- Poruka
- 8.799
Da li bi istraga FBI i FSB urušila suverenitet Srbije?
Ne bi, jer bi to značilo da Srbija ima suverenitet a zapravo ga nema.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li bi istraga FBI i FSB urušila suverenitet Srbije?
ajde ti mali levo na fizičke aktivnosti pošto nećeš desno na vakcinacijuMengele ti li si?![]()
Pa kad ne znas sto lupetas i dozvoljavas sebi da diskutujes o tome?Ne znam ti ja mnogo ali ono što sigurno znam je to da nikakva kratrotrajna izloženost infrazvuku nema efekta na zdravlje, ta ima ga i u prirodi kolko oš.
Vaše spinovanje je kome(n)dija!
Da li će Srbi i Srbija pokleknuti pred ovakvim glupostima?
Svako iole normalan i ko se razumije šta je to zvučni top i njegovo dejstvo, zna da je to jedna velika "šarena laža".
Ljudi na snimku bježe sa ulice?
Ljudi na snimku se ne hvataju za uši da se zaštite od razarajućeg zvuka od tog "zvučnog topa".
Čemu više ovakvih gluposti i nebuloza?
reakcija je trenutna a ne kad se vratimo u NIŠ ili Novi Sad pa nadjemo doktorku iz strankePa kad ne znas sto lupetas i dozvoljavas sebi da diskutujes o tome?
I kako si dosao do 1-7 Hz, bas me zanima, a i da li uopste SHVATAS sta to znaci?
Lepo si rekao da ga ima svuda u prirodi, najtipicniji primer je muka koju neki ljudi imaju kada sednu u automobil ili autobus.
Infrazvuk je opasan jer deluje NA UNUTRASNJE ORGANE, zato stvara efekat muke. Naravno da nije svaki zvuk opasan, opasan je zvuk odredjene jacine. Ako nisi znao, zvuk moze da ti probije zvucne opne, a moze i recimo sibica koju zabijes sam sebi u uho (kao moj ortak iz srednje skole). Isto tako moze da izazove probleme u radu unutrasnjih organa, ukljucujuci srce. Mnogi posetioci diskoteka znaju za efekat kada "osete" jak bas - to je bukvalno to, organi pocinju da osciluju u ritmu basa koji je slican sopstvenoj frekvenciji osilovanja organa.
Efekat koji je odgovoran za to naziva se REZONANSA, iliti po srpski SATREPERAVANJE. To ti je onaj efekat kada marsirajuci preko mosta cak i relativno mali broj vojnika moze da izazove rusenje mosta. Ali ako imas masu ljudi koja hoda "normalno" most ce da padne samo od mase ako ih je previse, to koracanje je samo sum.
Poenta je da odgovarajuca frekvencija i odredjena snaga mogu da izazovu velike efekte zbog rezonanse. U skladu sa tim je vrlo moguce da ljudi dozive probleme i zbog relativno kratkotrajne izlozenosti ako se pogodi frekvencija i ako je snaga dovoljna. Takva oruzja se prave DA BUDU ORUZJA, znaci da snop bude usmeren cime se poboljsava efikasnost dejstva i omogucuje "ciljanje", i naravno da ima odredjeni efekat koji se cak, promenom frekvencije, moze menjati. Takodje neko moze biti skloniji a neko manje sklon efektu, kao sto nije svima muka u autu, ali nekima je skoro pa UVEK muka kad u isti sednu.
Na sve to moze da se koristi i elektromangetno oruzje, prakticno "usmerena mikrotalasna" (da uprostim) koja izaziva osecaj pecenja po kozi. To oruzje neces cuti, ali ces ga osetiti. Ja sam cuo pricu u vojsci (iz vremena JNA) da su vojnici znali da upere pokretni radar (montiran na vozilu) u vojnika "iz zezanja ?!" i da ga EM udar bukvalno obori na zemlju - ovo prepricavam, ako neko vise zna moze da kaze da li je to moguce, ja sam licno skeptican da to moze tako, ali ostavljam otvorenim jer nisam video.
Sve u svemu kolonija zove neke plaćenike da procene jel bio ili nije teroristički napad na narod 15. Marta.
Ti zbilja misliš da generali pričaju "otvoreno" o takvoj nekoj stvari?Oni hoće da kažu da je zvuk putovao, skrenuo iza ćoška, ušao u tu jednu malu ulicu i da su se oni svi razmaknuli, pa se sastavili.
