Fudbalska reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
.

Karadzic je izabarao odlicnog trenera.Drulovic je pocetnik.Osvojiti sa decom prvenstvo nije isto sto i igrati protiv najjacih "A" selekcija.Selektor
moze da bude samo covek sa jakim iskustvom.Videcete kako Advokat zavodi red u ekipi.Ko ga ne postuje,odmah dobije sut kartu.:bye:

Ma sasvim jasno! Nakon što je naš Miha zbog nediscipline izbacio onog poluproizvoda Matića i onom izdajniku Ljajiću pokazao gde mu je mesto i posle naše sambe u Brazilu čovek ipak nije mogao da u Minhenu ne mahne Gvardioli i da dobije 8-9 mil. € po sezoni. Selektor treba da bude neko ko može Mihu dostojno da nasledi i nastavi njegov put a to je nesumnjivo neko poput Dika Advokata ili Fabija Kapela npr.

Ma sasvim jasno! Nakon što je naš Miha zbog nediscipline izbacio onog poluproizvoda Matića i onom izdajniku Ljajiću pokazao gde mu je mesto i posle naše sambe u Brazilu čovek ipak nije mogao da u Minhenu ne mahne Gvardioli i da dobije 8-9 mil. € po sezoni. Selektor treba da bude neko ko može Mihu dostojno da nasledi i nastavi njegov put a to je nesumnjivo neko poput Dika Advokata ili Fabija Kapela npr.

Zahebavaš se, je l' da?

Saglasan sam sa opštim uverenjem da je menadžerska praksa jedna od glavnih problema u fudbalu kod nas, ali sve sam ubeđeniji da je fokus uperen na pogrešan način. Evo danas sam video spisak fudbalera koji su klijenti Zahavi-Ramadanijeve agencije (ja to inače slabo pratim). I vdim da je tamo, pored ostalih Adem Ljajić. Isti onaj Ljajić koji je glavna zamerka Siniši Mihajloviću što ga nije uvrstio u sastav. A takođe Radovanović nije klijent Ramadanija, a Mihajlovića i danas cimaju (sa razlogom) zato što ga je stavio u tim u Zagrebu protiv Hrvatske.

Te se stvari prosto ne uklapaju.

Сумњам да ће ,осим пара које очигледно имамо и које ће узети холанђанин,нешто урадити значајно Дик.
Пласман на првенство,ако га буде,није превелики успех.
Браво за младе репрезентативце !!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back