju...da ne pominjem kako zna celokupnu situaciju oko svakog našeg igrača.
Još bih dodao i da bi igrali rasterećenije.
Kod ovog holandeza ima da mu igraju samo "imena i prezimena" !

I Klementea su uzdizali a on je bio najgori selektor. Malo mi je zao Drule jer mu mozda nisu pruzili sansu a deluje mi kao skroman covek koji zna sta hoce. Ajd da vidimo i ovog Advokata sta ce napraviti sa nasim mamlazima, ko zna mozda ih i napravi na tim. Ako ne onda ce njemu trebati advokat.

Uzdizali su ga naravno, kad dovedu čoveka Španca ne mogu da kažu "ovaj je sumnjiv al eto biće selektor", nego ga glorifikuju jer time pokrivaju i sebe i sopstveno rešenje.

- - - - - - - - - -

Gledajte vi to kako hoćete ali sa Drulom sam očekivao da će se vremenom ratosiljati škartova i podmladiti reprezentaciju...da ne pominjem kako zna celokupnu situaciju oko svakog našeg igrača.

Dokle, aman, to je to navijačko ludilo podmlaiđvanje podmalađivanje do besvesti. Pa već sada je reprezentacija skoro najmlađa po godinama.

Još bih dodao i da bi igrali rasterećenije.
Kod ovog holandeza ima da mu igraju samo "imena i prezimena" !
To jeste realna opasnost.

Poslednja izmena:
Ja sam bio za da Drulovic ostane selektor, ali kad malo ukljucim mozak mislim da ipak to nije dobar potez

Covek je vodio omladinsku reprezentaciju, i to dobro, svaka mu cast na tome, ali to nije ni 1% onoga sto ga ceka u A reprezentaciji

Pogledajte Hrvate, njihov Kovac je vodio mladu selekciju pa se nije proslavio sa najjacom, a Ljubinko nije cak vodio ni mladu vec omladinsku
I Pižon je bio selektor mlade i imao uspeha, znamo kako se završilo.

Gledajte vi to kako hoćete ali sa Drulom sam očekivao da će se vremenom ratosiljati škartova i podmladiti reprezentaciju...

A cekaj, koji su to skartovi na primer?
I ko ti garantuje da ce ti "skartovi" igrati kod Advokata?
A sto se podmladjivanja tice, ja ne znam da li ti ocekujes da sa kadetima odemo na EP, jer ako je Miha ista uradio, podmladio je reprezentaciju.

A Raća Petrović?
Igračina sa imenom i prezimenom priznatim u svetu fudbala.
Dokle, aman, to je to navijačko ludilo podmlaiđvanje podmalađivanje do besvesti. Pa već sada je reprezentacija skoro najmlađa po godinama.
Ja podmlađivanja nisam ni video...timove su nam sastavljali menadžeri a pogodnijeg od (pred trenersku penziju) Advokata nemaju...koja je njegova svrha preuzimanja naše reprezentacije?Dokazivanje?
A cekaj, koji su to skartovi na primer?
I ko ti garantuje da ce ti "skartovi" igrati kod Advokata?
A sto se podmladjivanja tice, ja ne znam da li ti ocekujes da sa kadetima odemo na EP, jer ako je Miha ista uradio, podmladio je reprezentaciju.
Ima ih dosta sa jakim menadžerima...i da,igraće mu baš takvi a Mihino "podmlađivanje" - menadžeri pa tek onda Miha.

Holandija je tad imala dobar kadar .....nisu to neke reference da bi bio placan toliko,a bice sigurno dosta velika ta plata
Plus ovo sto ti kazes, koliko on realno poznaje nas igracki kadar? Igrace iz JSL ce mu sastavljati menadzeri, a i ovako , nismo mi bas toliko poznata fudbalska nacija ,pa da nam svi poznaju igrace.....tipujem recimo da bi ovi holandski igrali sto je dobro,ali recimo nisam bas siguran za igrace poput Ljajica,Baste itd.....I koliko on njih moze da motivise kao stranac.....

