Fudbalska reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kaze Tole da se svi zivi nude da vode reprezentaciju...za sada je Drulovic u prvom planu...mada se pregovara sa Zengom? Lud yebe zbunjenog?...Sto se tice Mihine selekcije svaka mu cast sto je isforsiro Lazara Markovica(sto je uradio extra stvar da budemo iskreni) ali ovi ostali igraci sto su tu da je njegovom zaslugom je suplja prica...on se jedva smilovo pa je tek protiv Hrvata u bgdu izveo skoro najjacu postavu...i to na jedvite jade...

Poslednja izmena:
Kaze Tole da se svi zivi nude da vode reprezentaciju...za sada je Drulovic u prvom planu...mada se pregovara sa Zengom? Lud yebe zbunjenog?...Sto se tice Mihine selekcije svaka mu cast sto je isforsiro Lazara Markovica(sto je uradio extra stvar da budemo iskreni) ali ovi ostali igraci sto su tu da je njegovom zaslugom je suplja prica...on se jedva smilovo pa je tek protiv Hrvata u bgdu izveo skoro najjacu postavu...i to na jedvite jade...

Ma kakav Zenga kakvi bakraci. Ako se dovede stranac koji pojma nema o igrackom kadru opet ce neko iz saveza ili menadzeri sastavljati tim. Najbolje je da ostane Drulovic ili neka pozovu Rajevca ili nekoga ko je upoznat sa nasim igracima i njihovim kvalitetima i neka napokon naprave jednu bazu igraca koji ce se uigravati. Ovako cemo do beskonacnosti isprobavati, vrteti po 40 igraca u reprezentaciji i uvek cemo biti na pocetku.

fss3-1.jpg
- - - - - - - - - -

fss-logo-1.jpg

- - - - - - - - - -

fss-novi-logo-1.jpg

- - - - - - - - - -

oprema-umbro-srbija-fss--1.jpg

Poslednja izmena od moderatora:
Ovo što Drulović trpi dobro govori o profilu ličnosti. Čovek od formata bi dao ostavku, sazvao konferenciju za štampu i napušio ološ u FSS na čelu sa Karadžićem. Tretiraju ga kao invalida - "sedi tu dok ne vidimo nekoga boljeg".

A po meni, presudno je upravo to da selektor bude neko ko ima autoritet. Ne mora da bude stručni genije, al ida bude neko čija se poštuje. To daje karakter reprezentaciji, a to je neophodno pogotovu nama pošto se naši igrači između sebe i ne poznaju jer uglavnom nisu igrali zajedno.

Ljudski mogu da razumem Drulovića, verovatno nema bolju opciju nego da bude pri FSS, ali za reprezentaciju je to pogubno.

Realno, Zenga je mnogo iskusniji trener od Drulovića... mada mislim da ne binikako bilo dobro sad dovoditi Zengu jer bi to dodatno podijelilo javnost, unijelo neslogu i nemir oko reprezentacije itd... ili dovesti nekog kvalitetnog trenera u vezi koga bi se svi složili (a to je skoro nemoguće) ili ostaviti Drulu pa šta nam dragi Bog da...

xoprema-umbro-srbija-fss-jpgpagespeedic5-1.webp

Boje na dresu treba staviti vodoravno, gore crvena dole plava, i beli sorc.

Ovo ovako nije srpska zastava.
Ne mora ni da bude zastava, bitne su nacionalne boje. Dres je dres, zastava je zastava. Meni lično je OK da dres bude crven pošto već postoji nekakva tradicija da je Srbija igrala u takvim dresovima (ili bar verujemo da je igrala). OK mi je da je i plav, jer je to bio dres Jugoslavije, koju smo nasledili. No, kada smo već jednom odustali od plavih dresova, onda je glupo vraćati se tome.

Inače, mislim i da je postojeći amblem FSS dobar, mada mi je jako zanimljivo to što Lima radi.

Свиђа ми се грб који је Лима предложио, још да вратимо име савеза у Српски лоптачки савез, како се звао пре Великог рата.
Што се тиче боја, ако нам је црвена прва, онда би резервна требало да буде бела са плавим додацима.

Свиђа ми се грб који је Лима предложио, још да вратимо име савеза у Српски лоптачки савез, како се звао пре Великог рата.
Што се тиче боја, ако нам је црвена прва, онда би резервна требало да буде бела са плавим додацима.
Meni se crvena boja dresova sviđa... kao Borac BL ili kao Grbalj...

