- Poruka
- 37.750
pa evo, po tebi iz ovog posta je jadna svaka koja zivi zivot kako ona hoce ako se nije udala...msm i meni to para usi tj. oci![]()
pa sori jes u pravu si
ovo je zvučalo
samo sam ja poštena i nijedna više

a nije trebalo tako da zvuči.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa evo, po tebi iz ovog posta je jadna svaka koja zivi zivot kako ona hoce ako se nije udala...msm i meni to para usi tj. oci![]()
pa sori jes u pravu si
ovo je zvučalo
samo sam ja poštena i nijedna više
a nije trebalo tako da zvuči.
ma da ti iskreno kažem evo sam svoj stav o tome napisala u prvom postu na temieto, razumesmo se na kraju![]()
ma da ti iskreno kažem evo sam svoj stav o tome napisala u prvom postu na temi
posle sam pročitala jedan komentar koji me je stvarno iznervirao pa sam rešila da zastupam skroz drugačije stavove.
i mogu da ti kažem baš mi dobro ide.
imam sve više neistomišljenika![]()
Nepoznati su ljudi, ali tko ce udovoljiti opasnim cicama sa foruma...
Elem, u pitanju je zena od 45 g i muskarac par godina vise. Taj odnos traje oko 6 god. Ona je razvedena i ima sina od jedno 15-ak g, a on nije ozenjen. Kretali su se u istom drustvu i koliko znam nisu pokazivali neke simpatije dok je bila udata. Po njenoj prici, sve je krenulo posle njenog razvoda sa sms-om i zavrsili su u krevetu posle par meseci. Vidjaju se jedno dva do tri puta nedeljno, a redovno se cuju preko fona. Naravno, i dalje se izlazi u istom drustvu u kraju. Ne idu zajedno na more, ali ponekad se vidjaju na kafi ili rucku na drugom kraju grada. Sedeci u zajednickom drustvu niko ih i ne provaljaju, a i ja sam ih gledao par puta i da ne znam celu pricu mislio bih da tu nema nista. Po prici, njoj to odgovara jer nema nikakve obaveze prema njemu, a kaze da se lepo slazu u krevetu i da se u istom isprobavaju razne "aktivnosti" na zadatu temu.
ako dve osobe socijalnom okruzenju svoj odnos dogovorno predstave kao prijateljski, zasto je problem da to okruzenje tako i prihvati
to sto ne zele svoju intimu da izbace u prvi plan, znaci da u njihovom odnosu vecu vrednost od seksa ima njihov formiran prijateljski odnos pre toga
i to znaci da ce taj seks u jednom trenutku verovatno da nestane iz njima poznatog razloga, ali da ce prijatelji da ostanu i dalje
kao sto neko ko je u braku ne potencira pred drugima i seks koji ima u braku, ne vidim nista neobicno ni sto prijatelji sa benefitom ne pricaju o svojoj eventualnoj intimi u 4 zida
ta intima moze da bude cistija, nevinija i neznija od seksa koji vecina ima u braku, ali moze da bude i strasnija, rasterecenija, neobaveznija isto tako
kada si u braku ako ti niej do seksa, ne mozes bas uvek da potezes razlog da te boli glava
sa prijateljem sa benefitom se takav nevoljni seks nikad ne desava
znaci, odnos iskreniji od bracnog po tom pitanju
ako dve osobe socijalnom okruzenju svoj odnos dogovorno predstave kao prijateljski, zasto je problem da to okruzenje tako i prihvati
to sto ne zele svoju intimu da izbace u prvi plan, znaci da u njihovom odnosu vecu vrednost od seksa ima njihov formiran prijateljski odnos pre toga
i to znaci da ce taj seks u jednom trenutku verovatno da nestane iz njima poznatog razloga, ali da ce prijatelji da ostanu i dalje
kao sto neko ko je u braku ne potencira pred drugima i seks koji ima u braku, ne vidim nista neobicno ni sto prijatelji sa benefitom ne pricaju o svojoj eventualnoj intimi u 4 zida
ta intima moze da bude cistija, nevinija i neznija od seksa koji vecina ima u braku, ali moze da bude i strasnija, rasterecenija, neobaveznija isto tako
kada si u braku ako ti niej do seksa, ne mozes bas uvek da potezes razlog da te boli glava
Dokle vise taj brak gurati u prvi plan, kada su prijateljstva vaznija i opravdanija?ako dve osobe socijalnom okruzenju svoj odnos dogovorno predstave kao prijateljski, zasto je problem da to okruzenje tako i prihvati
Dokle vise taj brak gurati u prvi plan, kada su prijateljstva vaznija i opravdanija?
Kod rasprava na ovu temu javlja se problem bidermajera.
Kada mlada baci bidermajer napravi se velika guzva i dok su prijateljice samo hvatale za isti
nije bilo nekih problema, ali kada pocnu i prijatelji sa njima da skacu onda nastaje problem ko ga je uhvatio.
Zamisli prijatelj se uvati za bidermajer i moras da ga udas ili ozensis, znaci odrices se prijateljstva za srecu neke krvozedne devojke.Zato na svadbi treba drzati samo muza za bidermajer...![]()
ko kaže da ne možeš
Ova tema je vrh... Smejem se od ranog jutra...
Dive, ti imas prijatelje i to mlade... To znamo odavnoi podrzavam
ne stedi ih
![]()
Ali bas da si u braku imala nevoljnog sexa, pa to je strasno.![]()
Svašta, da je iskreniji odnos sa nekim sa kojim deliš manji deo svog života od onog odnosa koji se ima u braku?! Pa u braku bi trebalo da je sadržajnije, a samim tim i bogatije.Jer dobrovoljno želite nešto više od te veze, i to na duge staze, oboje.
svasta je sto zakljucujes ono sto nije napisano
Nisam htela da budem direktnija, ali ako hoćeš, može.
Jadan je taj brak u kojem se ima seks kada ti nije do njega. Ali to ne znači da je problem u instituciji braka, jer bi onda svaki bio takav, a nije.
ne moze direktnije
meni je smesno kad neko ko nije godinu dana u braku ima stav da bracnost podrazumeva obostranu zelju za seksom uvek
oskar ti se smesi
Ebac, kombinacija, sema. Kao da to kod nas ne postoji, uvezo nam zapad![]()