Christina Bg 92
Ističe se
- Poruka
- 2.139
ma dajte,kakav je ovo razgovor ?! 
vidim da su ljudi u Cheshkoj bash optimisti

vidim da su ljudi u Cheshkoj bash optimisti
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ili ćete mi po njima slati pozdrave
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
7. januara na naš Božić idem na CT. Na rendgenu nisam prošao dobro. A o vremenu ćemo još videti. Moja žena je posle operacije raka pluća evo živa i vesela već petu godinu, a pola godine posle raka pluća operisala je rak dojke. Sada je u Americi i kupa se na Majami Biču ko nova. Dolazi 16. januara i ništa ne zna o ovome.
Ja možda neću biti te sreće da udjem u 5% onih koji se izvuku.
I što kaže Jeka, da sada prekinemo i nastavimo onako kakvog me znate. (A nju, ko je tero da me pita za zdravlje?......................
.
.
)
Nemoj da te Djavo nosi, yebacu mu mamu!
![]()
A povescu i ekipu (Hoola i Pecu)
Nema sta mozda, ti vec jesi u tih 5%. Razmisljaj pozitivno jer svi mi ovde razmisljamo pozitivno za tebe.7. januara na naš Božić idem na CT. Na rendgenu nisam prošao dobro. A o vremenu ćemo još videti. Moja žena je posle operacije raka pluća evo živa i vesela već petu godinu, a pola godine posle raka pluća operisala je rak dojke. Sada je u Americi i kupa se na Majami Biču ko nova. Dolazi 16. januara i ništa ne zna o ovome.
Ja možda neću biti te sreće da udjem u 5% onih koji se izvuku.
Zar si u jednom mom postu videla da plačem? Da me nisi pitala za zdravlje ne bih se toga ni setio. Vi ste se više uplašili od mene.Nema sta mozda, ti vec jesi u tih 5%. Razmisljaj pozitivno jer svi mi ovde razmisljamo pozitivno za tebe.
P.S KAko onaj mali lici na Pecu
P.P.S
Zakacila sam komsiji kola na parkingu. Koji sam ja kreten..Jos hocu da se uparkiram u rikverc...Jesteeeee Jelena, jesteeeeee.... Budaletina....
Gledam u kristalnu kuglu i vidim da se sprema neka feshta.Naravno da moze, samo bolje sto pre, blizi se blizi otkaz
Zaglavio sam
![]()
Ti dobijaš posebno parking mesto 25x25 metara. I to direktno ispred ulaznih vrata.
Jao cuti samo kad ste vi dobri vozaci...
Ma razbijate nema sta
btw....Sto se one poruke tice, mreza zeza pa ti evo ovde odgovora:
Jezik 10 puta pregrizo, crna macko jedna...![]()
Necu o tome ni da mislim....ko ja ?
a sta bi radila da se to desi ?
jel bi izvrsila samoubistvo![]()
![]()
![]()