**** friends

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Imate li prijatelja/prijateljicu sa povlasticama.
Da li je to idealan odnos muskarca i zene u kojem se ostvaruje,bliskost
i sex bez obaveza,i slobodno ostvarenje licnih ciljeva nevezano za partnera..

to nije idealan odnos...
to je glupost...laz koju nam propagira dekadentni zapad...
sa ciljem da razori tradicionalne vrednosti a pre svega porodicu,
jer ulaskom u takve odnose nemas zelje i potrebe da trazis stalnog partnera,
jer si obmanut cinjenicom da imas nekog kome je do tebe stalo (prijatelj),
a imas i sa kime da zadovoljis svoje sexualne potrebe (isti taj prijatelj)...
samim tim, ne stvaras porodicu...za pocetak...
posle kada se to ustali i kada sexualne slobode napreduju,
onda krece, iako je vec odavno krenulo, promovisanje homosexualizma, pedofilije i ostali degenerativnih oblika ljudskog ponasanja, pre svega sexualnog...

Ja sam tu malo konzervativan.
Jer ako mi neko psihicki odgovara, znaci moze da mi bude prijatelj, tj. prijateljica, prija mi drustvo te osobe, i jos me seksualno privlaci, tesko je da ne zelim neku vecu bliskost sa tom osobom.

Ja bih to pre nazvao kres semom nego "prijateljima sa beneficijama".
Da se razumemo, jeste primamljivo, mene zasvrbi, jedan poziv i ona je tu ili ja kod nje, i resimo problem zajedno, kada god, ali opet, ali ako mi je prijatelj (sto ukljucuje da me razume, slusa, provodi sa mnom vreme, da me ceni kao osobu) i prija mi kao osoba razvio bih neke emocije. Ovako mi je beveze da budem dobar za kres, tu kada je zasvrbi, ali da ne me ne zeli kao osobu.

Zato vise volim termin kres sema, kresemo se i kud koji mili moji, bez prijateljstva, bez upoznavanja, zblizavanja.
Radije bih i da mi devojka bude i prijateljica i ljubavnica u isto vreme, a ne da budemo samo prijatelji za kres.

pa od zvezdica se ne vidi sta pise, mada i da se vidi..
sto ljudi uvek bukvalno shvataju to?
f*uck friend a friend ne znaci po meni u ovom primeru pravi prijatelj, vec znaci neko skim si kao prijatelj a ebete se
u najboljem slucaju nekog koga znas iz okruzenje i dogovorite da se povremeno kresete jer nemate vezu

pa od zvezdica se ne vidi sta pise, mada i da se vidi..
sto ljudi uvek bukvalno shvataju to?
f*uck friend a friend ne znaci po meni u ovom primeru pravi prijatelj, vec znaci neko skim si kao prijatelj a ebete se
u najboljem slucaju nekog koga znas iz okruzenje i dogovorite da se povremeno kresete jer nemate vezu

to je gubljenje vremena
msm kakvi su to odnosi
ok, kresemo se i sta kao mi smo prijatelji i posle ako se neko primi ili predomisli obicno se i udalje ljudi
sto je meni jedan predlagao da budemo ljubavnici al kaze ima razlike
ako si sa nekim u kres semi, vidjate se samo zbog toga kako kome dodje
ako smo ljubavnici onda smo i drugari, kresemo se a i druzimo se
moz misliti
:lol:

nekad su ljudi vise vredni kao prijatelji jer sex ume da pokvari odnos posebno ako neko nesto zahteva

Imate li prijatelja/prijateljicu sa povlasticama.
Da li je to idealan odnos muskarca i zene u kojem se ostvaruje,bliskost
i sex bez obaveza,i slobodno ostvarenje licnih ciljeva nevezano za partnera..

meni to ok ako si sposoban da kontrolises emocije,znaci ok ako nije cesto jer ako postane cesto garant se neko nalozi vise i onda kud koji mili moji....

- - - - - - - - - -

Ja sam tu malo konzervativan.
Jer ako mi neko psihicki odgovara, znaci moze da mi bude prijatelj, tj. prijateljica, prija mi drustvo te osobe, i jos me seksualno privlaci, tesko je da ne zelim neku vecu bliskost sa tom osobom.

Ja bih to pre nazvao kres semom nego "prijateljima sa beneficijama".

Da se razumemo, jeste primamljivo, mene zasvrbi, jedan poziv i ona je tu ili ja kod nje, i resimo problem zajedno, kada god, ali opet, ali ako mi je prijatelj (sto ukljucuje da me razume, slusa, provodi sa mnom vreme, da me ceni kao osobu) i prija mi kao osoba razvio bih neke emocije. Ovako mi je beveze da budem dobar za kres, tu kada je zasvrbi, ali da ne me ne zeli kao osobu.

