Fudbal, chat i jos ponesto :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Isplati se, isplati se. :) Ja jos naterala drugaricu koja obozava L'pool da mi salje poruke. :P Bas sam kvarna. he he he :lol:

A sad povratak u realnost. Moram da zovem profesora matematike da zakazem cas, moram da strebam za prijemni za fax ... blah...life *****! :(

e pa koje si ti godiste?!?
Hah, i onaj post da si se setala besna ko ris...ufff...jesu te slikali???:twisted:
I jesi od sve te nervoze pokusala da banujes nekoga iz kuce?!?
:lol::lol:

Dobro, ako ćeš ti na engleski, ja ću da preuzmem "profesiju iz snova", odgovara mi :mrgreen:
Šalim se
Super, mada mi se čini da si ti bila orijentisana na prirodne nauke (zašto imam utisak da si negde pominjala biologiju ili istoriju, još ranije...) :neutral:
U svakom slučaju, s tim faxom, ako ništa drugo, uvek možeš da nađeš posao ;)

Dobro, ako ćeš ti na engleski, ja ću da preuzmem "profesiju iz snova", odgovara mi :mrgreen:
Šalim se
Super, mada mi se čini da si ti bila orijentisana na prirodne nauke (zašto imam utisak da si negde pominjala biologiju ili istoriju, još ranije...) :neutral:
U svakom slučaju, s tim faxom, ako ništa drugo, uvek možeš da nađeš posao ;)
Jesam pominjala, ali sam se predomislila. :) Nekako je sve od uvek vuklo na Engleski. :)

Poslacu ti na pp link pa me add...
addovala sam te. :)
Imam Space, imam LJ.. .Sve imam,. :D

Ok. Onda si sigurno video da ne treba otvarati teme o kojima mozemo pricati na vec postojecim temama.:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back