A to što kažu vojni generali i direktor policije je nebitno ali je sasvim ok ako to kaže Miki Aleksić.
Ajte bre ljudi, ne brukajte se više.
Pa kad ne znas sto lupetas i dozvoljavas sebi da diskutujes o tome?
I kako si dosao do 1-7 Hz, bas me zanima, a i da li uopste SHVATAS sta to znaci?
Lepo si rekao da ga ima svuda u prirodi, najtipicniji primer je muka koju neki ljudi imaju kada sednu u automobil ili autobus.
Infrazvuk je opasan jer deluje NA UNUTRASNJE ORGANE, zato stvara efekat muke. Naravno da nije svaki zvuk opasan, opasan je zvuk odredjene jacine. Ako nisi znao, zvuk moze da ti probije zvucne opne, a moze i recimo sibica koju zabijes sam sebi u uho (kao moj ortak iz srednje skole). Isto tako moze da izazove probleme u radu unutrasnjih organa, ukljucujuci srce. Mnogi posetioci diskoteka znaju za efekat kada "osete" jak bas - to je bukvalno to, organi pocinju da osciluju u ritmu basa koji je slican sopstvenoj frekvenciji osilovanja organa.
Efekat koji je odgovoran za to naziva se REZONANSA, iliti po srpski SATREPERAVANJE. To ti je onaj efekat kada marsirajuci preko mosta cak i relativno mali broj vojnika moze da izazove rusenje mosta. Ali ako imas masu ljudi koja hoda "normalno" most ce da padne samo od mase ako ih je previse, to koracanje je samo sum.
Poenta je da odgovarajuca frekvencija i odredjena snaga mogu da izazovu velike efekte zbog rezonanse. U skladu sa tim je vrlo moguce da ljudi dozive probleme i zbog relativno kratkotrajne izlozenosti ako se pogodi frekvencija i ako je snaga dovoljna. Takva oruzja se prave DA BUDU ORUZJA, znaci da snop bude usmeren cime se poboljsava efikasnost dejstva i omogucuje "ciljanje", i naravno da ima odredjeni efekat koji se cak, promenom frekvencije, moze menjati. Takodje neko moze biti skloniji a neko manje sklon efektu, kao sto nije svima muka u autu, ali nekima je skoro pa UVEK muka kad u isti sednu.
Na sve to moze da se koristi i elektromangetno oruzje, prakticno "usmerena mikrotalasna" (da uprostim) koja izaziva osecaj pecenja po kozi. To oruzje neces cuti, ali ces ga osetiti. Ja sam cuo pricu u vojsci (iz vremena JNA) da su vojnici znali da upere pokretni radar (montiran na vozilu) u vojnika "iz zezanja ?!" i da ga EM udar bukvalno obori na zemlju - ovo prepricavam, ako neko vise zna moze da kaze da li je to moguce, ja sam licno skeptican da to moze tako, ali ostavljam otvorenim jer nisam video.
Ti si baš totalna neznalica u pogledu dva primjera koja si naveo. Hajde da ti objasnim ono što ne znaš:Poziv srpskih vlasti i najave transparentne istrage FBI-ja i FSB-a o navodnoj upotrebi „zvučnog topa“ tokom protesta 15. marta u Beogradu otvorili su i pitanje urušavanja suvereniteta Srbije takvim činom.
Ovakve najave proizvele su u javnosti paralele sa 1914. godinom, kada je tadašnja Kraljevina Srbija odbila ultimatum Austrougarske i zahtev da njihovi organi vrše istragu u Srbiji povodom ubistva Franca Ferdinanda.
svaka država ima svoju državnu bezbednost koja je dužna da brine o svojoj državi i o svom narodu.
„Ona država koja nije u stanju da brine o svojoj državi i o svom narodu, a poziva drugu državnu bezbednost da utvrdi neku činjenicu u vezi sa nekim događajem, dovoljno govori koliko je ta država nesposobna.
https://www.danas.rs/vesti/politika/zvucni-top-istraga-fsb-fbi/
/////////
Koliko ce ova istraga biti validna ? Sta ako budu bile oprecna misljenja izmedju FSB/FBI ?
Ниси схватио. Није потребно само да буде инфра звук, већ је потребно да има велику снагу. Набројао си примере где је компонента инфра звука мале снаге.Nije, prodješ pored vodopada i onesvestiš se momentalno. Šetaš na plaži gde su talasi pa ti podje pena na usta ili stojiš pored šina kad voz prodje i umreś od vibracija tj infrazvuka.
