Friends with benefits

• Začetnik teme Začetnik teme Gerda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
smekeri se radjaju , niako ne stvaraju :mrgreen: Talenat se ne kupuje
mdw4zP.gif

Мени су такви односи били занимљиви само док сам студирала.
Није ми се везивало.

И ја сам ту била јако одлучна. Само спорадично виђање је долазило у обзир. Било је и емоција и фаза заљубљености и баш је било супер. :lol:

Није ми се везивало.

И ја сам ту била јако одлучна. Само спорадично виђање је долазило у обзир. Било је и емоција и фаза заљубљености и баш је било супер. :lol:

Svakog normalnog sporadicnost kosta, ali ako si bas odlucna onda je jeftinije.

of topic

Ja na moru u alexandropolisu i sada tamo neka dva fudbalera igraju za onaj fc xanthi, i sad mi tu nešto pričamo i tako o fudbalu i predlože oni da igramo fudbal na dva gola ( hotel ima perfektne terene za sve , pa i za fudbal ali ono rukomentih dimenzija mozda i nesto manje) ...Sramota jbt satrao sam ih ...fudbal je u ozbiljnom padu. Ono kad u ekipi ima 11 bekova.

- - - - - - - - - -

...brzo... lansi je vozio 340 km/h...:rotf:

čuš vozio ...letio :lol:

gde si ti srela Barbi tu vrstu žena?
emotivno snažne žene su u dugogodišnjim vezama sa kul tipovima i verovatno nemaju problem sa apstinencijom pa im ova povlastica nije ni potrebna
tako da za njih ovaj idiom ne važi
a žene koje nisu u mogućnosti da se dugoročno vežu za jednog partnera imaju veliku dozu nesigurnosti u celom svom biću
pa im je ovvaj idiom lego ko budali šamar

Генерално, каже психијатрија, да људи који нису способни за дугорочно везивање имају неуротску структуру личности, најчешће.
Што би један наш психијатар лепо рекао: ''То су људи који су осуђени да за живота никаквог трага не оставе''.

Није ми се везивало.

Aj rest maj kejs :cool:

Nepoznati su ljudi, ali tko ce udovoljiti opasnim cicama sa foruma...

Elem, u pitanju je zena od 45 g i muskarac par godina vise. Taj odnos traje oko 6 god. Ona je razvedena i ima sina od jedno 15-ak g, a on nije ozenjen. Kretali su se u istom drustvu i koliko znam nisu pokazivali neke simpatije dok je bila udata. Po njenoj prici, sve je krenulo posle njenog razvoda sa sms-om i zavrsili su u krevetu posle par meseci. Vidjaju se jedno dva do tri puta nedeljno, a redovno se cuju preko fona. Naravno, i dalje se izlazi u istom drustvu u kraju. Ne idu zajedno na more, ali ponekad se vidjaju na kafi ili rucku na drugom kraju grada. Sedeci u zajednickom drustvu niko ih i ne provaljaju, a i ja sam ih gledao par puta i da ne znam celu pricu mislio bih da tu nema nista. Po prici, njoj to odgovara jer nema nikakve obaveze prema njemu, a kaze da se lepo slazu u krevetu i da se u istom isprobavaju razne "aktivnosti" na zadatu temu.

Генерално, каже психијатрија, да људи који нису способни за дугорочно везивање имају неуротску структуру личности, најчешће.
Што би један наш психијатар лепо рекао: ''То су људи који су осуђени да за живота никаквог трага не оставе''.

A sta je sa nama osudjenima na dugorocno vezivanje? :malav:

- - - - - - - - - -

Elem, u pitanju je zena od 45 g i muskarac par godina vise. Taj odnos traje oko 6 god. Ona je razvedena i ima sina od jedno 15-ak g, a on nije ozenjen. Kretali su se u istom drustvu i koliko znam nisu pokazivali neke simpatije dok je bila udata. Po njenoj prici, sve je krenulo posle njenog razvoda sa sms-om i zavrsili su u krevetu posle par meseci. Vidjaju se jedno dva do tri puta nedeljno, a redovno se cuju preko fona. Naravno, i dalje se izlazi u istom drustvu u kraju. Ne idu zajedno na more, ali ponekad se vidjaju na kafi ili rucku na drugom kraju grada. Sedeci u zajednickom drustvu niko ih i ne provaljaju, a i ja sam ih gledao par puta i da ne znam celu pricu mislio bih da tu nema nista. Po prici, njoj to odgovara jer nema nikakve obaveze prema njemu, a kaze da se lepo slazu u krevetu i da se u istom isprobavaju razne "aktivnosti" na zadatu temu.

Koje aktivnosti? :lol:

- - - - - - - - - -

Не иду заједно на море, хахаха.

Синдикална слика среће аупм.

- - - - - - - - - -

Је л' ћуте у биоскопу?

Isprobavaju aktivnosti zeno bozja?! Ti ne znas sta je to jer si u braku

to im je prosto kliše. neke žene konstantno biraju pogrešnog partnera nikad se ne nauče na prethodnim greškama i kad brojka premaši cifru sa dve, tri nule mora se naći valjan izgovor pa je prijatelj sa beneficijama idealno rešenje
sad se samo pitam da li smo se mi žene kroz istoriju borile za takvu vrstu slobode i nezavisnosti koja se svela na to da možemo da završimo u čijem god krevetu jer smo zaboga moderne i urbane

kako je tužan taj ženski civilizacijski iskorak....

E, pa luda je...realno, u njenoj situaciji, ako su joj takve "aktivnosti" prioritet, bira se par godina mladji...:malav:

Salu na stranu, sumnjam da njoj tako odgovara, pre odgovara njemu i sumnjam da nema emocija i sumnjam da se tu na kraju nece izroditi klasicna veza
mada to vec i lici na vezu...ne mora da idu na more zajedno ako su u vezi ili braku...:lol:

ma da, u petom činu će leteti bidermajer ispred opštine

samo mi nije jasno zašto moraju da idu u drugi deo grada da bi ručali ako već borave u istom društvu pa je logično da negde izlaze zajedno...
znači kriju se. izem ti takve beneficije....

- - - - - - - - - -

citava drama oko, narodski receno, obicnog hebaca :malav:

nije to običan hebač, nego etiketirani. hebač sa beneficijama....
volela bih da mi bar jedna nabroji te beneficije koje je dobila od momka sa kojim se viđa samo u strogo kontrolisanim uslovima

ma da, u petom činu će leteti bidermajer ispred opštine

samo mi nije jasno zašto moraju da idu u drugi deo grada da bi ručali ako već borave u istom društvu pa je logično da negde izlaze zajedno...
znači kriju se. izem ti takve beneficije....

- - - - - - - - - -

nije to običan hebač, nego etiketirani. hebač sa beneficijama....
volela bih da mi bar jedna nabroji te beneficije koje je dobila od momka sa kojim se viđa samo u strogo kontrolisanim uslovima
mozda neka voli da se hefta po prljavim motelima, a tu je sigurno nece voditi decko ili muz...eto beneficije :lol:

Back