Francuzi i mi

Pa stvarno ne znam sta im ovo znaci,isti im je **** drzali paradu ili ne,ovako samo provociraju...
Pa,sad onda trebaju da traze svoja prava i pedofili,nekrofili...:dash:

E to je kriticna tacaka.Ali to blentovi jos ne kontaju.
Licno mislim da svakog pedofila(ne cemo ni zalaziti u drugu opciju :sad2::) treba ili roknuti ili ustrojiti.Pazi za par godina ce ovake seronje(poput postavljaca) da napisu kako im je zao zbog otkazivanja parade pedofila!
Znaci ode li ovo dalje od homoseksualaca(mislim na pedofile),i naidjem li na nekog takvog lika....nisam odgovoran za ono sto ce se desiti!

Naravno sve hipoteticki...jel!:)

a ti bi tukao bolesne ljude?
sramoto!
inace, svetska zdravstvena organizacija tvrdi da homoseksualizam nije bolest...
ma cak i da je boles, sta tebi smeta? homoseksualizam nije zarazan.

Samo nemoj da mi poredis npr. invaliditet sa pederlukom...
Pa sta me zanima sta oni tvrde.
Samo nek se oni ne eksponiraju i ne smetaju mi nista...
Ali,kad se ovako ponasaju itekako mi smetaju...

E to je kriticna tacaka.Ali to blentovi jos ne kontaju.
Licno mislim da svakog pedofila(ne cemo ni zalaziti u drugu opciju :sad2::) treba ili roknuti ili ustrojiti.Pazi za par godina ce ovake seronje(poput postavljaca) da napisu kako im je zao zbog otkazivanja parade pedofila!
Znaci ode li ovo dalje od homoseksualaca(mislim na pedofile),i naidjem li na nekog takvog lika....nisam odgovoran za ono sto ce se desiti!

Naravno sve hipoteticki...jel!:)

Apsolutno si u pravu.
Nece ovo da ostane na pederima,pocece svi da traze neka svoja prava i ode zemlja u PM...:dash:

Daj ne lupetaj...
Nisu trebali da biju coveka koji ih ama bas nikako nije dirao niti bilo sta slicno...
I ne se.ri vise...

I sta sad?Trebamo da postanemo pederska drzava?
Naravno da ne...

i ja nisam nikog diro pa je na moju kucu 1995 pala Nato bomba sa osiromasenim uranijumom.... ni Milica rakic nikog nije dirala pa je ubise zlotvori 1999...i dan danas ljudi umiru ni krivi ni duzni od njihovih uranijumskih bombi ..hiljde je oboljenih od raka i umiru svaki dan a ti kukas za jednom razbijenom francuskom glavom

Apsolutno si u pravu.
Nece ovo da ostane na pederima,pocece svi da traze neka svoja prava i ode zemlja u PM...:dash:

Cenim da ce ovo biti Srbija za pet do sest godina!
300px-SmederevskiSandzak.jpg

Ring any bells?
Osim ako ne bude onog najavljenjog armagedona 2012:mrgreen:

E tu se nasa misljenja ne poklapaju.ja kazem pusti ih,neka rade sta hoce jer je to njihov zivot.Treba ignorisati pomenute i to je to.I naravno vaspitavati decu da ne bi otisla u tom smeru(vecina homoseksualaca postanu to zbog roditelja;)!)
vaspitavanje nema veze sa tim. to bi bilo isto kao kad bi vaspitavo dete da ne voli plavuse. logika nema veze sa osecanjima.
primer:
homoseksuani parovi kad usvoje decu ona ne postaju homoseksualci. a

i ja nisam nikog diro pa je na moju kucu 1995 pala Nato bomba sa osiromasenim uranijumom.... ni Milica rakic nikog nije dirala pa je ubise zlotvori 1999...i dan danas ljudi umiru ni krivi ni duzni od njihovih uranijumskih bombi ..hiljde je oboljenih od raka i umiru svaki dan a ti kukas za jednom razbijenom francuskom glavom

Нуклеарне подморнице под водом, носачи авиона на води, стратешки бомбардери на небу, сателити у космосу, нуклеарне ракете у подземним силосима, маринци на копну! Укратко, демократија је свеприсутна!

vaspitavanje nema veze sa tim. to bi bilo isto kao kad bi vaspitavo dete da ne voli plavuse. logika nema veze sa osecanjima.
primer:
homoseksuani parovi kad usvoje decu ona ne postaju homoseksualci. a

E sad si ga i ti odvalio...
Zavisi vaspitanje i to mnogo...
Ako se dete vaspitava da voli pedere,a rodjeno je pravilno nastrojeno,lako moze da postane *****.
Pa,nisu svi ****** od rodjenja...

jel pametno sto su francuski Mirazi 2000 sipali svoje bombe po Republici Srpskoj 1995 ili po Srbiji 1999
jel pametno sto soros i njegovi mediji,nvo zajedno sa ovim prozapadnim rezimom pokusavaju da nam nametnu evropske pederske vrednosti kao nesto normalno i pozeljno
za bombardovanje nije pametno.
a sorosa boli k* da li homoseksualci imaju prava u srbiji illi ne.
a i prozapadni rezim.

Back