Francuzi i mi

Smisao parade...kad pametujes toliko?Niko ih nije ni ugrozavao do sad!
Jos jedanput.Objasni mi smisao gej parade!:rtfm::)
niko ih nije ugrozavao do sad? gde ti zivis? jesi cuo kad nekog hoce da uvrede kazu mu: pederu!
ljudi ostaju bez poslova, bivaju sikanirani i prebijani.

e zato hoce da se bore za svoja ljuska prava, da ih niko ne maltretira zato sto se ne loze na suprotni pol.

niko ih nije ugrozavao do sad? gde ti zivis? jesi cuo kad nekog hoce da uvrede kazu mu: pederu!
ljudi ostaju bez poslova, bivaju sikanirani i prebijani.

e zato hoce da se bore za svoja ljuska prava, da ih niko ne maltretira zato sto se ne loze na suprotni pol.

Ma trebaju da se pokriju i da cute...
***** je sinonim za bolest(nemoj da poredis sa drugim bolestima).
Pa jel treba ***** da npr. bude profesor u skoli?
Da bude vaspitac?

sedi, dva.
poredis babe i zabe.
ko normalan moze da podrzava pedofile.
oni su u grupi NASILNICI.
NASILNICI: pedofil, bije svoju decu, bije zenu, bije roditelje, nekrofil, bije ljubitelja fudbala, bije homoseksualce i sve koji misle drugacije nego on.
ma bije i njih.
stop nasilju u srbiji!!!!

Пре неких 30-40 година би рекао "ко нормалан може да подржава педере?" Ако једну болест прогласиш за нешто нормално, зашто не би и остали могли да легализују своју болест? Термин "људска права" је до сада злоупотребљен за многе ствари, зашто не би за тако нешто?

Пре неких 30-40 година би рекао "ко нормалан може да подржава педере?" Ако једну болест прогласиш за нешто нормално, зашто не би и остали могли да легализују своју болест? Термин "људска права" је до сада злоупотребљен за многе ствари, зашто не би за тако нешто?

Apsolutno,ako se ovako nastavi svi oni ce traziti svoja "prava" i mozemo svi da odemo u PM onda...:sad2:

opet dva.
kod pedera postoji pristanak OBE strane.

Ало бре "португалац"!!!
Савршено ме боли ЦВЕТКО,
ко се с ким, зашто, где, када и како трпа и товари!!!
И ЖЕЛИМ ДА ТАКО И ОСТАНЕ!!!

Или треба да ти се црта!?:think::think::think:

Што се оног несрећника из Француске тиче,
наравн да га жалим и осуђујем насилничко понашање,
као и да се залажем да се нађи ПРАВИ ВИНОВНИК тог дела!!!

Најгоре је што и децу желе да заразе и у школским клупама предају како је то нешто сасвим нормално, па чак подстичу хомосексуалне односе међу младим људима.

Ови педери могу добити само једно право и обавезу - на лечење. Од државе је крајње неодговорно заговарати толеранцију. Хомосексуалност представља опасност за породицу, морал, природу и цели људски род.
JAO!
vidi se da nemas pojma kako to funkcionise.
svako podsticanje je neefikasno, mogu da ih nateraju silom, ko ameri sto su terali iracane, a mi smo protiva nasilja, to je moja poenta.
i ****** ne mogu da se izlece, jel moze neko tebe da izleci od toga sto volis zene? ne moze? ista stvar.
homoseksualnost ne predstavlja nikakvu opasnost za ljudsko drustvo. zato je i prihvataju sve razvijene drzave. tolerisu.

JAO!
vidi se da nemas pojma kako to funkcionise.
svako podsticanje je neefikasno, mogu da ih nateraju silom, ko ameri sto su terali iracane, a mi smo protiva nasilja, to je moja poenta.
i ****** ne mogu da se izlece, jel moze neko tebe da izleci od toga sto volis zene? ne moze? ista stvar.
homoseksualnost ne predstavlja nikakvu opasnost za ljudsko drustvo. zato je i prihvataju sve razvijene drzave. tolerisu.

