Friends with benefits

• Začetnik teme Začetnik teme Gerda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nepoznati su ljudi, ali tko ce udovoljiti opasnim cicama sa foruma...

Elem, u pitanju je zena od 45 g i muskarac par godina vise. Taj odnos traje oko 6 god. Ona je razvedena i ima sina od jedno 15-ak g, a on nije ozenjen. Kretali su se u istom drustvu i koliko znam nisu pokazivali neke simpatije dok je bila udata. Po njenoj prici, sve je krenulo posle njenog razvoda sa sms-om i zavrsili su u krevetu posle par meseci. Vidjaju se jedno dva do tri puta nedeljno, a redovno se cuju preko fona. Naravno, i dalje se izlazi u istom drustvu u kraju. Ne idu zajedno na more, ali ponekad se vidjaju na kafi ili rucku na drugom kraju grada. Sedeci u zajednickom drustvu niko ih i ne provaljaju, a i ja sam ih gledao par puta i da ne znam celu pricu mislio bih da tu nema nista. Po prici, njoj to odgovara jer nema nikakve obaveze prema njemu, a kaze da se lepo slazu u krevetu i da se u istom isprobavaju razne "aktivnosti" na zadatu temu.

To sto njih dvoje imaju je veza u kojoj verovatno postoje i emocije. A to sto ona nece obaveze prema njemu, to je zbog toga sto zena ima dete, zivot iza sebe, ne zeli opet brak i suzivot, hoce da ima neku figuru u zivotu, coveka sa kojim ce da izadje, zadovolji neke emotivne i seksualne potrebe i to je skroz razumljivo jer ima drugi fokus, svoje dete. A totalno je drugacija situacija kada to radi slobodna, mladja zena, koja nema drugi fokus a to joj je ideal ili krajnji domet odnosa sa muskarcima (prica koja se provlaci kroz ceo zivot).

Ne pratiš radnju, na ovom pdf-u to ne postoji. :lol:

No... rasprava je malo eskalirala kada je dovođen u pitanje takav odnos i motivi žene u njemu, psihoanalizirana njena ličnost, krojeni emocionalni defekti itd... što naravno rezultira osudama. Jer to je ono što ljudi rade kada se suoče sa nečim što ne razumeju. I sve što na to valjda ljudi pokušavaju da kažu jeste da takav odnos jeste moguć, da čak nije ni toliko neuobičajen i da on ne personifikuje ništa loše.

Poenta je, i valjda ćeš me Perfektna sad razumeti :lol: ... 100 ljudi - 100 ćudi. Nekad se ne moraš ni truditi da shvatiš, da bi nešto prihvatio. To je tolerancija.

Nema potrebe idealizovati stvari koje su u praksi mnogo surovije nego sto zvuci teoretski. Ima svetlih primera ali ih je malo, jer su takvi odnosi nespojivi sa ljudskom prirodom, osnovama ljudske atrakcije. Samo sto ljudi vole da romantizuju i predstavljaju stvari lepsim nego sto jesu. Da, ima svacega, ali ima i toga da ce retko ko da prizna da to radi zato sto ne moze bolje, a hteo bi.

Nema potrebe idealizovati stvari koje su u praksi mnogo surovije nego sto zvuci teoretski. Ima svetlih primera ali ih je malo, jer su takvi odnosi nespojivi sa ljudskom prirodom, osnovama ljudske atrakcije. Samo sto ljudi vole da romantizuju i predstavljaju stvari lepsim nego sto jesu. Da, ima svacega, ali ima i toga da ce retko ko da prizna da to radi zato sto ne moze bolje, a hteo bi.

Po kome su takvi odnosi nespojivi sa ljudskom prirodom? Po tebi? Gomila ljudi veruje da monogamija nije u ljudskoj prirodi. Da je nametnuta kroz religijske norme i običaje.

Prestanite da ovakve stvari pokušavate strpati u kutiju.

"Imati “prijatelja s povlasticama” danas nije ništa čudno -pišu neki portali..
Sama činjenica da sutra ne morate nazvati jedno drugo i pitati kako je bilo na poslu za neke predstavlja oslobađajući osećaj.
Mnogim ženama se možda čini nemoguće da imaju takav odnos sa muškarcem bez uplitanja emocija....”...itd..

Pa?..da li je moguce, sta mislite?..:ceka:

Imao ... kod mene je bio tip taj da smo bas prijatelji, a sex je bio sporedan i ne naglasen, u recimo 15- godisnjem prijateljstvu desio se 5-6 puta.

Ovo drugo mahom sto se zove friends with benefits je ustvari sex sema sa potencijalom da se dodje do prijateljstva ... ili neceg vise

Sex izmedju prijatelja moze biti zabavan, ubijeno vrijeme, neka vrsta utjehe, tu smo se nasli jedno drugom .... ali u pravilu je ne strastven, bez te zelje prema jedno drugom, i kao takav, jedva da se moze nazvati sexom :D

Imao ... kod mene je bio tip taj da smo bas prijatelji, a sex je bio sporedan i ne naglasen, u recimo 15- godisnjem prijateljstvu desio se 5-6 puta.

