RickRoss
Buduća legenda
- Poruka
- 32.725
ebt al me iznerviralo ovo sa nagradama za najbolje fudbalere ne verujem...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Deki povedi vojsku na Kosmet, sad je prilika... ja ću od Banjaluke na Knin udarit'!
Kakvih su se igrača oni naši kriminalci odrekli...

Ovaj Rajković je savršen golman. Jedva čekam da dođe u Partizan kao Stojković.![]()
Jao ljudi, sad puštaju onu 'ravu iz Parova da ispuni obećanje![]()
joj što Aca lupa
- - - - - - - - - -
Ma Živković je zaslužio da bude najbolji igrač

Ma ljudi kakvu igru mi imamo! Kao svajcarski sat sve to deluje. Sve sinhronizovano, takticki besprekorno, strpljivo, bez panike, bez ikakve greske. Svako zna sta treba da radi i neodstupa od igre koju im je trener postavio. Pa ovi bi pocepali nasu A reprezentaciju na kiseonik i vodonik sto rece neki voditelj. Kako su fizicki spremni, da igraju 4 utakmice zaredom 120 minuta i da ne kukaju nego da gaze sve redom. Mogao bih da pisem referat o ovim momcima...![]()
Neverovatno da mi u fudbalu mozemo da odigramo tako na 2 takmicenja i uzmemo zlato, sa 2 razlicita selektora.
Jedino sto me plasi je to sto je i generacija Kolarova, Ivanovica, Jankovica, Tosica... igrala priblizno ovako na prvenstvima 2004. i 2007.
I dok je npr. ta ekipa Belgije(koju smo tada izbacili u polufinalu) sada 2. na FIFA rang-listi, mi smo 45.
Molim Boga da ovima to bude za nauk i da ne krenu njihovim stopama.
evo novi materijal za Bjelogrlica
Ima to veze i sa nezdravim savezom i menadzerima i pitaj boga koji faktori tu uticu na reprezentaciju. To sve treba da se resetuje i da se krene ispocetka.
Veceras od 18h igraju U21 Orlovi. Pratimo i njih.

Steta sto to je to prvenstvo u istom terminu sa ovim. Ukombinovati ove 2 ekipe i eto bar jos jednog finala.![]()

evo novi materijal za Bjelogrlica

Da nije mnogo?
Puna sezona u klubovima, pa jedno prvenstvo, pa druženje sa Natašom Šavijom, pa drugo prvenstvo, pa pripreme, pa nova sezona...
Riknuli bi u cvetu mladosti![]()

Београђани славе светску титулу
Београђани су од јутрос са узбуђењем пратили финалну утакмицу омладинске репрезентације Србије на Светском првенству у фудбалу, а одмах након што су “орлићи” освојили светску шампионску титулу, почело је и славље. У центру Београда одмах после последњег судијског звиждука зачуле су се петараде и сирене аутомобила. Фудбалска репрезентација Србије, младићи до 20 година, освојила је титулу првака света, пошто је у финалу Светског првенства на Новом Зеланду после продужетака, савладала селекцију Бразила са 2:1. Србија је тако до други пут освојила титулу шампионата света, после оне из Чилеа 1987. године, док је Бразил остао на пет трофеја.
Светским првацима спрема се велики дочек у понедељак у Београду.