FRIZ MACKICE ILI RIBICE

• Začetnik teme Začetnik teme dugi7777jezik
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
lolla:
dugi777jezik:
lolla:
dugi777jezik:
lolla:
dj.ddevil:
samo glatko bre i nista drugo pa da mozes da je izlizes po celom telu :twisted:

Mislish, onako bez dodatnog palacanja jezikom?:)))

8) 8) 8) Lolla, imas moju poruku na Forumu, a za sada , ti , cini se, vise volis lake titraje jezikom (tzv. palacanje) vise od dubokog zalizaja, da li sam te dobro skuzio ? :P :P :P

Jesi, dobro si me skuzio :P

8) 8) 8) Eh, kad sam ti je skuzio, jos da sam te i okusio, nista vise... Hej da mi je, da me rosom svojom napojis... :) :wink: :P

Hm, vec smo raspravljali o toj tematici.. negde na 3,4 stranici ove teme:)))))))

8) 8) 8) Ali sada je sve srdacnije, pusti ono, bilo je bezveze, dakle, imas li sada otvoreniji odgovor za mene, Lolishka ?
:P :P :P

Incognito:
Betty:
ppppffffffhahahahaha!!!!!!
A, ne. Betty je resila da NEMA decka, i to je vec dryi dobra tri meseca.....sto se friza tice, to je moj narcizam, CIST!

Betty... znam te pusko, dok si pistolj bila :lol:

... niko nije rekao da moras da imas decka... dovoljni su i ti sto te pozivaju na 'gledanje filmova' :twisted:

8) 8) 8) Znam te pushkice, kad si haubica bila... :twisted: :twisted: :twisted:

dugi777jezik:
Peta W.:
Dragi moj (Dugi777jezik),drago mi je sto znas da citas izmedju redova (mislim na moj nick),ali kao sto Ona kaze... I'm not who you think I am..
Mozda...ako mi konkretno kazes koji podatak o meni te zanima.. Ovako.. I'm just Peta W.
Kiss :wink:

8) 8) 8) Prosto, posto nemam sanse da pomislim "who you really are, indeed" tj. ko si zaista, hajde reci mi ti, a dotle, veliki poljubac na tvoju pusu... :P :P :P
Hm..nemam naviku da ostavljam svoje podatke,ali...
napravicu izuzetak..
Dakle,levo oko mi je zeleno,a desno pola zeleno,pola smedje...Prilicno sam agresivna i nepoverljiva..
Za pocetak,toliko... Now U! (mislim na boju ociju,naravno!)
:wink: Love,
Peta

Peta W.:
dugi777jezik:
Peta W.:
Dragi moj (Dugi777jezik),drago mi je sto znas da citas izmedju redova (mislim na moj nick),ali kao sto Ona kaze... I'm not who you think I am..
Mozda...ako mi konkretno kazes koji podatak o meni te zanima.. Ovako.. I'm just Peta W.
Kiss :wink:

8) 8) 8) Prosto, posto nemam sanse da pomislim "who you really are, indeed" tj. ko si zaista, hajde reci mi ti, a dotle, veliki poljubac na tvoju pusu... :P :P :P
Hm..nemam naviku da ostavljam svoje podatke,ali...
napravicu izuzetak..
Dakle,levo oko mi je zeleno,a desno pola zeleno,pola smedje...Prilicno sam agresivna i nepoverljiva..
Za pocetak,toliko... Now U! (mislim na boju ociju,naravno!)
:wink: Love,
Peta

8) 8) 8) Nikitka, sav sam zelenook, volim agresivne i nepoverljive, jer su energicne i oprezno mudre, znaci da mi lezis kao salivena... Now it is your turn (on me, sweet loved girl)... Do me now Nikita, without mercy, please !!! :twisted: :wink: :P

rotz.gif
samo se zbunjujem u prolazu...

Peta W.:
dugi777jezik:
8) 8) 8) Nikitka, sav sam zelenook, volim agresivne i nepoverljive, jer su energicne i oprezno mudre, znaci da mi lezis kao salivena...
..Ne volim da lezim...
Ali zato obozavam zelene oci... :twisted:
Bude mi sva cula... :wink:

8) 8) 8) Nikitka, Mocna, posto nisi lezerna, znaci da volis da sedis agresivno i aktivno na zelenim ocima voljenog , dok te njegov dugi jezik nezno mazi... Imas li E-mail za dopisivanje ? A i inace, kakav program volis da agresivno spremis voljenom, sta volis da (mu) radis, onako, po svojski, priznaj, Nepobediva ?! Ljubi te, svom duzinom svog Je777ika, Dugi...! :twisted: :wink: :P

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back