Ovo drugo mahom sto se zove friends with benefits je ustvari sex sema sa potencijalom da se dodje do prijateljstva ... ili neceg vise

Sex izmedju prijatelja moze biti zabavan, ubijeno vrijeme, neka vrsta utjehe, tu smo se nasli jedno drugom .... ali u pravilu je ne strastven, bez te zelje prema jedno drugom, i kao takav, jedva da se moze nazvati sexom :D

e jeb.iga, bolje da ste igrali covece ne ljuti se

Nikako da shvatim zašto bi u ovakvim vezama važilo pravilo da je iskrenost mnogo veća nego u brakovima i standardnim vezama, gotovo apsolutna.
Osim ako nije zbog toga što je dopušteno krajnje sebično ponašanje jer te boli uvce kako se druga strana oseća povodom toga.

Znaci brrr, ne mogu ni da zamislim takav scenario...mislim da nema nista gore nego biti s nekim tek da bi bio...

Nikako da shvatim zašto bi u ovakvim vezama važilo pravilo da je iskrenost mnogo veća nego u brakovima i standardnim vezama, gotovo apsolutna.
Osim ako nije zbog toga što je dopušteno krajnje sebično ponašanje jer te boli uvce kako se druga strana oseća povodom toga.

Isto mislimo. Cak sta vise mislim da iskrenost u takvim vezama i nije na nekom nivou..

...ooooh, status 'hebač' je posle petnaest strana isplivao na površinu... da li su hebač i prijatelj sa povlasticama jedno te isto...?:think:

paaaa, realno nisu.
ovaj prvi će brutalno odraditi posao i otići svojim putem.

a prijatelj, ako je pravi prijatelj, će vam u toku sexa:

1. učtivo ponuditi noblice
2. popraviće vam šminku
3. iscediće vam mitiser na nosu
4. ispričaće vam ko vas je sve ogovarao
5. saosećaće se sa vašim jaucima
6. interesovaće se da li ste uspeli da kupite karte za pozorište preko njegove drugarice Sneške
7. nikada vas neće zaskočiti s ledja
8. praviće se da ne primećuje kako glumite orgazam
9. napunjeni kondom neće zavrljačiti u tjošak

...da li sam nešto izostavio...?:cry:

A kada to zena ne zeli sex?
To se i ovi islamisti pitaju kad ih uhapse zbog silovanja
...ooooh, status 'hebač' je posle petnaest strana isplivao na površinu... da li su hebač i prijatelj sa povlasticama jedno te isto...?:think:

paaaa, realno nisu.

2. popraviće vam šminku
6. interesovaće se da li ste uspeli da kupite karte za pozorište preko njegove drugarice Sneške

Meni treba jedan da mi iscedi mitiser na ledjima
Muku mucim sa muzem svake godine kad ga treba istisnuti :lol:

Jedini razlog za skrivanje veze u njihovom slucaju koji mi pada na pamet je taj da je on verovatno prijatelj iz detinjstva njenog bivseg muza...:lol:

Dobro ti pada na pamet i na vrlo dobrom si tragu. Nisu bas prijatelji iz detinjstva i tako.

Vidim da je Perfi bas pogodila ova tema.

Malom cicku nema odgovora jer je supruga i majka dva malodobna deteta odn. zena, majka, kraljica.

Moram priznati i da su ostale forumasice imale vrlo dobra i odlicna zapazanja.

Toliko.

paaaa, realno nisu.

2. popraviće vam šminku

I to sve u toku seksa?...crni Minone, ja mislila da taj seks ide malo drugacije...:lol:

paaaa, realno nisu.

2. popraviće vam šminku

:lol:

9e947013f2d1159b05cccd1465ca1414.gif

F8696813DE8DCA6F7AC3AF355744E76F0E952814

tumblr_n3z5ew4oP41s00q7zo1_500.gif

Valjda kad se ovako pozsravljate onda ste prijatelji sa povlasticama :mrgreen: Ono kao ćao ćao :mrgreen:

Poslednja izmena:

paaaa, realno nisu.

2. popraviće vam šminku

Da ne govorimo kako je moze istorbati ne mareci za higijenu. To je frend

Ne pratiš radnju, na ovom pdf-u to ne postoji. :lol:

No... rasprava je malo eskalirala kada je dovođen u pitanje takav odnos i motivi žene u njemu, psihoanalizirana njena ličnost, krojeni emocionalni defekti itd... što naravno rezultira osudama. Jer to je ono što ljudi rade kada se suoče sa nečim što ne razumeju. I sve što na to valjda ljudi pokušavaju da kažu jeste da takav odnos jeste moguć, da čak nije ni toliko neuobičajen i da on ne personifikuje ništa loše.

Poenta je, i valjda ćeš me Perfektna sad razumeti :lol: ... 100 ljudi - 100 ćudi. Nekad se ne moraš ni truditi da shvatiš, da bi nešto prihvatio. To je tolerancija.

Naravno da razumeme. :lol:Samo ako se pomirim s tim od rasprave na ovom topiku neće biti ništa...a ja volim diskusije.
inače me lično ne dotiče samo izgleda tako dok pišem

- - - - - - - - - -

9e947013f2d1159b05cccd1465ca1414.gif

F8696813DE8DCA6F7AC3AF355744E76F0E952814

tumblr_n3z5ew4oP41s00q7zo1_500.gif

Valjda kad se ovako pozsravljate onda ste prijatelji sa povlasticama :mrgreen: Ono kao ćao ćao :mrgreen:
pazi ovu kako hendluje sa prijateljevim pendrekom:lol:

paaaa, realno nisu.

2. popraviće vam šminku

pravi prijatelj ti nikad nece ispricati ko te je ogovarao.skocice u tvoju odbranu ali ce te zastititi od te informacije

Back