Али је не проmoвишу, пропагирају, натурају и рекламирају!!!:rtfm::rtfm::rtfm:
А ми овде од јуна месеца не можемо да живимо од педера!!!
Сад ће , пошто су и ово намерно урадили тј. сами отказали, да нас је6у наредних 3-4 месеца, са жалопојкама и кукњавом о угроженсти!!!:evil::evil::evil::evil:

Poslednja izmena:
Pa sada ne moze da me natera nikako jer imam svest.Ali,kako ce malo dete da zna sta je ispravno a sta nije.I moze da mu se usadi da voli pedere,mnogo toga zavisi od vaspitanja,vise nego sto mislis.Ne moras da budes ***** jedino od rodjenja...
a tebe su vaspitavali da volis devojke?
nisu ni mene. nisu ni morali. to je nesto normalno. kao sto nije niko vaspitavao lezbejke da vole zene. i potpuno ih razumem.
evo, npr. ako hoces mozes da spavas sa muskarcem. da sam sebe nateras. i nisi *****. zato sto ti se ne dize na muskarce, jer ne volis muskarce. ne OSECAS.
ne moze niko da te natara da osecas.

Ali nisu rekli da li je saopstila bela kuca nesto povodom otkazivanja ***** bala. Nije ni kremlj izdao saopstenje. I ipak mi je malo cudno sto SB vec ne zaseda povodom monstruozne antihriscanske odluke da se onakvima ne garantuje paradiranje po centru.

a tebe su vaspitavali da volis devojke?
nisu ni mene. nisu ni morali. to je nesto normalno. kao sto nije niko vaspitavao lezbejke da vole zene. i potpuno ih razumem.
evo, npr. ako hoces mozes da spavas sa muskarcem. da sam sebe nateras. i nisi *****. zato sto ti se ne dize na muskarce, jer ne volis muskarce. ne OSECAS.
ne moze niko da te natara da osecas.

Pa kada si dete nemas svoju svest,ne znas nista...
Ako zivis u gay porodici,velika je sansa da i ti postanes *****...
To je tako,iako ti tvrdis drugacije...
Pa nije bilo potrebe da me vaspitavaju tako,jer sam rasto u normalnoj porodici i to je najnormalnija stvar.A pitanje je sta bi bilo da sam odrastao u gay porodici?Hvala Bogu pa nisam...

Ma trebaju da se pokriju i da cute...
***** je sinonim za bolest(nemoj da poredis sa drugim bolestima).
Pa jel treba ***** da npr. bude profesor u skoli?
Da bude vaspitac?
a ti kad volis devojku treba da se pokrijes i da cutis. da se krijes?
ljubav je da se ponosi...
a sto da ne bude.
ako hoces pogledaj film "Milk", film je na temu nase rasprave.

Ало бре "португалац"!!!
Савршено ме боли ЦВЕТКО,
ко се с ким, зашто, где, када и како трпа и товари!!!
И ЖЕЛИМ ДА ТАКО И ОСТАНЕ!!!

Или треба да ти се црта!?:think::think::think:

Што се оног несрећника из Француске тиче,
наравн да га жалим и осуђујем насилничко понашање,
као и да се залажем да се нађи ПРАВИ ВИНОВНИК тог дела!!!

u cemu je problem? mi smo istomisljenici!

Али је не провишу, пропагирају, натурају и рекламирају!!!:rtfm::rtfm::rtfm:
А ми овде од јуна месеца не можемо да живимо од педера!!!
Сад ће , пошто су и ово намерно урадили тј. сами отказали, да нас је6у наредних 3-4 месеца, са жалопојкама и кукњавом о угроженсти!!!:evil::evil::evil::evil:
poruke su bile - ne pucajte po nama. to je bila sva propaganda.

Back