New Age
Domaćin
- Poruka
- 3.218
E ima da te prebijem jednog dana![]()
Vec je dobio samar, cudo da se nije smirio

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E ima da te prebijem jednog dana![]()
Žena mi je u Americi, što mi ne posla ovu bar za rodjendan?![]()
Ne vec u pakao neke chelichane!!!![]()
![]()
![]()
Raj je rezervisan samo za one sa dubokim dzepom.Mi ostali pravac pakao.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hoce,hoce!Bice i to velika guzva.Ti ces biti izvidnicaAu, ala ce da bude guzve dole![]()
Vraća se 16. januara. dotle ću već biti iscedjen i neće nas zateći. Hajde šalji je ili bar obezbedi neku sobicu u recimo hotzelu Prag u Beogradu.Jes, pa kad se zena vrati ranije iz Amerike i zatekne Vas sa ovom in flagrante delicti ja da budem kriv? Nece moci, imam dovoljno problema as it is![]()
Vec je dobio samar, cudo da se nije smirio![]()
Hoce,hoce!Bice i to velika guzva.Ti ces biti izvidnica.A ja cu sa ostatkom druzine
.
18.747 iz trećeg puta
Taj decko je vec u paklu,zar nisi skontao da ga je djavo obuzeo i da ga kontrolise.Vidis kako ga je naterao da sam sebe osamari.Ipak si ti zadnji od druzine dosao u ono kavanuNeka neko drugi ide u izvidnicu, ja volim da sam sa ekipom...
Neka ide onaj sto sam sebe samara!![]()
Mozda mu nije dovoljno, hoce 2![]()
Taj decko je vec u paklu,zar nisi skontao da ga je djavo obuzeo i da ga kontrolise.Vidis kako ga je naterao da sam sebe osamari.Ipak si ti zadnji od druzine dosao u ono kavanu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
uuu kao ludilo, svi stariji oce da me peglaju ...
Ma puca mi ...
Znao sam da znas...
sta ti je jos rek'o ???
A sad samo cekam da me napadnu stariji !!!
shmeshno
Taj decko je vec u paklu,zar nisi skontao da ga je djavo obuzeo i da ga kontrolise.Vidis kako ga je naterao da sam sebe osamari.Ipak si ti zadnji od druzine dosao u ono kavanu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja u 7h,ali ne iz kavane vec iz z:zz: .A jao, ja kuci otisao tek u 5-6 ujutru...
evo... http://www.red-firm.ns.co.yu/forum/viewtopic.php?p=47662#47662
Citajte i prethodnu stranicu, ko razume shvatice!![]()
Nece te niko vise, ali samo da se smiris...
Opusti se, svako dobije vaspitnu...neko dobije dve![]()