Fudbalska reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
To kako izgleda sadašnji grb FSS je diskutabilno...

Postoje dve verzije...

158409_101563129_novi%20grb%20FSS.jpg

Ova prva (levo) verzija je kao i dalje zvanična, ali je POGREŠNA... Naime, greškom dizajnera, probušena su ocila (možda se vodio time - bušna ocila - bušna država), pa je posle toga izašla ispravljena verzija (2010.) sa novim ocilima... naravno, kao i sa grbom Srbije, curkus se nastavlja i sa ovim grbom jer smo jedina država na svetu koja ima dva ZVANIČNA GRBA... :(

grb-srbije-1.jpg

158409_660287610_poredjenje%20grba%20srbije.jpg

Levo grb koji nikada nije ni usvojen zvanično, već se koristio samo po preporuci Skupštine od 2004. do 2010. i desno sgrb Srbije koji je usvojen po zakonu o državnim simbolima iz 2009.godine

I naravno pošto imamo političare kakve imamo, sad su u upotrebi oba rešenja (iako je ZVANIČNO samo ovo iz 2010.godine)... Aj što ne znamo dokle su nam granice, sad imamo i dva grba..... ?!?!?!?!?!

Poslednja izmena:
Nego sta kazete na transfere nasih igraca ?
MArkovic u Liverpulu,po meni odlican izbor, bolje dok je mlad , jeste fizicki zahtevna PL,ali odabrao je bar ekipu u kojoj ce igrati fudbal....
Tadic u Sautemptonu, ne znam bas,mislim solidan izbor,ali mogao je i u neki jaci klub sa vecim ambicijama,nije vise tako mlad,ali covek bas zeli postupno da ide....
Basta u Laciu onako , mogao je i on neki jaci....

Po meni je Markovic najbrze napredovao i mislim da ce se uklopiti u Liverpulu. Bice on hit ove sezone videcete. Za Tadica se slazem. Drago mi je sto ce igrati u PL ali Sautempton mi je bas ekipa koju nesto ne volim da gledam. Plasim se da se nece uklopiti. Za njega je vise Arsenal ili Totenhem ili tako nesto. Ne znam nekako njegov profil igraca vidim u takvim klubovima. Sto se tice Baste ok je sto je presao u Lacio, to je ekipa koja uvek ide na vrh tabele. Mada bih ga najradije video u Interu ili u PL. Svidja mi se i sto je Rukavina napokon presao u neko malo zvucnije ime iz Valjadolida u Viljareal. Oduvek sam ih cenio.

Imam za vas pitanje, kako komentarisete cinjenicu da 60% reprezentacije Holandije dolazi iz njihove lige i oni su treci na svetu, a mi godinama unazad imamo najbolje igrace njihove lige (Sulejmani, Tadic, Djuricic, Kostic, Gudelj) a ne mozemo ni da se kvalifikujemo na SP :think:

Holandska reprezentacija je po imenima relativno slaba, osim par faca (Roben, Van Persi, Snajder...) a opet igraju efikasan i leprsav fudbal, treci su na svetu

Sve je do tradicije i filozofije fudbala, oni imaju svoju prepoznatljivu skolu, igraci se menjaju, selektori se menjaju, ali stil igre ostaje isti

Mi to nemamo, imamo veoma kvalitetne pojedince ali kad je u pitanju reprezentacija nemamo nista od toga. Moze reprezentacija da bljesne tu i tamo, ali sve je to kratkorocno, nama treba sistem kakav su uspostavili Holandjani ili Nemci

Poslednja izmena:
Imam za vas pitanje, kako komentarisete cinjenicu da 60% reprezentacije Holandije dolazi iz njihove lige i oni su treci na svetu, a mi godinama unazad imamo najbolje igrace njihove lige (Sulejmani, Tadic, Djuricic, Kostic, Gudelj) a ne mozemo ni da se kvalifikujemo na SP :think:

Holandska reprezentacija je po imenima relativno slaba, osim par faca (Roben, Van Persi, Snajder...) a opet igraju efikasan i leprsav fudbal, treci su na svetu

Sve je do tradicije i filozofije fudbala, oni imaju svoju prepoznatljivu skolu, igraci se menjaju, selektori se menjaju, ali stil igre ostaje isti

Mi to nemamo, imamo veoma kvalitetne pojedince ali kad je u pitanju reprezentacija nemamo nista od toga. Moze reprezentacija da bljesne tu i tamo, ali sve je to kratkorocno, nama treba sistem kakav su uspostavili Holandjani ili Nemci

Holandija je ima odličnu sredjnu liniju i napad (de Jong, Kujt, Snajder, Roben, van Persi)... samo im je zadnja linija slaba, pogotovo bekovi... i klupa im je kratka...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back