kafandzija
Zainteresovan član
- Poruka
- 308
ZASTO MI OVI ZATVARAJU SVE TEME??????????
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zato sto postoji tema Strane lige i zato sto bi bilo lepo da procitas Vodic za postavljanje tema.ZASTO MI OVI ZATVARAJU SVE TEME??????????
Isplati se, isplati se.Ja jos naterala drugaricu koja obozava L'pool da mi salje poruke.
Bas sam kvarna. he he he
A sad povratak u realnost. Moram da zovem profesora matematike da zakazem cas, moram da strebam za prijemni za fax ... blah...life *****!![]()

Ja sam 89-to godiste.e pa koje si ti godiste?!?
Hah, i onaj post da si se setala besna ko ris...ufff...jesu te slikali???
I jesi od sve te nervoze pokusala da banujes nekoga iz kuce?!?
![]()

Isplati se, isplati se.Ja jos naterala drugaricu koja obozava L'pool da mi salje poruke.
Bas sam kvarna. he he he
A sad povratak u realnost. Moram da zovem profesora matematike da zakazem cas, moram da strebam za prijemni za fax ... blah...life *****!![]()

Šta ćeš da upisuješ?![]()
Plan je da ovde zavrsim prve dve godine a da se posle prebacim. 

Ja sam 89-to godiste.
Na srecu niko me nije slikao jer smo zaboravili foto aparat. Sreca inace bi vec postavili slike na my space-u.![]()

Cetvrti stepen "samostalni Ban Majstor i kljucar"![]()
![]()
![]()

Zato sto postoji tema Strane lige i zato sto bi bilo lepo da procitas Vodic za postavljanje tema.
Jesam pominjala, ali sam se predomislila.Dobro, ako ćeš ti na engleski, ja ću da preuzmem "profesiju iz snova", odgovara mi
Šalim se
Super, mada mi se čini da si ti bila orijentisana na prirodne nauke (zašto imam utisak da si negde pominjala biologiju ili istoriju, još ranije...)
U svakom slučaju, s tim faxom, ako ništa drugo, uvek možeš da nađeš posao![]()
Nekako je sve od uvek vuklo na Engleski. 
addovala sam te.Poslacu ti na pp link pa me add...

Ok. Onda si sigurno video da ne treba otvarati teme o kojima mozemo pricati na vec postojecim temama.CITAO SAM GA

Bolje ne, jer ako je vas trener toliko dobar nas Roman ga dovodi u Celzi sigurno! 

NE brini neso doci ce ...
Sta je cekas batine
POBEDILI SMO 6-0 eaaeaelalelalelalleaelale