**** friends

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Mislim da ima jedna mala kvaka, ne bez obaveza (psihičko i fizičko zdravlje se podrazumijeva) i ne naravno...
pogotovo ako osobe znaju šta žele... obično je u pitanju jako dobar sex :D
obaveza se dogovori unaprijed ( fair play) pogotovo ako su ljudi u vezama/braku, rijetko tko normalan će reskirati radi prosjeka ili nečega što već ima doma...
A opet postoje oni koji mogu biti monogamni i oni koji ne mogu, nismo svi isti i nema ni potrebe da budemo ;)

...Macka von Zagabrija,
pise rijec do rijeci ispravno
ali napisano je
samo za hrabre i za one koji znaju
i da cuvaju
i da vladaju osjecanjima i prohtjevima
koji sve nas obuzima
a ostvarujemo
samo nas nekoliko
ali vrijednih...
...pisem drsko
ali
isto,- ispravno...

Hoces reci da je moguce da budu intimni i posle da se najopustenije zajebavaju? Kako funkcionise to da zavode jedno drugo pa posle normalni ortacki odnos. Nekako mi je to nespojivo jedno sa drugim, vestacki ...

Mislim da se previse tripujete oko emocija ... Vise je to da te previse intimno zna i onda kao treba da posle bude najopusteniji odnos ... detinjasto, izmishljen odnos zbog dosade.

Imam par zaista pravih muskih prijatelja i ne da sam o tome razmisljala , vec mi nikada ni na pamet nije palo tako nesto sa njima, sto ne znaci ako to ti i ja ne radimo da to ne postoji..Postoji i te kako, drugovi su , druze see i u jednom trenutku shvate da se seksualno privlace i udju u takvu vezu, bez obaveza a i dalje se druze

...biti prijatelj
sa Zor_djevojkom -zenom
muka je to v e l i k a ...
ne mozes da stalno bjezis od sebe
i ako ja to lijecim sasvim iskrenim izjavama
dam do znanja
da kad obuhvatim pogledom
da to nije i zelja
nego konstatacija
i,
odavanje postovanja
...lijepo i bagato_lijepo
mora se takvim i drzati
a prijateljstvo je snaga nadvladajuca
koja kao slag krasi vise slojeve zajednistva
i treba se biti ponosan ako se uspije
moram priznati
da sam u Studentskom gradu i spavao u jedan krevet
s bombasticnim prijateljicama
i u mukama ustajao
kao miran
ali sa kletvom unutrasnjom,- nikad vise...
Nemam tu nikakav savjet
oni koji prekrsise
neka im je prosto
oni koji ne prekrsise
ucestvujem u mukama...eto,- t a k o ...

P.S.
...a, najveca je muka
kad kasnije dobijes packe
pa,- ko ti se branio...tada bih poginuo
ili sam ,- vec...:zcepanje:

Cekaj to je klasicna kres kombina ... A to su poznanice a ne neki dugorocni intimni prijatelji.
Seks ume da pokvari pravo prijateljstvo jer nece biti ista opustencija ma kako se ljudi folirali da ce sve ostati isto :hvala:
Pravo prijateljstvo i ovako i onako nestaje,,,;)

- - - - - - - - - -

Mislim da ima jedna mala kvaka, ne bez obaveza (psihičko i fizičko zdravlje se podrazumijeva) i ne naravno...
obaveza se dogovori unaprijed ( fair play) pogotovo ako su ljudi u vezama/braku, rijetko tko normalan će reskirati radi prosjeka ili nečega što već ima doma...
A opet postoje oni koji mogu biti monogamni i oni koji ne mogu, nismo svi isti i nema ni potrebe da budemo ;)
Oduvek sam voleo taj odnos,,:D
Ovi drugi..pametnije im i da ne ulaze u nesto za sta nisu sposobni..;)

Imam par zaista pravih muskih prijatelja i ne da sam o tome razmisljala , vec mi nikada ni na pamet nije palo tako nesto sa njima, sto ne znaci ako to ti i ja ne radimo da to ne postoji..Postoji i te kako, drugovi su , druze see i u jednom trenutku shvate da se seksualno privlace i udju u takvu vezu, bez obaveza a i dalje se druze
To je ono... Ja tvoj drug a ti moja drugarica..:lol:
Odemo na pica,izlazimo zajedno,ti učinis meni ja tebi..
Imas uvek rame za plakanje a i on dobija savete koje zna samo zensko...
Odjednom primetis da smo tako slicni i da se tako lepo uklapamo..Bude seksa i prelepo je..obicno bude posle nismo trebali ali cemo ponoviti isto za 20 min,,
Onda se izdogovaramo da necemo istu gresku jer smo super orataci ipak ,,,pauza par dana al je sve vec uzelo maha i previse,,,:mrgreen:
Tad se forimira odnos prijateljstva i a medjusobno uzivanje,,

Kad sve prestane i prodje koja god,obicno svako sazreva i ima svoj zivot onda postajete najbolji drugovi u pravom smislu,,;)

Najbitnije od svega je ne pricati sadasnjem partneru nista o vama..poznanici samo ,,,:lol:

Poslednja izmena:
...mislim da postoji samo
musko-zansko prijateljstvo
i kad prodje i Onu fazu
onda nikad nece biti
na zalazu
ima zena koje izdrze i poslije
njima je teze jer uvijek
uporede ili suprugu ili vjerenicu sa sobom
e to kad prevazidju
prijateljstvo tom
zaista ide...

Just do it when u get weet :rumenka:

Pravo prijateljstvo i ovako i onako nestaje,,,;)

Ali zato je kres kombina vecna :mrgreen:

U tvom zivotu nestaje ali nije tako za sve ljude ... ne generalizuj.

- - - - - - - - - -

Evo podji od svog primera ... kada bi se upustila da li bi vam se odnos promenio tj. pogorsao?
pazi prave prijatelje znas ... trebalo bi da znas kako funkcionisu, norme, vrednosti itd. istina sa ljudima uvek imas faktor iznenadjenja.

To je ono... Ja tvoj drug a ti moja drugarica..:lol:
Odemo na pica,izlazimo zajedno,ti učinis meni ja tebi..
Imas uvek rame za plakanje a i on dobija savete koje zna samo zensko...
Odjednom primetis da smo tako slicni i da se tako lepo uklapamo..Bude seksa i prelepo je..obicno bude posle nismo trebali ali cemo ponoviti isto za 20 min,,
Onda se izdogovaramo da necemo istu gresku jer smo super orataci ipak ,,,pauza par dana al je sve vec uzelo maha i previse,,,:mrgreen:
Tad se forimira odnos prijateljstva i a medjusobno uzivanje,,

Kad sve prestane i prodje koja god,obicno svako sazreva i ima svoj zivot onda postajete najbolji drugovi u pravom smislu,,;)

Najbitnije od svega je ne pricati sadasnjem partneru nista o vama..paznanici samo ,,,:lol:

Skoro pa se slažem ali meni se nije dogodilo ono o čemu pričaš nismo trebali nego nešto drugačije... šta smo čekali do sad ;)
Sa super ortakom nema greške, sve se razumije i zna, krajnje iskreno i bar kod mene prvo smo stvarno bili prijatelji minimalno godinu dana i onda je iz nekih zajedničkih "jadikovki" došlo do nečeg više, ali ono što je činjenica, prosjek nikada nije bio moj stil, a nakon 22 godine s istim partnerom obično ono što mu najčešće možeš dici je tlak :D
e sad, uništiti sve što valja radi dosade u sexu po meni može samo nezreo čovijek...

Back