- - - - - - - - - -

Rusi su druze pod njim ispali u grupnoj fazi evropskog prvenstva nakon uvodne pobede u grupi u kojoj su bili favoriti

Druze i mi smo ispali na svetskom pa idalje svi mislimo da je Antic najbolji selektor kojeg smo imali...Ta Rusija je na pocetku odrala Cehe od zivota i ta utakmica je pecat njegovog rada kako igraju njegove ekipe ako si gledo Zenit kad ih je on vodio vidio si kakav su fudba igrali...ocu da kazem da covek ima filozofiju i ideju tu holandsku nit...Jedino me brinu vec ove price da su ga menadzeri Zahavi i Ramadani tu postavili pa se bojim da ce ga boliti uvo za ekipom...Ali kad got sam gledo tog Advokata na klupi necijoj igrali su odlican fudbal...O Klementu necu nista da pricam mozda je imo rezultate krajem 80tih kod nas je doso samo da pokupi lovu covek nije ni pratio nase igrace...

Igračina sa imenom i prezimenom priznatim u svetu fudbala.

Ja podmlađivanja nisam ni video...timove su nam sastavljali menadžeri a pogodnijeg od (pred trenersku penziju) Advokata nemaju...koja je njegova svrha preuzimanja naše reprezentacije?Dokazivanje?

Ima ih dosta sa jakim menadžerima...i da,igraće mu baš takvi a Mihino "podmlađivanje" - menadžeri pa tek onda Miha.

Umesto Žigića, Pantele, Jovanovića i Stankovića, Vidića i Milijaša imaš Mitrovića, Markovića, Sulejmanija, Tadića, Nastasića i Matića... Ne razumem šta bi ti hteo?

Umesto Žigića, Pantele, Jovanovića i Stankovića, Vidića i Milijaša imaš Mitrovića, Markovića, Sulejmanija, Tadića, Nastasića i Matića... Ne razumem šta bi ti hteo?

Kad se kaže podmlađivanje, obično se misli da se žrtvuje uspjeh zbog izgradnje tima, sticanja iskustva itd. ... kod nas nije to slučaj, jer su ovi zeleni igrači za 3 klase bili iznad crvenih (i na početku kvalifikacija)... dakle, nikakva hrabrost nije trebala da se umjesto Milijaša stavi Matić, to je zdrav razum... mada, Mihajlović je Matića stavio na klupu a igrao mu je Mijailović (zvani Mićko) i Petrović (zvani Raćko)...:dash:

Kad se kaže podmlađivanje, obično se misli da se žrtvuje uspjeh zbog izgradnje tima, sticanja iskustva itd. ... kod nas nije to slučaj, jer su ovi zeleni igrači za 3 klase bili iznad crvenih (i na početku kvalifikacija)... dakle, nikakva hrabrost nije trebala da se umjesto Milijaša stavi Matić, to je zdrav razum... mada, Mihajlović je Matića stavio na klupu a igrao mu je Mijailović (zvani Mićko) i Petrović (zvani Raćko)...:dash:

Sad više ne pričam o Mihajloviću, pričam o tome da ne znam kakva podmlađivanja mi više očekujemo.

Pa svi imaju jake menadzere :mrgreen:
A zasto odmah pesimizam, kritika?
Ja zaista ne vidim da pored ovih igraca sto je nabrojao Bastiani, mi treba dodatno da podmladjujemo reprezentaciju.

Kombinacija mladosti i iskustva je uvek dobitna.
Ne mozes ti samo gurnuti mladjariju, bez nekog iskustva, i odmah ocekivati rezultate.
Pola ovih igraca, poput Mitrovica, Markovica, Djuricica, jos uvek nije formirana i jos uvek nije dosla do svog punog potencijala.

Zato treba biti strpljiv, a ja se nadam da Advokat, kao iskusan trener, sve to moze da iskombinuje, da igraci mogu jos vise da napreduju kod njega i da ce se to vratiti dobrim rezultatima.

Ja zaista ne vidim da pored ovih igraca sto je nabrojao Bastiani, mi treba dodatno da podmladjujemo reprezentaciju.

