FSB stigao u Srbiju: Ruski obaveštajci istražuju "zvučni top"

Nisam ispratio sve detalje ali čuo sam da je navodno rađen eksperiment na kerovima i nisu se previše potresli

Može li onda neko da nam obajasni zašto smo potrošili stotine hiljada evra na skalameriju koja ne može da natera kera da prestane da liže svoju pišu dok je puštena na maksimum.

Koji je to hebeni top koji ne može da rastera kučiće, što može svaka petarda, pa i najmanja :hahaha: :hahaha: :hahaha:

FSB je rekao da nije koristen uredjaj koji poseduje MUP...

Ali nisu rekli da nije koristeno nesto drugo...

A Vucic spinuje u tom pravcu da to znaci da se nista nije desilo...a to FSB nije rekao...

...
GorN2fyWsAAf_ZL

Nadam se da će se sad javiti svi oni forumaši koji su ovde doslovno lupetali gluposti silne o tome kako se ništa nije čulo, kako je reč o nekakvoj psihologiji i ostale besmislice. :kafa:

Pre svega mislim na @Casual Observer koji je na Informeru video da se nešto optužuje Zdravko Ponoš i ovde doslovno mesec dana pisao „Ponošev zvučni top“ i kako je to sve stvar nekakve psihologije.

P. S. Ja bih i ovaj izveštaj FSB nazvao pobedom studenata u blokadi. Razbijena je, definitivno, propaganda vlasti. Možemo nazvati bukvalno i još jednim autogolom režima. :mrgreen:
U strukturi fajlova nisu otkriveni nikakvi javni tragovi, koje bi napravili programski audio i video urednici. U spektru signala analiziranih fajlova nisu otkriveni veštački generisani akustični signali, uključujući i one sa visokom amplitudom. Signali u spektru odgovaraju akustičnim zvucima koji se čuju prilikom proizvođenja istih (zvuk mase, vrisci, zviždanje i sl.).

:lol:

U strukturi fajlova nisu otkriveni nikakvi javni tragovi, koje bi napravili programski audio i video urednici. U spektru signala analiziranih fajlova nisu otkriveni veštački generisani akustični signali, uključujući i one sa visokom amplitudom. Signali u spektru odgovaraju akustičnim zvucima koji se čuju prilikom proizvođenja istih (zvuk mase, vrisci, zviždanje i sl.).

:lol:
Jesi to citirao iz originala na srpskom ili iz prevoda na ruski prevedenog na srpski?

Nisam ispratio sve detalje ali čuo sam da je navodno rađen eksperiment na kerovima i nisu se previše potresli

Može li onda neko da nam obajasni zašto smo potrošili stotine hiljada evra na skalameriju koja ne može da natera kera da prestane da liže svoju pišu dok je puštena na maksimum.

Koji je to hebeni top koji ne može da rastera kučiće, što može svaka petarda, pa i najmanja :hahaha: :hahaha: :hahaha:
poenta je da su dosli rusi i narugali se americkom topu koji nista ne vredi, ali je opet placen 3x skuplje, sns ukrao pare

Back