GRIZZLY
Iskusan
- Poruka
- 6.920
![]()
Ova je za razonodu. Da ne ozebu uvedite ih u kuću.
Ovom Bijelicu nije lako

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
![]()
Ova je za razonodu. Da ne ozebu uvedite ih u kuću.
Evo jedan, upravo ti se udvara!A gde su deda mrazovi za mene?
Soviniste jedne...Samo deda Mrazice ovde...C,c,c...
Kako sramota? Jesi li video šta je uradio?Ilicu za te nije sramota bre??? cccc
Požuri bako, odnesi mu doručakRe: Obaveštenja moderatora
Korisnik Dean Keaton otisao je na trodnevni odmor zbog vredjanja korisnika i posle mog upozorenja.
Soviniste jedne...Samo deda Mrazice ovde...C,c,c...
Da, hteo sam kutiju pa da je bacim u Dunav da više nikad ne ispliva. Ne svidja mi se njen sadržaj!A nema sad kaki mi se ne kaki mi se.Hteo si kutijicu i sada it is all yours!
btw...Ilicu aj postavi neku sliku tvog grada, nikada nisam bila u Ceskoj.
Kako je za zivot (generalno)?
A nema sad kaki mi se ne kaki mi se.Hteo si kutijicu i sada it is all yours!
btw...Ilicu aj postavi neku sliku tvog grada, nikada nisam bila u Ceskoj.
Kako je za zivot (generalno)?
Nemam vilu, rekao sam vam da imam hotel i da ima mesta za svakog. Dao sam vam čak i link da pregledate. Niste pažljivi u čitanju.to je fora gta 4, najebacemo, zvace nas da odemo, predstavljati kao da ima vilu, a kad odemo moracemo da postanemo krimosi da bi imali kinte![]()
ako neko oce nove slike sa tekmi, nek me obavesti, pa cu mu poslati na pp
Nemam vilu, rekao sam vam da imam hotel i da ima mesta za svakog. Dao sam vam čak i link da pregledate. Niste pažljivi u čitanju.![]()
Da, hteo sam kutiju pa da je bacim u Dunav da više nikad ne ispliva. Ne svidja mi se njen sadržaj!![]()
![]()
Inače, evo malo slika Kolina:
Pitanje za New Age-a.
Ako jos radi u piceriji () da li moze svom drugu da ispece i pokloni jednu picu za ove praznike?
![]()
![]()
![]()
Pragom možeš virtualno i ovako: http://www.virtual-zoom.cz/praha_mag_mapa/praha.html
imaš i englesku verziju.
Nemoj da zezas tu, cestitacemo mi tebi jos mnoooogo mnoooogo rodjendanaOvako, sa zdravljem.....daj Bože da mi i sledeće godine čestitate rodjendan!
Ili ćete mi po njima slati pozdraveNemoj da zezas tu, cestitacemo mi tebi jos mnoooogo mnoooogo rodjendana
Inace bas su super slike.Samo ja zivim u ovom ruznom NIsu
![]()