Fudbal, chat i jos ponesto :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pitaj Stefana 871398,Vuleta,Ciru itd

a sjebali me na vasaru, kad asm bacao u kos (osvojio sam vino) izgleda mi ispao, neko pokupio izbacio kartizcu, i pozdravi se sa fonom ...

o tome ti pricam, ti ih pitaj, ja skupljam ekipu iz novogradnje i kolonije !!!

parkic je tvoj !!!

Kazem ti da ako ispadnemo iz 4 lige idemo pravo u 5 ligu gde mi brat igra ima ludih navijaca,a starijih navijaca takodje ludih pa imajih oko 200

Ok,Cementu je ostalo jos 6 utakmica do kraja kola,a Fk Omladincu iz Botosa jos 5 utakmica do kraja kola

ti ih moras ssve pitati, nismo mi jos potpuna grupa !!!

mislis do kraja prvenstva !!!

znas da sam se ja svadjao sa vuletom, ti sutra lepo zoves sekulu, ciru, vuleta, vicu, tomika ...

Daj boze da Cement prodje dalje da ne udje u 5 ligu

ma bas me briga samo da mi navijamo, nek ispadne, u toj ligi cemo se bar tuci sa nekim !!!

Pokusacu da ih nagovorim da idu da gledaju tekmu

Жику,перу и мила.....

a i ne mozemo da ispadnemo jer smo 4. od 16 ...

Brate zamalo da sam ja dobio batina ja sam zakuvao tucu

Cira (preziva se cirovic) sekula(preziva se sekulic) tomik (preziva se tomovic), znam da su malo cudna imena :D

mozemo izgubimo 3 utakmice padnemo na 8 mestu,a samo 6 prolazi dalje

opet lazes :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

neso, ne prolazi 6, posto imas istok, zapad, jug i sever vojvodine, pa imas 3. ligu, a prosiruje se samo prva, ako se prosiruje !!!

Prvih 6 prolazi dalje a mi ne daj boze da ovu i sledece utakmice izgubimo popusili smo e onda ulazimo u 5 ligu

smaras, ne idemo ni dole ni gore, ostajemo ovde, ae predji na FKC 1913 temu !!!

Pitao sam ja N.Covica i rekao mi je da prvih 6 prolazi dalje a ne prosiruje se prva

ZOVITE MENE I NE ISPADATE NIGDE, NI NAVIJACKI NI "FUDBALSKI"]
:lol:

Poslednja izmena od moderatora:
Evo je!:roll:
:-P
Kako bilo???
Ja sam se upalio od alkoholaaaa
:lol:

Bilo je super ako izostavimo cinjenicu da sam dana kada se igrala utakmica sedela u uglu terase grickajuci nokte i cekajuci da mi neko javi sta se desava. :lol: A onda nisam mogla da nadjem mrezu, pa sam se setala besna kao ris, na kraju sam se popela na lipu u 21:15 uvece da uhvatim mrezu. Pokidali su se od mene. :lol: A komsije su garant pomislile da nisam cista kada sam pocela da se derem kao manijak kad su mi javili krajnji rezultat. :lol:

P.S Donald
Stavicu uplakanog Kristijana. :P

Hehehe
Bitno da sam ja osvojila dva sladoleda (po svojoj želji) i jednu Milku od 300g
Isplati se kladiti se :rolleyes:
Isplati se, isplati se. :) Ja jos naterala drugaricu koja obozava L'pool da mi salje poruke. :P Bas sam kvarna. he he he :lol:

A sad povratak u realnost. Moram da zovem profesora matematike da zakazem cas, moram da strebam za prijemni za fax ... blah...life *****! :(

Džajićev mat Englezima u izbor za najgol evropskih šampionata

U okviru zagrevanja za šampionat, zagrebački list „Sportske novosti“ bira
najlepši gol dosadašnjih prvenstava Evrope, a zanimljivo je da se na listi pet predloga nekadašnjeg hrvatskog reprezentativca Gorana Vlaovića našao i pobedonosni pogodak Dragana Džajića na utakmici Jugoslavija - Engleska (1:0), odigranoj 1968. godine u Firenci.
Najugledniji hrvatski sportski list je, iz pera autora Antona Samovojske, posvetio čitav tekst ovom pogotku, iznevši niz komplimenata na račun najvećeg srpskog fudbalera svih vremena.
„Genijalni Džajićev gol stigao je na izmaku utakmice, u 86. minuti. Sa leve strane u engleski kazneni prostor stizala je prekrasna, vrlo duga dijagonala (upućena od Vahidina Musemića - K. B.). Lopta je preletela Bobija Mura, igrača kojeg su tada držali najboljim svetskim defanzivcem, i stigla do Džajića. Tada je usledila tipična džajićevska minijatura. Džajić je savršeno primio loptu prsima, spustio je na levicu i zakucao pod prečku istrčalog engleskog golmana Benksa“, opisao je hrvatski novinar pogodak koji je tadašnjoj SFRJ doneo plasman u finale Prvenstva Evrope u Rimu, a strelcu ulaznicu na veliku svetsku fudbalsku scenu.
Samovojska je, pozivajući se na ocene „apsolutno neutralnih stručnjaka“, ocenio Džajića „jednim od najvećih levih krila u istoriji fudbala, čija bi ocena vrednosti bila još veća da najbolje godine karijere nije morao provesti u okovima komunističke željezne zavese“. Hrvatski novinar je sliku upotpunio citirajući pohvalu koju je na račun najveće Zvezdine zvezde uputio „kralj fudbala“ Pele:
- Džajić je balkansko čudo. On je pravi čarobnjak i žao mi je što nije Brazilac.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back