Leon01
Buduća legenda
- Poruka
- 48.570
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne razumem muskarce koji nemaju zene za prijatelja drugarice itdama ja moram da se uvek ponavljam
ja nikad nemam zene kao prijatelje, imam svoja tri najbolja drugara prijatelja, i jos par malo daljis, druzim se sa jos par njih vise, al povrsno
kad se sretnemo, pozdravimo se, pojedemo,popijemo, svako svojoj kuci
gde je tu gubljenje vremena ako sam solo i tako neka poznanica postane fakfiend?
ljubavinica ti je neko kad si u vezi tako da ima i tu razlike
ne razumem muskarce koji nemaju zene za prijatelja drugarice itd
ne znam sto, nikad mi nije bilo jasno
znaci zene gledas samo kao zene ne kao osobeprosta stvar, druzim se sa drugarima sa kojim imam mnogo toga zadjednickog, poklapamo se po svemu, volimo iste stvari, zabavni su, interesantni, imaju smisao za humor, za duzenje za sve
e kad bi tako neka bila i jos izgleda ok, onda bi sigurno hteo i da je imam uvek, voaljda je to logicno posto sam hetero
znaci lagao bih sebe da necu vise a tone radim nikad
znaci zene gledas samo kao zene ne kao osobe
msm iskreno to je ok, samo eto vec sam pisala svako drugarstvo se zasniva na dopadljivosti, manje vise sve ostalo al ne bih sebe nikad mogla da zamislim da se druzim sa zenama
poludela bih
muskarci su mnogo bolji prijatelji od zena
Imate li prijatelja/prijateljicu sa povlasticama.
Da li je to idealan odnos muskarca i zene u kojem se ostvaruje,bliskost
i sex bez obaveza,i slobodno ostvarenje licnih ciljeva nevezano za partnera..

ajd da napisem prostacki mozda svatis, gledam ih kao osobe, al me privlace i hocu i da ih ebem.

Nista se ne moze vecno skrivat. Kad tad delo izadje na videlo.Imate li prijatelja/prijateljicu sa povlasticama.
Probala jednom i više nikada
To mi je čak i odgovaralo neko vreme, jer nisam imala vremena za nešto više
a onda se desilo da smo bili igrom slučaja na istoj žurci i da sam ga videla kako flertuje sa drugom osobom i napravila haos
Ja sam prilično sujetna, tako da to ne može funkcionisati

evoluirah!Imate li prijatelja/prijateljicu sa povlasticama.
evoluirah!
ne podrzavam, iz nebrojenih razloga
u toj, naizgled iskrenosti, ima toliko lazi i obmanjivanja... nikada ni ona ni on ne mogu istim ocima gledati na celokupnu pricu, ma ni od pocetka cak
razuzdani promiskuitet bez zadrske bar je principijelan i (koliko - toliko) sadrzajan i ispunjavajuc, u odnosu na bezlicnost FF odnosa
kao sto sam i uvek govorio, osecanja (po mom misljenju - neminovnost) pre ili kasnije pojedu taj naduti les od odnosa...
Istina uvek jedan hoce vise ili nikako a to je znak da da osecajji koce

ne razumem da li je ,,фак френд,, или ,,сак френд,, Evo pa sami odlučite:Pogledajte prilog 352554
Meni ovo ne lici da piju produzenu s,mlekom..ne razumem da li je ,,фак френд,, или ,,сак френд,, Evo pa sami odlučite:Pogledajte prilog 352554

Zato takve kombinacije i ne traju dugo
Mada , navešću jedan primer ...devojka živi nekoliko stotina km daleko , ima dečka , ima sve ...dodje jednom u 2meseca u blizinu , privlačnost je ok , ali ko bi stavljao na kocku karijeru , i mnoge druge stvari izgradjen zarad nesigurne kombinacije : )
I sve je to ok dok neko ne potegne da bi hteo više![]()

iskreno, veza sa ljubavnicom traje mnogo vise, i cak ako ti nije ljubavnica a jedan od njih ili obadvoje su u vezi a samo su friends with benefit, opstaju duze nego samo friends with benefit![]()

Neam.
Naravno da nije.
Sta imas protiv dobrog odnosa prijatelja?ne razumem da li je ,,фак френд,, или ,,сак френд,, Evo pa sami odlučite:Pogledajte prilog 352554
to je toevoluirah!
ne podrzavam, iz nebrojenih razloga
u toj, naizgled iskrenosti, ima toliko lazi i obmanjivanja... nikada ni ona ni on ne mogu istim ocima gledati na celokupnu pricu, ma ni od pocetka cak
razuzdani promiskuitet bez zadrske bar je principijelan i (koliko - toliko) sadrzajan i ispunjavajuc, u odnosu na bezlicnost FF odnosa
kao sto sam i uvek govorio, osecanja (po mom misljenju - neminovnost) pre ili kasnije pojedu taj naduti les od odnosa...