момоа
Stara legenda
- Poruka
- 79.463
Kakva je to ideologija ??
Seks sa drugom ili drugaricom.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakva je to ideologija ??

ne al nemam nista protiv nje mada problem je jer se tu cesto bar jedan zaljubi..ko moze da udje i izadje ciste glave njemu je ekstra ..Je l' praktikujete ovu ideologiju?
Seks sa drugom ili drugaricom.
![]()
te ideologije vode do ginekologije
ne al nemam nista protiv nje mada problem je jer se tu cesto bar jedan zaljubi..ko moze da udje i izadje ciste glave njemu je ekstra ..
ne al nemam nista protiv nje mada problem je jer se tu cesto bar jedan zaljubi..ko moze da udje i izadje ciste glave njemu je ekstra ..

Tu je najbolje da praktikovati to sa nekom drugaricom koja te ne privlaci niti ti nju.
a, ni tebe ne razumem?
Ništa ja vas ne razumem, ne pričamo istim jezikom - vreme mi je da spavam ...![]()
Tu je najbolje da praktikovati to sa nekom drugaricom koja te ne privlaci niti ti nju.
msm onda kupi lutku na naduvavanje ako ces da budes sa nekim ko te ne privlaci...
jedino ako si mislio a lose se izrazio
na to da te samo seksualno privlaci i to je maksimum..
- - - - - - - - - -
kres sema sa drugaricom koja ti nije bas bliska al dovoljno bliska da se povremeno nadjete i poebete..objasnjeno..
msm onda kupi lutku na naduvavanje ako ces da budes sa nekim ko te ne privlaci...
jedino ako si mislio a lose se izrazio
na to da te samo seksualno privlaci i to je maksimum..
- - - - - - - - - -
kres sema sa drugaricom koja ti nije bas bliska al dovoljno bliska da se povremeno nadjete i poebete..objasnjeno..
Ali, gde je tu ideologija ?
- - - - - - - - - -
Da bi to postala ideologija ili pokret treba sledeće:
-sistem objašnjenja sveta,
-program delovanja,
-javno delovanje za izvođenje programa, i
-isticanje posebne uloge intelektualaca - elite
, ništa ne razumem ???
te ideologije vode do ginekologije

Ako kreše druga onda ne vode !![]()

Ako kreše druga onda ne vode !![]()

Je l' praktikujete ovu ideologiju?
a, ni tebe ne razumem?
Ništa ja vas ne razumem, ne pričamo istim jezikom - vreme mi je da spavam ...![]()
Za one sa kojima bih mogao da praktikujem potrebno je biti u dubokom očaju...A daleko sam od toga.

Imate li prijatelja/prijateljicu sa povlasticama.
Da li je to idealan odnos muskarca i zene u kojem se ostvaruje,bliskost
i sex bez obaveza,i slobodno ostvarenje licnih ciljeva nevezano za partnera..
sve ebač,do ebača,sve moj do moga![]()