Ne mozes ti samo gurnuti mladjariju, bez nekog iskustva, i odmah ocekivati rezultate.
Pola ovih igraca, poput Mitrovica, Markovica, Djuricica, jos uvek nije formirana i jos uvek nije dosla do svog punog potencijala.

Zato treba biti strpljiv, a ja se nadam da Advokat, kao iskusan trener, sve to moze da iskombinuje, da igraci mogu jos vise da napreduju kod njega i da ce se to vratiti dobrim rezultatima.

Ti treba pod hitno da promijeniš nick u Neozbiljni optimista!

Lako je biti general posle bitke

Ako bude rezultata naravno da je dobar potez, a ako ne bude onda nije dobar potez - prosto

Takodje sad mogu da padnu u vodu sve spekulacije oko Ramadani-Damjanac reprezentacije

Upravo obrnuto. Advokat je pred penzijom i boli ga uvo sad da se nadjebava s "menadžerima". Dobiće spisak igrača koji moraju da igraju, on će ih poređati kao u menadžeru i oni kako odigraju odigraju. On je Holanđanin pred penzijom, a mi zemlja trećeg sveta. ;)

Poslednja izmena:
Da damo čoveku šansu. Uvek sam mislio da za trenera treba dovesti stranca (nekog od Germana). Videćemo. A biće garant bolji od Žonpija i Sliniše.

- - - - - - - - - -

Upravo obrnuto. Advokat je pred penzijom i boli ga uvo sad da se nadjebava s "menadžerima". Dobiće spisak igrača koji moraju da igraju, on će ih poređati kao u menadžeru i oni kako odigraju odigraju. On je Holanđanin pred penzijom, a mi zemlja trećeg sveta. ;)

To što pričaš je karakteristično baš za naše trenere. Ne verujem da će ti "jaki menadzeri" imati ikakav uticaj na ovog Holanđanina.

Upravo to spoj mladosti i iskustva. A ne kao mi. Promenimo citavu postavu za nekoliko generacija mladjih igraca i opet jovo na novo. Treba ubacivati jednog po jednog igraca da uci od starijih i da upada u sistem kao sto radi Nemacka. A ne da menjamo i taktiku i formaciju kako koji selektor dodje na to mesto i opet pravimo komplikacije i opet nemamo svoju igru nego ucimo ispocetka nesto novo. I naravno nikada nismo dobro uigrani zbog takvih stvari.

Da damo čoveku šansu. Uvek sam mislio da za trenera treba dovesti stranca (nekog od Germana). Videćemo. A biće garant bolji od Žonpija i Sliniše.

- - - - - - - - - -

To što pričaš je karakteristično baš za naše trenere. Ne verujem da će ti "jaki menadzeri" imati ikakav uticaj na ovog Holanđanina.

Drugo nema nego da vidimo sta ce napraviti a sto se tice menadzera i selektora. Nikad nije problem da mu tutnu u dzep neki evro pred penziju da progura nekog novog igraca za prodaju.

Da samo što je razlika u tome što su posle linčovanja javnosti Žigara a posebno Vidić rekli definitivno zbogom reprezentaciji a ne da im se Miha zahvalio...Stanković je već bio najavio da se povlači iz reprezentacije a Miha je bio računao na njega...eto,neka ti ostane Milijaš koga ni ja ne bih zvao u tim.
Normalno je da mora neko drugi nakon ovih navedenih da se nametne s'tim što je Tadić već bio u reprezentaciji ali je i nepravedno zapostavljen kod Mihinog prethodnika...kakav Matić,ne znam o čemu pričaš?Tu je bilo samo sukoba između Mihe i Matića i ništa drugo...

Ja bih najviše na svetu voleo da me taj Advokat demantuje i naša reprezentacija ima uspeha sa njim ali ne mogu se ni oteti ustisku o nepravdi prema Druli koju su ovde gotovo svi ponaosob pisali "što ga ne imenuju za selektora,što se toliko dugo dvoume jer nam je on odličan izbor"...u tom stilu se pisalo.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back