Dr.Jekyll
Elita
- Poruka
- 16.708
Mislis da sam retardiran,
Ma neeeeeee
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Jeka kazi sta ti treba mozda ti ja mogu pomoci nisam bas tolko glup
Jeka kazi sta ti treba mozda ti ja mogu pomoci nisam bas tolko glup
Navijaci fenera posle poraza od galate.
Kezman u 2:00
![]()
O cemu se to radi, ***** ih u usta mrze svoje igrace, kakve picketine od navijaca oni ponosno kazu da navijaju za Fener
Pa pukli su od galate pa par njih nervozni.Hteli su kezmana da lincuju ali on snalazljiv...O cemu se to radi, ***** ih u usta mrze svoje igrace, kakve picketine od navijaca oni ponosno kazu da navijaju za Fener, sto bi kezman reko MRS ***** VAM MATERINA !!!
=El Caballero;6518229]Ne bih se slozio, ludi su Turci do yaya, za sekund rade kame i chakije!
![]()
Pa pukli su od galate pa par njih nervozni.Hteli su kezmana da lincuju ali on snalazljiv...

http://www.coloribus.com/files/paedia/reel/part_51/511672/file/nike_football.mov
Evo, samo ja nisam uspeo celu da skinem...
JEEEEKKKKOOOOOOOOOO!!!!
Ja sam skinula.
HVALAAAA TI!
Najbolji si!
Samo da mi je znati gde si iskopao onu adresu.care jel mogu da uzmem od radadinovica tvoj menager 2007 ili koji je vec
Neces znati ni da instaliras ni da udjes u igru, kladimo se u tiket po 50 din. !!!

Али ако убаци ЦД,е то је да се залије....:lol:
Neces znati ni da instaliras ni da udjes u igru, kladimo se u tiket po 50 din. !!!