Мизантропија
Domaćin
- Poruka
- 4.253
Вугла нажалост није критичан део тела. Шутнеш оног болида са Информера у дупе, њему изађе модрица на фаци.zato sto su caci debili koji sve gutaju, samo ih tuci u vugla, do daljnjeg
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Вугла нажалост није критичан део тела. Шутнеш оног болида са Информера у дупе, њему изађе модрица на фаци.zato sto su caci debili koji sve gutaju, samo ih tuci u vugla, do daljnjeg
Nije svaki dokument isti, to je naslovljeno na generalnog direktora a ovaj drugi je nalaz eksperta FSB.Ako si pismen otvori tvit pa pogledaj, ako nisi ne smaraj više
Dokument (potpis i pečat su delimično odsečeni kropovanjem ali su očigledno prisutni)
Vidiš li zaglavlje, logo, zavodni broj, datum, formu, ko ga potpisuje imenom i prezimenom, potpis, pečat
To je zvanični dokument koji ima svoju težinu, ona tri lista papira su ništa
Pogledajte prilog 1716210
koji ne znaju ruski, aha, vazi caci, evo sad cemo da ti poverujemoz eksperta FSB.
Експерт ФСБ који куца на српском па преводи на руски. Ха ха хаNije svaki dokument isti, to je naslovljeno na generalnog direktora a ovaj drugi je nalaz eksperta FSB.
Znači dva potpuno različita dokumenta. Uključi malo mozak prije nego počneš lupetati svakakve gluposti.
Pa nije stvar u tome već što postavlja kao primjer sasvim drugačiji dokument.Експерт ФСБ који куца на српском па преводи на руски. Ха ха ха
Zato si se ti i raskokodakao na forumu.Tamo bi ti došla služba na vrata i dobio bi cipelu u donji deo leđa.usa zip code abcdef, i pozdravi bastarda, mama vise voili andreja od kopileta
Ти да скидаш пертле на време.Zato si se ti i raskokodakao na forumu.Tamo bi ti došla služba na vrata i dobio bi cipelu u donji deo leđa.
Nije svaki dokument isti, to je naslovljeno na generalnog direktora a ovaj drugi je nalaz eksperta FSB.
Znači dva potpuno različita dokumenta. Uključi malo mozak prije nego počneš lupetati svakakve gluposti.
Pa ko to nama kmeči zbog "brutalnih uvreda"? Ne smetaju ti kad ih koristite vi, je li? Kao uostalom i svaki drugi vid nasilja koji sprovodite na čelu s vašim voljenim i dragocenim, legitimno izabranim vođom.Skupilo se kuso i repato i misle da su faktor.Treba država da primeni sve zakonom definisane mere i radnje,kao u EU,pa da vide igranku.
Kmeči?Možda ti?Ja sam za opciju da se stvari odrade na način viđen u Nemačkoj,Holandiji i Hrvatskoj,sve tri su članice Boreljovog "rajskog vrta" koje neguju "demokratske vrednosti" dok se studenti ne pobune,a onda vade pendreke i tuku.Tako treba i ovde da se uradi.Dosta su se pro**avali i iživljavali.Ovi studenti,ako su uopšte studenti,ne dozvoljavaju svojim kolegama da studiraju,žale se strancima na svoju državu,blokiraju saobraćaj,evo sada blokiraju i RTS i ne dozvoljavaju ljudima da rade.Svaki dan krše zakon i sve su bahatiji i bezobzirniji,a koliko vidim to se može rešiti samo na EU način "demokratskim" metodama.Pa ko to nama kmeči zbog "brutalnih uvreda"? Ne smetaju ti kad ih koristite vi, je li? Kao uostalom i svaki drugi vid nasilja koji sprovodite na čelu s vašim voljenim i dragocenim, legitimno izabranim vođom.
Trinaest godina svakodnevnog kršenja Ustava i raznoraznih zakona, što od strane Predsednika Republike, što od strane saradnika mu - tajac.Kmeči?Možda ti?Ja sam za opciju da se stvari odrade na način viđen u Nemačkoj,Holandiji i Hrvatskoj,sve tri su članice Boreljovog "rajskog vrta" koje neguju "demokratske vrednosti" dok se studenti ne pobune,a onda vade pendreke i tuku.Tako treba i ovde da se uradi.Dosta su se pro**avali i iživljavali.Ovi studenti,ako su uopšte studenti,ne dozvoljavaju svojim kolegama da studiraju,žale se strancima na svoju državu,blokiraju saobraćaj,evo sada blokiraju i RTS i ne dozvoljavaju ljudima da rade.Svaki dan krše zakon i sve su bahatiji i bezobzirniji,a koliko vidim to se može rešiti samo na EU način "demokratskim" metodama.