Zato vise volim termin kres sema, kresemo se i kud koji mili moji, bez prijateljstva, bez upoznavanja, zblizavanja.
Radije bih i da mi devojka bude i prijateljica i ljubavnica u isto vreme, a ne da budemo samo prijatelji za kres.

e pa to je to,to nisu pravi prijatelji vec poznanici...tj retko ce ko sa pravim prijateljom da se upusti u te kerefeke...
uglavnom je to neki dalji drug/drugarica...

- - - - - - - - - -

nego ako neko zna uvak e je zanimalo da li je u amerci normalno da kad udjes s nekim u vezu to je prvo sex veza dok se ne deklarisete kao par...tj stalno u filmovima ima onog not exclusive...tj kao moz da se kreses sa s kim oces dok ne presecete da je to veza prava...
pitam jer su to filmovi,a kakvi su obicaji,jer su normalni ko kod nas ili je tamo vezeci sistem ex/notex.

u americi se hebe ko s kim stigne...
nema tu zabavljanja...
mozda u onim sredinama gde zive mormoni ili po nekim selendrama...
po metropolama...cao...
msm, ja to naravno ne znam iz licnog iskustva jer nikad nisam bio u sad,
ali imam ortaka koji je tamo vec 6 godina,
i bukvalno nikad nije jebbo dva put istu ribu...
ja ga pitam sto bre masane...
kaze on, nema potrebe...
ima ih onoliko i sve oce kuracc...

to nije idealan odnos...
to je glupost...laz koju nam propagira dekadentni zapad...
sa ciljem da razori tradicionalne vrednosti a pre svega porodicu,
jer ulaskom u takve odnose nemas zelje i potrebe da trazis stalnog partnera,
jer si obmanut cinjenicom da imas nekog kome je do tebe stalo (prijatelj),
a imas i sa kime da zadovoljis svoje sexualne potrebe (isti taj prijatelj)...
samim tim, ne stvaras porodicu...za pocetak...
posle kada se to ustali i kada sexualne slobode napreduju,
onda krece, iako je vec odavno krenulo, promovisanje homosexualizma, pedofilije i ostali degenerativnih oblika ljudskog ponasanja, pre svega sexualnog...

pa nije to idealan odnos ali nekad je odgovarajuci ako neko nema mogucnosti za vise....
a ko hoce da stvara porodicu stvarace....

to je gubljenje vremena
msm kakvi su to odnosi
ok, kresemo se i sta kao mi smo prijatelji i posle ako se neko primi ili predomisli obicno se i udalje ljudi
sto je meni jedan predlagao da budemo ljubavnici al kaze ima razlike
ako si sa nekim u kres semi, vidjate se samo zbog toga kako kome dodje
ako smo ljubavnici onda smo i drugari, kresemo se a i druzimo se
moz misliti
:lol:

nekad su ljudi vise vredni kao prijatelji jer sex ume da pokvari odnos posebno ako neko nesto zahteva

ama ja moram da se uvek ponavljam
ja nikad nemam zene kao prijatelje, imam svoja tri najbolja drugara prijatelja, i jos par malo daljis, druzim se sa jos par njih vise, al povrsno
kad se sretnemo, pozdravimo se, pojedemo,popijemo, svako svojoj kuci

gde je tu gubljenje vremena ako sam solo i tako neka poznanica postane fakfiend?
ljubavinica ti je neko kad si u vezi tako da ima i tu razlike

ama ja moram da se uvek ponavljam
ja nikad nemam zene kao prijatelje, imam svoja tri najbolja drugara prijatelja, i jos par malo daljis, druzim se sa jos par njih vise, al povrsno
kad se sretnemo, pozdravimo se, pojedemo,popijemo, svako svojoj kuci

gde je tu gubljenje vremena ako sam solo i tako neka poznanica postane fakfiend?
ljubavinica ti je neko kad si u vezi tako da ima i tu razlike
ja mislim da mogu biti prijatrelji muskarac i zena ako bas nisu tipovi jedno za drugo,tipa on metar i zilet ona 2 metra u sirinu...ili ako se retko vidjaju,ili ako su u dugim i ozbiljnim vezama...ili jednostavno da su normalni al da tu nikad nije hemije bilo,ili da gledaju jedno na dr kao brat na sestru....

ja mislim da mogu biti prijatrelji muskarac i zena ako bas nisu tipovi jedno za drugo,tipa on metar i zilet ona 2 metra u sirinu...ili ako se retko vidjaju,ili ako su u dugim i ozbiljnim vezama...ili jednostavno da su normalni al da tu nikad nije hemije bilo,ili da gledaju jedno na dr kao brat na sestru....
da jednu bih uvrstio, pisali zajedno u pesak

misli sta ima se druzim sa zenama a ko sam u dugoj i ozbiljnoj vezi?

Back