Ако је избор Друловић или Зенга,ствар је јасна : ДРУЛОВИЋ !
Не знам како и одакле само тај "доказани" стручњак им паде на памет :roll:
Осим овога што рече Караџић...- Зенга је атрактиван и зато што је пријављен као становник Уједињених Арапских Емирата, а не Европе, што значи да нема дуплог опорезивања - ...
Е,ако је тако,одма' га узимајте.:dash:

oprema-umbro-srbija-fss-.jpg

Boje na dresu treba staviti vodoravno, gore crvena dole plava i beli sorc, jer ovo ovako nije srpska zastava.

dres_srbija.png

Može i tako, ali nije baš toliko bitno da dres bude preslikana zastava... Jbg, nemaju svi sreće kao Hrvati da imaju jako "primenljiv" grb, pa su im dresovi prepoznatljivi i jedinstveni...

Ne znam zašto se Srbi odriču plave boje... pa to je srpska nacionalna boja... U Montevideu su naši nosili plave, a ne crvene dresove kao na filmu... Mada, pošto nam je sada nadimak "Beli orlovi", nekako je logično da to bude - BELA boja... kao što svo pre bili plavi, sada možemo da budemo - BELI :)

- - - - - - - - - -

Ovo orlovi mi je nakako afro... :D Je l postoji neki stari nadimak za naše pre 1914.godine....?

Grb nije los, ali cemu menjanje na svakih par godina ? Ovo je vec treci grb od 2006. godine. Sa druge stane nekako mi je previse jednostavan a i orao je nepravilan, ne podudara se sa grbom Srbije. Meni se najvise svidjao nas dres sa proslog svetskog prvenstva, crveni sa belim krstom. Bio jedinstven, a i nije lose izgledao u opste.

- - - - - - - - - -

Može i tako, ali nije baš toliko bitno da dres bude preslikana zastava... Jbg, nemaju svi sreće kao Hrvati da imaju jako "primenljiv" grb, pa su im dresovi prepoznatljivi i jedinstveni...

Ne znam zašto se Srbi odriču plave boje... pa to je srpska nacionalna boja... U Montevideu su naši nosili plave, a ne crvene dresove kao na filmu... Mada, pošto nam je sada nadimak "Beli orlovi", nekako je logično da to bude - BELA boja... kao što svo pre bili plavi, sada možemo da budemo - BELI :)

- - - - - - - - - -

Ovo orlovi mi je nakako afro... :D Je l postoji neki stari nadimak za naše pre 1914.godine....?

A odakle ti informacija da su nasi u Montevideu nosili plave ? Koliko sam ja uspeo da procackam po internetu dres na prvom svetskom prvenstvu je bio crveni sa belim sorcevima i crnim stucnama.

Nego Rendzers nema lose u opste :D
rangers-umbro-kids-away-shirt-2011-12.jpg

Poslednja izmena:
Odakle su se uopšte pojavili ovi dresovi i grb? Je l' ovo zvanično ili je nekome bilo dosadno?
Grb ne dirati, ovaj je previše jednostavan. Dresovi su cirkuzantski i mogu da prođu jedino na PES-u. Slažem se da su crveni dresovi najlepši, pogotovo ona kombinacija sa crvenim šorcem, u kojoj smo tukli Švabe na SP :D

ljudi bre dobar je ovaj grb sada sto koristimo kakav bre novi grb kakve gluposti bre...nebi bilo lose da se promeni samo lopta na ovom grbu da bude ova retro izgleda extra i nikad neizlazi iz mode...ali ovi cirkusantski dresovi sto neko rece su katastrofa netreba praviti cirkus ostaviti dres nek bude crven sorc beli ili plavi zavisi...Kad su rekli umbro meni zvucalo dobro jer Ircima pravi umbro pa su i od njihove zelene cak napravili kul dresove...reko taj dizajn samo crvena sad ovo je smesno...

A odakle ti informacija da su nasi u Montevideu nosili plave ? Koliko sam ja uspeo da procackam po internetu dres na prvom svetskom prvenstvu je bio crveni sa belim sorcevima i crnim stucnama.

Pa bre to je opšte poznato da smo od 1920. do 2006.godine igrali u plavim dresovima... prvi put smo 2006. protiv Češke igrali u crvenim... Mada, je tadašnji predsednik FSS bio za to da i dalje ostanemo plavi, tadašnja Vlada Srbije na inicijativu dr Koštunice je poslala neku preporuku ili tako nešto, da dresov MORAJU biti u bojama narodne zastave... CRVENO-PLAVO-BELO... tako da... da ne bi Koštunice, bili bismo mi i dalje plavi... :D

"Kako je plavi dres pocrveneo"... -->
http://www.danas.rs/danasrs/drustvo/terazije/kako_je_plavi_dres__pocrveneo.14.html?news_id=237868

Tadašnji selektor (2006.godine) Ilija Petković je lepo predlagao tada da budemo BELI...

Lepo je čovek rekao... "Gde ste vi videli plave ili crvene orlove!"... Inače, dok je on bio selektor uglavnom smo igrali u belim dresovima... Čini mi se samo jednom u skroz plavim...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back