New Age
Domaćin
- Poruka
- 3.218
Pitaj Stefana 871398,Vuleta,Ciru itd
a sjebali me na vasaru, kad asm bacao u kos (osvojio sam vino) izgleda mi ispao, neko pokupio izbacio kartizcu, i pozdravi se sa fonom ...
o tome ti pricam, ti ih pitaj, ja skupljam ekipu iz novogradnje i kolonije !!!
parkic je tvoj !!!
Kazem ti da ako ispadnemo iz 4 lige idemo pravo u 5 ligu gde mi brat igra ima ludih navijaca,a starijih navijaca takodje ludih pa imajih oko 200
Ok,Cementu je ostalo jos 6 utakmica do kraja kola,a Fk Omladincu iz Botosa jos 5 utakmica do kraja kola
ti ih moras ssve pitati, nismo mi jos potpuna grupa !!!
mislis do kraja prvenstva !!!
znas da sam se ja svadjao sa vuletom, ti sutra lepo zoves sekulu, ciru, vuleta, vicu, tomika ...
Daj boze da Cement prodje dalje da ne udje u 5 ligu
ma bas me briga samo da mi navijamo, nek ispadne, u toj ligi cemo se bar tuci sa nekim !!!
Pokusacu da ih nagovorim da idu da gledaju tekmu
Жику,перу и мила.....
a i ne mozemo da ispadnemo jer smo 4. od 16 ...
Brate zamalo da sam ja dobio batina ja sam zakuvao tucu
Cira (preziva se cirovic) sekula(preziva se sekulic) tomik (preziva se tomovic), znam da su malo cudna imena![]()
mozemo izgubimo 3 utakmice padnemo na 8 mestu,a samo 6 prolazi dalje
opet lazes :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
neso, ne prolazi 6, posto imas istok, zapad, jug i sever vojvodine, pa imas 3. ligu, a prosiruje se samo prva, ako se prosiruje !!!
Prvih 6 prolazi dalje a mi ne daj boze da ovu i sledece utakmice izgubimo popusili smo e onda ulazimo u 5 ligu
smaras, ne idemo ni dole ni gore, ostajemo ovde, ae predji na FKC 1913 temu !!!
Pitao sam ja N.Covica i rekao mi je da prvih 6 prolazi dalje a ne prosiruje se prva
ZOVITE MENE I NE ISPADATE NIGDE, NI NAVIJACKI NI "FUDBALSKI"]

Poslednja izmena od moderatora:
Da ti ne kazem!!!