Kojeg dokumenta? Postoji ih više a ne samo jedan i svi se razlikuju iako tebi izgledaju isto.Ti mučeniče nepismeni ne znaš razliku između dokumenta (bilo koji i bilo čiji fajl uključujući i tvoju pisaniju u Wordu koju čuvaš po folderima) i zvaničnog dokumenta
..........
Zvanični dokument je pisana, štampana ili elektronska datoteka koja ima pravni, administrativni ili službeni značaj i koristi se u državnim, pravním, akademskim ili poslovnim procedurama.
Ključne karakteristike zvaničnog dokumenta:
- Autentičnost – Izdaje ga ovlašćena institucija (država, sud, univerzitet, kompanija).
- Verodostojnost – Sadrži pečat, potpis, holograme ili digitalni sertifikat koji potvrđuju njegovu validnost.
- Pravna snaga – Može se koristiti kao dokaz u sudovima, institucijama ili ugovorima.
- Standardizovan format – Pravni i administrativni dokumenti imaju propisan izgled
znaci rusi su dosli da se besplatno upoznaju sa zvucnim topovima koji su sankcijama njima verovatno zabranjeni, a ne da li se oni koriste u srbijiIzučavanje tehničkih karakteristika akustičnih (zvučnih) emitera LRAD 100X MAG-HS i LRAD 450XL
Kako se zovu ti eksperti iz FSB-a i kada su održali konferenciju za štampu?Kojeg dokumenta? Postoji ih više a ne samo jedan i svi se razlikuju iako tebi izgledaju isto.
To kako se zovu piše na originalnom dokumentu i ne znači ništa.Kako se zovu ti eksperti iz FSB-a i kada su održali konferenciju za štampu?
To je najvažnije.To kako se zovu piše na originalnom dokumentu i ne znači ništa.
Jesu trebali, tako i ja vidim stvari ali sad da je baš neko lažirao njihov izvještaj ne vjerujem.To je najvažnije.
Ti eksperti su morali da održe konferenciju za štampu i da tamo predstave same sebe - ko su i šta su, svoje nalaze, da prisutni mogu da im postave pitanja u vezi nalaza.
A ne da Vučić, po svom običaju, pročita nečiji lažni izveštaj, koji su napravili Lolek i Bolek iz FSB.
"Lažirao" u mojoj tvrdnji - znači da je Vučić sam izmislio i napisao (figurativno, morao je neki stručni kadar iz Udbe) dotični izveštaj, neki osrednji poznavalac ruskog jezika je to preveo na ruski, a od FSB-a se samo traži da ne ruši Sneška i eto Vučića 09. maja u Moskvi.Jesu trebali, tako i ja vidim stvari ali sad da je baš neko lažirao njihov izvještaj ne vjerujem.
Ljudi FSB nije neka tamo policijska stanica u Čeružićima kod Hajnehaja, to je ozbiljna institucija.
Nema šanse da FSB ne bi reagovao na lažni izvještaj, samo neko sa dječijim razmišljanjem može tako nešto pomisliti."Lažirao" u mojoj tvrdnji - znači da je Vučić sam izmislio i napisao (figurativno, morao je neki stručni kadar iz Udbe) dotični izveštaj, neki osrednji poznavalac ruskog jezika je to preveo na ruski, a od FSB-a se samo traži da ne ruši Sneška i eto Vučića 09. maja u Moskvi.
Jesu trebali, tako i ja vidim stvari ali sad da je baš neko lažirao njihov izvještaj ne vjerujem.
Ljudi FSB nije neka tamo policijska stanica u Čeružićima kod Hajnehaja, to je ozbiljna institucija.
Znamo mi sve aljek siftarove formulare, nego gde je odlucio da bezi?>
Ђилас: Макрон послао Вучићу нови Фалкон авион, платили га грађани 53 милиона евра