Friends with benefits

• Začetnik teme Začetnik teme Gerda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Tema iskljucivo govori o zenskom postenju.

Zasto bi izmisljala kada moze jednostavno i po potrebi da dodaje benefite,

a prijatelj je vec definisana rec i uopste nije isto ako se kaze imam puno prijatelja umesto

imam puno neprijatelja.

Nepoznati su ljudi, ali tko ce udovoljiti opasnim cicama sa foruma...

Elem, u pitanju je zena od 45 g i muskarac par godina vise. Taj odnos traje oko 6 god. Ona je razvedena i ima sina od jedno 15-ak g, a on nije ozenjen. Kretali su se u istom drustvu i koliko znam nisu pokazivali neke simpatije dok je bila udata. Po njenoj prici, sve je krenulo posle njenog razvoda sa sms-om i zavrsili su u krevetu posle par meseci. Vidjaju se jedno dva do tri puta nedeljno, a redovno se cuju preko fona. Naravno, i dalje se izlazi u istom drustvu u kraju. Ne idu zajedno na more, ali ponekad se vidjaju na kafi ili rucku na drugom kraju grada. Sedeci u zajednickom drustvu niko ih i ne provaljaju, a i ja sam ih gledao par puta i da ne znam celu pricu mislio bih da tu nema nista. Po prici, njoj to odgovara jer nema nikakve obaveze prema njemu, a kaze da se lepo slazu u krevetu i da se u istom isprobavaju razne "aktivnosti" na zadatu temu.

ako dve osobe socijalnom okruzenju svoj odnos dogovorno predstave kao prijateljski, zasto je problem da to okruzenje tako i prihvati
to sto ne zele svoju intimu da izbace u prvi plan, znaci da u njihovom odnosu vecu vrednost od seksa ima njihov formiran prijateljski odnos pre toga
i to znaci da ce taj seks u jednom trenutku verovatno da nestane iz njima poznatog razloga, ali da ce prijatelji da ostanu i dalje

kao sto neko ko je u braku ne potencira pred drugima i seks koji ima u braku, ne vidim nista neobicno ni sto prijatelji sa benefitom ne pricaju o svojoj eventualnoj intimi u 4 zida
ta intima moze da bude cistija, nevinija i neznija od seksa koji vecina ima u braku, ali moze da bude i strasnija, rasterecenija, neobaveznija isto tako
kada si u braku ako ti niej do seksa, ne mozes bas uvek da potezes razlog da te boli glava
sa prijateljem sa benefitom se takav nevoljni seks nikad ne desava
znaci, odnos iskreniji od bracnog po tom pitanju

ako dve osobe socijalnom okruzenju svoj odnos dogovorno predstave kao prijateljski, zasto je problem da to okruzenje tako i prihvati
to sto ne zele svoju intimu da izbace u prvi plan, znaci da u njihovom odnosu vecu vrednost od seksa ima njihov formiran prijateljski odnos pre toga
i to znaci da ce taj seks u jednom trenutku verovatno da nestane iz njima poznatog razloga, ali da ce prijatelji da ostanu i dalje

kao sto neko ko je u braku ne potencira pred drugima i seks koji ima u braku, ne vidim nista neobicno ni sto prijatelji sa benefitom ne pricaju o svojoj eventualnoj intimi u 4 zida
ta intima moze da bude cistija, nevinija i neznija od seksa koji vecina ima u braku, ali moze da bude i strasnija, rasterecenija, neobaveznija isto tako
kada si u braku ako ti niej do seksa, ne mozes bas uvek da potezes razlog da te boli glava

Svašta, da je iskreniji odnos sa nekim sa kojim deliš manji deo svog života od onog odnosa koji se ima u braku?! Pa u braku bi trebalo da je sadržajnije, a samim tim i bogatije.Jer dobrovoljno želite nešto više od te veze, i to na duge staze, oboje.

ko kaže da ne možeš

Dokle vise taj brak gurati u prvi plan, kada su prijateljstva vaznija i opravdanija?

Brak je nekim ljudima čisto moranje, a benefitno drugarstvo je odnos koji je skroooz dobrovoljan... o toleranciji da ne govorimo. Tu ne može da se desi, kao u onoj vezi ili braku što je Gospoja opisivala..ne možeš u dgra u zezanje, mogu samo ja....

