**** friends

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ama ja moram da se uvek ponavljam
ja nikad nemam zene kao prijatelje, imam svoja tri najbolja drugara prijatelja, i jos par malo daljis, druzim se sa jos par njih vise, al povrsno
kad se sretnemo, pozdravimo se, pojedemo,popijemo, svako svojoj kuci

gde je tu gubljenje vremena ako sam solo i tako neka poznanica postane fakfiend?
ljubavinica ti je neko kad si u vezi tako da ima i tu razlike
ne razumem muskarce koji nemaju zene za prijatelja drugarice itd
ne znam sto, nikad mi nije bilo jasno

ne razumem muskarce koji nemaju zene za prijatelja drugarice itd
ne znam sto, nikad mi nije bilo jasno

prosta stvar, druzim se sa drugarima sa kojim imam mnogo toga zadjednickog, poklapamo se po svemu, volimo iste stvari, zabavni su, interesantni, imaju smisao za humor, za duzenje za sve

e kad bi tako neka bila i jos izgleda ok, onda bi sigurno hteo i da je imam uvek, voaljda je to logicno posto sam hetero
znaci lagao bih sebe, da necu vise, a to ne radim nikad

Poslednja izmena:
prosta stvar, druzim se sa drugarima sa kojim imam mnogo toga zadjednickog, poklapamo se po svemu, volimo iste stvari, zabavni su, interesantni, imaju smisao za humor, za duzenje za sve

e kad bi tako neka bila i jos izgleda ok, onda bi sigurno hteo i da je imam uvek, voaljda je to logicno posto sam hetero
znaci lagao bih sebe da necu vise a tone radim nikad
znaci zene gledas samo kao zene ne kao osobe

msm iskreno to je ok, samo eto vec sam pisala svako drugarstvo se zasniva na dopadljivosti, manje vise sve ostalo al ne bih sebe nikad mogla da zamislim da se druzim sa zenama
poludela bih
muskarci su mnogo bolji prijatelji od zena

znaci zene gledas samo kao zene ne kao osobe

msm iskreno to je ok, samo eto vec sam pisala svako drugarstvo se zasniva na dopadljivosti, manje vise sve ostalo al ne bih sebe nikad mogla da zamislim da se druzim sa zenama
poludela bih
muskarci su mnogo bolji prijatelji od zena

ajd da napisem prostacki mozda svatis, gledam ih kao osobe, al me privlace i hocu i da ih ebem.

Imate li prijatelja/prijateljicu sa povlasticama.
Da li je to idealan odnos muskarca i zene u kojem se ostvaruje,bliskost
i sex bez obaveza,i slobodno ostvarenje licnih ciljeva nevezano za partnera..

Sa stanovista nekog ko je svaku zenu najpre posmatrao kao prijateljicu tvrdim da je prijateljstvo iznudjena tj. nametnuta zamena za burnu i strastvenu vezu, dok ima zestoke jebacine to treba da bude prioritet, a druzenje eventualno da nastupi nakon prestanka tih egzibicija. Ovaj odnos koji si ti opisala je neka "nadjemo se, razvalimo se itd." shema. :)

Nista se ne moze vecno skrivat. Kad tad delo izadje na videlo.

Sta ako, onako iznenada ne najavljeno partner-ka dodje na vrata mirnog kutka?

Moje misljenje, tad mirni kutak postaje pozoriste, pozoriste koje moze bit komedija a isto tako mozda tragedija.

Probala jednom i više nikada
To mi je čak i odgovaralo neko vreme, jer nisam imala vremena za nešto više
a onda se desilo da smo bili igrom slučaja na istoj žurci i da sam ga videla kako flertuje sa drugom osobom i napravila haos
Ja sam prilično sujetna, tako da to ne može funkcionisati

Probala jednom i više nikada
To mi je čak i odgovaralo neko vreme, jer nisam imala vremena za nešto više
a onda se desilo da smo bili igrom slučaja na istoj žurci i da sam ga videla kako flertuje sa drugom osobom i napravila haos
Ja sam prilično sujetna, tako da to ne može funkcionisati

Greska, nisi probala, odgovaralo ti je i prepustila si se tome neko vreme. Sad kazes nikad vise, zbog toga sto je on flertovao sa nekom drugom a ti to gledala.

Skinut se sa toga isto je sto i skinut se sa droge.

Jednom svaler ili k€rva uvek svaler ili k€rva. (Ovo ne u ruznom smislu, to je nesto lepo)

Mislis da ces moc obuzdat svoje zelje, potrebe i fantazije i da ces opet samo sa starim partnerom ostvarivat svoje fantazije.

Znas nema od tog nista, vreme ce pokazat a zelja kada ti dodje i povede te ona ce ti pruzit 101 opravdanje da krenes drugom u zagrljaj i krevet.

evoluirah!
ne podrzavam, iz nebrojenih razloga

u toj, naizgled iskrenosti, ima toliko lazi i obmanjivanja... nikada ni ona ni on ne mogu istim ocima gledati na celokupnu pricu, ma ni od pocetka cak
razuzdani promiskuitet bez zadrske bar je principijelan i (koliko - toliko) sadrzajan i ispunjavajuc, u odnosu na bezlicnost FF odnosa

kao sto sam i uvek govorio, osecanja (po mom misljenju - neminovnost) pre ili kasnije pojedu taj naduti les od odnosa...

evoluirah!

u toj, naizgled iskrenosti, ima toliko lazi i obmanjivanja... nikada ni ona ni on ne mogu istim ocima gledati na celokupnu pricu, ma ni od pocetka cak
razuzdani promiskuitet bez zadrske bar je principijelan i (koliko - toliko) sadrzajan i ispunjavajuc, u odnosu na bezlicnost FF odnosa

kao sto sam i uvek govorio, osecanja (po mom misljenju - neminovnost) pre ili kasnije pojedu taj naduti les od odnosa...

Istina uvek jedan hoce vise ili nikako a to je znak da da osecajji koce

Istina uvek jedan hoce vise ili nikako a to je znak da da osecajji koce

Zato takve kombinacije i ne traju dugo :)
Mada , navešću jedan primer ...devojka živi nekoliko stotina km daleko , ima dečka , ima sve ...dodje jednom u 2meseca u blizinu , privlačnost je ok , ali ko bi stavljao na kocku karijeru , i mnoge druge stvari izgradjen zarad nesigurne kombinacije : )

I sve je to ok dok neko ne potegne da bi hteo više :lol:

Zato takve kombinacije i ne traju dugo :)
Mada , navešću jedan primer ...devojka živi nekoliko stotina km daleko , ima dečka , ima sve ...dodje jednom u 2meseca u blizinu , privlačnost je ok , ali ko bi stavljao na kocku karijeru , i mnoge druge stvari izgradjen zarad nesigurne kombinacije : )

I sve je to ok dok neko ne potegne da bi hteo više :lol:

iskreno, veza sa ljubavnicom traje mnogo vise, i cak ako ti nije ljubavnica a jedan od njih ili oba su u vezi a samo su friends with benefit, opstaju duze nego samo friends with benefit :)

evoluirah!

to je to :)

''Kao'' probali ja i jedna bivsa drugarica krajem 2012.
Podvuceno debelim ''bivsa''.
Desilo se jednom i vise nikad.
Odnos vremenom zahladjivao, sada se skoro pa ugasio.
Valjda sam joj se zgadio posle toga.
Ima li zivota posle iebanja?

Back