Friends with benefits

• Začetnik teme Začetnik teme Gerda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ma da, u petom činu će leteti bidermajer ispred opštine

samo mi nije jasno zašto moraju da idu u drugi deo grada da bi ručali ako već borave u istom društvu pa je logično da negde izlaze zajedno...
znači kriju se. izem ti takve beneficije....

Jedini razlog za skrivanje veze u njihovom slucaju koji mi pada na pamet je taj da je on verovatno prijatelj iz detinjstva njenog bivseg muza...:lol:

Разних живота има и разних решења. Мени је то супер.

šta ti je super? da ženu nasledi mužev najbolji drug posle njegove smrti? nije piso testament ali da ga je piso sigurno bi i najboljeg druga pomenuo :lol:.....

- - - - - - - - - -

Znaci vreme je da se izrilja da se zena ne nazulja, a to mora neko sposoban.

nisam te razumela.

šta ti je super? da ženu nasledi mužev najbolji drug posle njegove smrti? nije piso testament ali da ga je piso sigurno bi i najboljeg druga pomenuo :lol:.....

- - - - - - - - - -

nisam te razumela.
Samo komentarisem udobnost prevrtanja u grobu.

Da se zena ne zulja vazno je riljati po njenim nacelima slobode.

- - - - - - - - - -

Zaliti omeksati izriljati zbog provetravanja misli.

Мужевљев.

А одакле вадиш те комбинације?

da pitala sam se kako se piše i vidiš nije mi palo na pamet ovo. hvala za ispravku.
kad su u pitanju odnosi između muškarca i žene kombinatorika je beskonačna.

- - - - - - - - - -

Samo komentarisem udobnost prevrtanja u grobu.

Da se zena ne zulja vazno je riljati po njenim nacelima slobode.

- - - - - - - - - -

Zaliti omeksati izriljati zbog provetravanja misli.

ograničila sam se na neke žene. nemoj da sve žene stavljaš u istu korpu.

Pa nije samo sex. šema u benefitnom drugarstvu postoje i finiji odnosi. Kres šema je najniži oblik relacije dvoje ljudi... Benefitni prijatelj tj. drug je neko i sa kim izlazite, idete u bioskop i na sindikalno letovanje :lol:

Msm, neće ljudi koji trenutno imaju takve odnose da razgovaraju na temu..da ih ne zavitlavate.

Pa nije samo sex. šema u benefitnom drugarstvu postoje i finiji odnosi. Kres šema je najniži oblik relacije dvoje ljudi... Benefitni prijatelj tj. drug je neko i sa kim izlazite, idete u bioskop i na sindikalno letovanje :lol:

Msm, neće ljudi koji trenutno imaju takve odnose da razgovaraju na temu..da ih ne zavitlavate.

To je kres sema, samo sto se smisao izgubio u prevodu sa engleskog

ko da ih zavitlava? ebe se meni sta ko radi i kako zivi, nek je svakom lepo i sve tako krasno :D

a i najcesce su puna usta postenja onima koji vole da iskoce iz svog i ulete u tudj krevet :malav:

stvarno ne sudim na taj način o ljudima, mislim da su mi važniji postupci a manje važne reči koje neko izgovara, ali to važi za realni svet u kome je reč i delo opipljiva pojava
samim tim je ovde na forumu obzirom da smo svedeni na reči pa u najmanju ruku neukusno prozivati ljude na ovaj način
svako ima pravo na svoje mišljenje i na postupke koji su najčešće nesinhronizovani u životu

stvarno ne sudim na taj način o ljudima, mislim da su mi važniji postupci a manje važne reči koje neko izgovara, ali to važi za realni svet u kome je reč i delo opipljiva pojava
samim tim je ovde na forumu obzirom da smo svedeni na reči pa u najmanju ruku neukusno prozivati ljude na ovaj način
svako ima pravo na svoje mišljenje i na postupke koji su najčešće nesinhronizovani u životu

zasto se ti nadje prozvanom? :eek:

a ako do sada nisi primetila, nikada ne prozivam forumase na takav nacin, kome imam sta da kazem uradim to direktno

khm...kad si mlada partner ti je decko, kad omatoris partner ti je prijatelj sa povlasticama, tad ne mozes da kazes -imam decka, mislim smesno je...:lol:

Mislim da sam uspela da definisem problem...:rotf:

Није то баш тако. То постоји и у младости, у недостатку бољег решења.

Ровита стања су окидач за све.

zasto se ti nadje prozvanom? :eek:

a ako do sada nisi primetila, nikada ne prozivam forumase na takav nacin, kome imam sta da kazem uradim to direktno

nisam bre nego stvarno mi bode uši kad neko paušalno proziva žene za poštenje
i šta je to poštenje inače.
da se razumemo
ne osuđujem nikakve kres šeme samo osuđujem što su žene našle jadan izgovor u slučaju u kome nisu stigle do bidermajera.

nisam bre nego stvarno mi bode uši kad neko paušalno proziva žene za poštenje
i šta je to poštenje inače.
da se razumemo
ne osuđujem nikakve kres šeme samo osuđujem što su žene našle jadan izgovor u slučaju u kome nisu stigle do bidermajera.

pa evo, po tebi iz ovog posta je jadna svaka koja zivi zivot kako ona hoce ako se nije udala...msm i meni to para usi tj. bode oci :lol:

- - - - - - - - - -

i da, ne prozivam vec se sprdam na konto citave teme gde nisam ja ta koja je zene delila na postene i nepostene...cista ironija je u pitanju :D

Back