Fudbal, chat i jos ponesto :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
kako tri, ja kontam na tekmi samo jedan moze, jeeebote, ko je uspeo tri, svaka mu dala ...

:mrgreen:
Kopiraću ti nešto što sam dobio na PP od kompetentne osobe za to. Ime ne mogu da saopštim jer nisam tražio, po pravilima Foruma njegovu saglasnost:

kao u fudbalu :)
zuti karton je opomena i nema nikakve posledice.
Crveni karton je poen. 3 poena su ban na 3 dana :)
crveni kartoni isticu posle nekog vremena (obicno posle 10 dana osim ako moderator ne izabere drugacije) Kad istekne ne racuna se u zbrajanju do 3 poena. Znaci treba da dobijes 3 crvena kartona u roku od 10 dana da bi bio banovan (premda moderator moze da da odjednom i dva ili 3 poena po kartonu ali se to retko kad praktikuje)
Zbraja se i ukupan broj crvenih kartona (i isteklih)
Kad neko dobije 16 crvenih kartona (bez obzira na broj bodova) biva trajno banovan

Poslednja izmena:
@Ilic
Poslala sam ti PM zasto je ta tema zakljucana. Pogodilo se samo da bude zakljucana posle vasih postova, a u stvari nema veze sa vama dvojicom.
Pocela sam da brisem poruke koje nemaju veze sa temom i onda videla da je u stvari bilo nekih komentara na nacionalnoj osnovi, pa sam je zato zatvorila.

P.S Zaboravih....
Procitaj sta sam rekla Peci za to OK. ;)
Pa daj pobogu zar mislis da verujem da si nekome spominjao majku, tetku, sestru?
Mislim,.,..Apsurd...Previse te postujem da bi pomislila tako nesto, a kamoli poverovala.
Ja sa njim nisam ni razmenjivao poruke. Pričali smo Crni Lepotan i ja medjusobno i to fer, sportski i bez vredjanja. Čak mi je i rekao da će mi svoje mišljenje reći sutra, jer mu je bio kraj radnog vremena i morao je da napusti kanc i komp. Dotični se ubacio u razgovor i javno i vulgarno me vredjao. Ja prećutao!

v.v.ilic:
Smiriću se tek kad mu Ime vidim crnim slovima najmanje njedelju dana jer ništa drugo ne radi već navraća da vredja ovaj Forum.

Nećes mene da oteraš odavde kao sto si ostale! Od toga odustani odmah. Ovde sam bre tebe da nadgledam. Niko odavde nije prisustvovao tvojim sranjima pa ne znaju kakav si hohštapler. Imaš 100 godina a ponašaš se kao da imaš surutku umesto mozga. Praviš neke sindikate, klanove, provociraš kao klinac, kačiš debilne slike koje su samo tebi smešne. Treba sramota bre da te bude.

Nećes mene da oteraš odavde kao sto si ostale! Od toga odustani odmah. Ovde sam bre tebe da nadgledam. Niko odavde nije prisustvovao tvojim sranjima pa ne znaju kakav si hohštapler. Imaš 100 godina a ponašaš se kao da imaš surutku umesto mozga. Praviš neke sindikate, klanove, provociraš kao klinac, kačiš debilne slike koje su samo tebi smešne. Treba sramota bre da te bude.
Jel i sada imam duple standarde?

Evo promenila sam...Sad je kutijica... :lol:
A kada će se moći otvoriti? Ti si mi u nju zatvorila poklon.
s045.gif

A kada će se moći otvoriti? Ti si mi u nju zatvorila poklon.
s045.gif
Re: Obaveštenja moderatora
Korisnik Dean Keaton otisao je na trodnevni odmor zbog vredjanja korisnika i posle mog upozorenja.

Znači, kutijica se otvara posle tri dana. A jel može da mu se dotura hrana kroz neku rupicu na kutiji?z:cry:.......................:poklon:

U Češkoj i katoličkom svetu danas je Badnje veče (dele se pokloni pod jelku) a sutra je Božić (Vánoce) Ja dobih poklon pod jelku. Ko ga vidi neka mi čestita, nema veze što sam pravoslavni.:ukras6::poklon:Neznam samo na koliko dana je poklon zatvoren u ovom paketu. z:lol: z:lol: z:lol:

Zamolio Ilic da mu komšija za Novu Godinu tacno u 24h baci tri petarde ispod prozora. Kad je sat otkucao 24h ispred kuce zapucaše petarde a Ilic zagrli decu pa im kaže " Leleeee, ubiše Deda Mraza".....
Ilicu za te nije sramota bre??? cccc

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back