Al ako je u braku neko, pa ima i benefitnog prijatelja, to ne razumem, al što ja ne razumem, ne znači da tako nešto može da funkcioniše na trostruku radost. Sad ebiga el ima laganja, pa možda ljudi pristaju.... ima muškaraca i žena koji prihvataju da je njihov supružnik promiskuitetan...Ništa meni ne smeta što me lično ne ugrožava...

Kada lepo kazes prijatelj to ti je milina i sto ogranicavas samo na jednog? Jedan je muz i nema izbora, ali ako mu dodas par prijatelja to je vec kvalitetna veza.

Najbolje jos kada se u braku slozis sa muzem i tvoji prijatelji postanu i njegovi, a njegovi tvoji ili se bar udalje par svetlosnih godina.

- - - - - - - - - -

Znam jednog finog gospodina, pokusao je da od svoje prijateljice sa benefitima napravi zeninu prijateljicu bez benefita,

posle prvog zajednickog odmora i ona se vratila sa par prijatelja. Ne secam se ko je preziveo.

Kod rasprava na ovu temu javlja se problem bidermajera.

Kada mlada baci bidermajer napravi se velika guzva i dok su prijateljice samo hvatale za isti

nije bilo nekih problema, ali kada pocnu i prijatelji sa njima da skacu onda nastaje problem ko ga je uhvatio.

Ova tema je vrh... Smejem se od ranog jutra... :lol:

Dive, ti imas prijatelje i to mlade... To znamo odavno :lol: i podrzavam ;) ne stedi ih :malav:

Ali bas da si u braku imala nevoljnog sexa, pa to je strasno. :(

ko kaže da ne možeš

mozes, ali onda imas nezadovoljstvo na drugoj strani
u benefit odnosu toga nema, jer je taj seks momenat nebitan za prijateljstvo
moze da ga bude, a ne mora

- - - - - - - - - -

Ova tema je vrh... Smejem se od ranog jutra... :lol:

Dive, ti imas prijatelje i to mlade... To znamo odavno :lol: i podrzavam ;) ne stedi ih :malav:

Ali bas da si u braku imala nevoljnog sexa, pa to je strasno. :(

cile moraces da otvoris temu o meni da bi dobila odgovore na ovo sto si napisala :)

- - - - - - - - - -

Svašta, da je iskreniji odnos sa nekim sa kojim deliš manji deo svog života od onog odnosa koji se ima u braku?! Pa u braku bi trebalo da je sadržajnije, a samim tim i bogatije.Jer dobrovoljno želite nešto više od te veze, i to na duge staze, oboje.

svasta je sto zakljucujes ono sto nije napisano

Nisam htela da budem direktnija, ali ako hoćeš, može.
Jadan je taj brak u kojem se ima seks kada ti nije do njega. Ali to ne znači da je problem u instituciji braka, jer bi onda svaki bio takav, a nije.

ne moze direktnije
meni je smesno kad neko ko nije godinu dana u braku ima stav da bracnost podrazumeva obostranu zelju za seksom uvek
oskar ti se smesi

ne moze direktnije
meni je smesno kad neko ko nije godinu dana u braku ima stav da bracnost podrazumeva obostranu zelju za seksom uvek
oskar ti se smesi

O kome ti pišeš? :eek: I ko je rekao da uvek postoji obostrana želja za seksom? Kakav oskar?

...

Ono ti je bila replika Milošu 13, onda je on tek godinu dana u braku?

Poslednja izmena:
Ebac, kombinacija, sema. Kao da to kod nas ne postoji, uvezo nam zapad:lol:

Ne pratiš radnju, na ovom pdf-u to ne postoji. :lol:

No... rasprava je malo eskalirala kada je dovođen u pitanje takav odnos i motivi žene u njemu, psihoanalizirana njena ličnost, krojeni emocionalni defekti itd... što naravno rezultira osudama. Jer to je ono što ljudi rade kada se suoče sa nečim što ne razumeju. I sve što na to valjda ljudi pokušavaju da kažu jeste da takav odnos jeste moguć, da čak nije ni toliko neuobičajen i da on ne personifikuje ništa loše.

Poenta je, i valjda ćeš me Perfektna sad razumeti :lol: ... 100 ljudi - 100 ćudi. Nekad se ne moraš ni truditi da shvatiš, da bi nešto prihvatio. To je tolerancija.

Back