Zahebano.
Ниси схватио. Није потребно само да буде инфра звук, већ је потребно да има велику снагу. Набројао си примере где је компонента инфра звука мале снаге.
Инфра звук велике снаге може да сруши зид од цигала, прогуглај да се увериш.
Isti kao i onaj sa padom nadstrešnice u novom sadu.Kolonija zove strane eksperte pošto ovi što prividjaju zvučne topove ne veruju vojnim i policijskim stručnjacima kolonije a gaje izrazitu ljubav ili prema Amerima ili prema Rusima.
Taj teroristiçki napad će se inače proučavati na kriminalističkim školama , da reše misteriju kakav je to teroristički napad bez žrtvi. Za Riplija.
Poziv srpskih vlasti i najave transparentne istrage FBI-ja i FSB-a o navodnoj upotrebi „zvučnog topa“ tokom protesta 15. marta u Beogradu otvorili su i pitanje urušavanja suvereniteta Srbije takvim činom.
Ovakve najave proizvele su u javnosti paralele sa 1914. godinom, kada je tadašnja Kraljevina Srbija odbila ultimatum Austrougarske i zahtev da njihovi organi vrše istragu u Srbiji povodom ubistva Franca Ferdinanda.
svaka država ima svoju državnu bezbednost koja je dužna da brine o svojoj državi i o svom narodu.
„Ona država koja nije u stanju da brine o svojoj državi i o svom narodu, a poziva drugu državnu bezbednost da utvrdi neku činjenicu u vezi sa nekim događajem, dovoljno govori koliko je ta država nesposobna.
https://www.danas.rs/vesti/politika/zvucni-top-istraga-fsb-fbi/
/////////
Koliko ce ova istraga biti validna ? Sta ako budu bile oprecna misljenja izmedju FSB/FBI ?
A šta očekivati od veleizdajnika i terorista?!??Pa ne bi ukoliko ne uz saglasnost Srbije.
A ovde ih je Srbija direktni i zvala.
Isti kao i onaj sa padom nadstrešnice u novom sadu.
Нисам писао о реакцији људи, већ о уређајима који производе звучни удар.Brate nemoj više, samo nemoj. Nijedna vrsta zvučnog topa ne stvara onakvu reakciju ko 15 marta . Samo nemoj.
Tačno, repka!!Ovo je tema o zvučnom topu a ne o nadstresnici. Nisi znao? BTW ono što vi sve vreme zovete ubistvom nije nikakvo ubistvo, nisu došli SNS politicari sa kalašom u rukama u Novi Sad pa pucali u te nesrećne ljude već se desila nesreća usled javašluka, neznanja i lopovluka i odgovornima sledi robija.
U Americi je pao most, izginulo više ljudi, valjda desetak, u Nemačkoj takodje, u Italiji žičare. Jesu li ti ljudi ubijeni? Jel Bajden ubio te što su izginuli na mostu u Baltimoru?
Mnogo ste nerealni.
reakcija je trenutna a ne kad se vratimo u NIŠ ili Novi Sad pa nadjemo doktorku iz stranke
to da se kaže kad dodju FSB i FBI
samo znate da tužakate preko interneta
Dobro.. haj ti objasni KO je "to" uradio? Ali da bude bez nagadjanja.Ti zbilja misliš da generali pričaju "otvoreno" o takvoj nekoj stvari?
To kako TI opisa zvuk - a ne tamo neki "oni"liči na teoriju "magičnog metka" u ubistvu Kenedija... a naravno da si lupio sad neviđeno, odakle ti ideja o cik-caku uopšte?
Dobro znaš da u svetu fizike ne važe takve lude zamisli... Nije ti palo na pamet lokacija izvora, prava trajektorija?
Svašta i ti pišeš...
Ko?Zvučni top može da ima različita dejstva, on emituje zvuk koji se pusti. Tako da može da se koristi i za upozorenja a može i za izazivanje straha i za pravljenje nelagode i bola. Prema snimku koji smo videli, neko je pustio zvuke koje ljudski mozak percipira kao opasnost i zato se stvorila panika. U svakoj ozbiljnoj državi bi se od institucija očekivalo objašnjenje ali pošto je ovo Srbija i ne postoje institucije, niko se ne oglašava. Prave se ludi i čekaju da vama slični botovi objasne građanima kako su "nešto umislili"![]()