lima
Aktivan član
- Poruka
- 1.630
To kako izgleda sadašnji grb FSS je diskutabilno...
Postoje dve verzije...
Postoje dve verzije...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Heraldičari su ismijavali lijevi grb i govorili da se radi o dvoglavom papagaju...
Nešto si se zbunio, bratac...
Upravo su heraldičari bili za ispravljanje grešaka na stilizaciji grba koji je onako zbrda-zdola sklepan 2004... SVA srpska heraldička udruženja su za novu stilizaciju...
Orao nema takav kljun...
Znam, ali se ne razumijem, niti me pretjerano interesuje... ja kao laik kažem...Бар је та тема апсолвирана овде на Крстарици, имаш на потфоруму Историја теме и теме о томе.
![]()
Boje na dresu treba staviti vodoravno, gore crvena dole plava i beli sorc, jer ovo ovako nije srpska zastava.
![]()
obratio sam paznju nekoliko puta ali nikako da napisem.
pogledajte kada idu himne ,skoro svi igraci pevaju punim srcem himnu svoje zemlje.
vidi se da su ponosni sto nastupaju , kad su ponosni vise se i bore i trude.
imao je mihajlovic pravo
Naročito brazilci a njihove rezultate vidimo !
Hocemo li videti rep. Srbije na SP 2018. god?
Meni se čini da će Tadiću baš odgovarati Southampton, ali eto, vidjećemo.
Imam za vas pitanje, kako komentarisete cinjenicu da 60% reprezentacije Holandije dolazi iz njihove lige i oni su treci na svetu, a mi godinama unazad imamo najbolje igrace njihove lige (Sulejmani, Tadic, Djuricic, Kostic, Gudelj) a ne mozemo ni da se kvalifikujemo na SP
Holandska reprezentacija je po imenima relativno slaba, osim par faca (Roben, Van Persi, Snajder...) a opet igraju efikasan i leprsav fudbal, treci su na svetu
Sve je do tradicije i filozofije fudbala, oni imaju svoju prepoznatljivu skolu, igraci se menjaju, selektori se menjaju, ali stil igre ostaje isti
Mi to nemamo, imamo veoma kvalitetne pojedince ali kad je u pitanju reprezentacija nemamo nista od toga. Moze reprezentacija da bljesne tu i tamo, ali sve je to kratkorocno, nama treba sistem kakav su uspostavili Holandjani ili Nemci
Holandija je ima odličnu sredjnu liniju i napad (de Jong, Kujt, Snajder, Roben, van Persi)... samo im je zadnja linija slaba, pogotovo bekovi... i klupa im je kratka...
И опет су играли са свих 23 играча, а чак 9 различитих је дало гол.