Fudbal, chat i jos ponesto :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa daj mi CD (prazan :roll: he's stupid)
:rotf::rotf::super:
ZNAM ALI KAD CES SE OPET VIDETI S NJIM :roll: :roll: he's really stupid
:rotf::rotf::super:
SAT I PO, A ???
Da Napravi transparent, sa crtezom i natpisom,

NEMOJ SAD DA DONESES NEKU PLASTIKU, NEKI PAPIR ! ! ! JES' CUO
U subotu, ako zavrsi taj dan, mozda dobije i neku kintu, ako ne, nista od kinte ...
:rotf::rotf::rotf::super::super::worth:

СТВАРНО СИ НЕВИЂЕНИ ЦАР.....

I zamolio bih vas da ne spopadate nesu i cara, jer je ovo chat tema i ovde mogu da spamuju do mile volje...
Mada, ovom nesi je lakse uterati nego objasniti, pa peca ima manjih poteskoca sa njim, i oprostite mu!!!
Svi ste svesni carovih problema!!!
:mrgreen:

Poslednja izmena:
Ma de ih spopadamo, ili si nas pogreshno protumachio ili nas i ti sad lerash!

Njih je bre sam Bog poslao ovamo!!! Ja njih dvojicu obozavam!

FORZA NESHA I CAR

flag.gif

New Age nemoj da govor da sam ja idiot,ja tebe nisam vrejdo ni ti mene nemoj vredjati.To sto si ti jak ne znaci da mozes da me vredjas i da mi govoris da sam idiot,retard i da sam budala.Ti i car samo gledate da vredjate nekog,ajde bre smanjite dozivjaje.Ajde da lepo pricamo bez provokacija bez vredjana itd

Ajd sad, mozda mi se ovde posreci...:D
Trazim da narucim dres villarreal-a, i butam, butam ja po googlu, ali nemaaa:-( a ja bas zelim da ga poklonim nekome za rodjendan:-( Jel zna neko gde to mogu da narucim?
Ili mozda gde da kupim, u mom gradu nema nigde, ali oko 20.05. idem za Bg, pa....

Poslednja izmena:
New Age nemoj da govor da sam ja idiot,ja tebe nisam vrejdo ni ti mene nemoj vredjati.To sto si ti jak ne znaci da mozes da me vredjas i da mi govoris da sam idiot,retard i da sam budala.Ti i car samo gledate da vredjate nekog,ajde bre smanjite dozivjaje.Ajde da lepo pricamo bez provokacija bez vredjana itd

Brate, ajde molim te nauci da kucas, tj. pises...
Nije humano da nas ovde svaki put zaboli stomak od smejanja dok citamo tvoje tekstove prepune gramatickih gresaka i nebuloza...
Mislim da nigde nisam napisao da si idiot, retard, budala (ako postoji takav post citiraj ga, pa cu ti se izviniti) niti sam igde napisao da sam jak...
:roll:

Ajd sad, mozda mi se ovde posreci...:D
Trazim da narucim dres villarreal-a, i butam, butam ja po googlu, ali nemaaa:-( a ja bas zelim da ga poklonim nekome za rodjendan:-( Jel zna neko gde to mogu da narucim?
Ili mozda gde da kupim, u mom gradu nema nigde, ali oko 20.05. idem za Bg, pa....

http://www.football-shirts.co.uk/villarreal-shirt.html
evo...
predpostavljam da mozes da ga kupis u bilo kojoj bolje opremljenoj prodavnici sportske odjece...probaj u nekim od trznih centara u BG ...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back