Eric Draven
Veoma poznat
- Poruka
- 13.290
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tako nesto ne postoji. postoje tolerantne i netolerantne drzave. u tolerantnim se ima para, a u netolerantnim prebijes ljubitelje fudbala iz drugih drzava, napadas homoseksualce, kamenujes...., i nemas para za cigare.I sta sad?Trebamo da postanemo pederska drzava?
Naravno da ne...
tako nesto ne postoji. postoje tolerantne i netolerantne drzave. u tolerantnim se ima para, a u netolerantnim prebijes ljubitelje fudbala iz drugih drzava, napadas homoseksualce, kamenujes...., i nemas para za cigare.
kad investitori cuju za nasilje, oni te zaobidju...
prosto ko pasulj.

Pa ga zeni na kraju.Prvo ga "odmeri"...pa ga sarani
pi

Za sve ostalo se slazem,osim za pedere naravno...tako nesto ne postoji. postoje tolerantne i netolerantne drzave. u tolerantnim se ima para, a u netolerantnim prebijes ljubitelje fudbala iz drugih drzava, napadas homoseksualce, kamenujes...., i nemas para za cigare.
kad investitori cuju za nasilje, oni te zaobidju...
prosto ko pasulj.
Smisao gej parade?
Cudno je kad god postavim ovo pitanje niko na njega ne da odgovor...prosto fascinantno!![]()

Pa ga zeni na kraju.
Za sve ostalo se slazem,osim za pedere naravno...
Tu nema tolerancije...
Ma ****** su super,oni nikoga ne uznemiravaju...
Eto dobio si odgovor,nemoj vise da se fasciniras...![]()

sedi, dva.E to je kriticna tacaka.Ali to blentovi jos ne kontaju.
Licno mislim da svakog pedofila(ne cemo ni zalaziti u drugu opcijutreba ili roknuti ili ustrojiti.Pazi za par godina ce ovake seronje(poput postavljaca) da napisu kako im je zao zbog otkazivanja parade pedofila!
Znaci ode li ovo dalje od homoseksualaca(mislim na pedofile),i naidjem li na nekog takvog lika....nisam odgovoran za ono sto ce se desiti!
Naravno sve hipoteticki...jel!![]()
Jaham
Malo sarkazma ponekad ne skodi!![]()

sedi, dva.
poredis babe i zabe.
ko normalan moze da podrzava pedofile.
oni su u grupi NASILNICI.
NASILNICI: pedofil, bije svoju decu, bije zenu, bije roditelje, nekrofil, bije ljubitelja fudbala, bije homoseksualce i sve koji misle drugacije nego on.
ma bije i njih.
stop nasilju u srbiji!!!!
ja sam na tvojoj strani. oni jesu dusmani.i ja nisam nikog diro pa je na moju kucu 1995 pala Nato bomba sa osiromasenim uranijumom.... ni Milica rakic nikog nije dirala pa je ubise zlotvori 1999...i dan danas ljudi umiru ni krivi ni duzni od njihovih uranijumskih bombi ..hiljde je oboljenih od raka i umiru svaki dan a ti kukas za jednom razbijenom francuskom glavom
Ti stvarno ne primecujes razliku izmedju srbije i rusije na jednoj strani i svedske na drugoj strani.
mislim da se tolerantna i civilizovana drustva daleko brze ekonomski razvijaju...
sedi, dva.
poredis babe i zabe.
ko normalan moze da podrzava pedofile.
oni su u grupi NASILNICI.
NASILNICI: pedofil, bije svoju decu, bije zenu, bije roditelje, nekrofil, bije ljubitelja fudbala, bije homoseksualce i sve koji misle drugacije nego on.
ma bije i njih.
stop nasilju u srbiji!!!!

To jesu dusmani i to stoji...ja sam na tvojoj strani. oni jesu dusmani.
ne kukam ja za francuzima. kukam nad srbijom. mislis da ti likovi sto su tukli francuze ne biju svoje devojke, supruge, decu, roditelje, komsije?
'oces da kazes da je civilizovano nekoga yebati, a njemu da se dize???
Ili je civilizovanije ziveti u monogamnom braku, biolosku decu...
prepoznajem beogradski pasaluk iz aviona....Ne vidi se lepo mapa,mala ti je slika...Daj neku vecu ili bar reci sta je na njoj.![]()
Sedi 0 ko kuca.....
Hipoteticki gledano to se moze desiti.Vec je bilo slucajeva da pedofili traze svoja "prava"!

prepoznajem beogradski pasaluk iz aviona....
um caruje snaga klade valje.
treba da mislimo kako da spasavamo kosovo, kako da postanemo bogata zemlja, a ne da trosimo energiju na nepotrebno nasilje.
kakve ima veze demoratija sa nasiljem???Нуклеарне подморнице под водом, носачи авиона на води, стратешки бомбардери на небу, сателити у космосу, нуклеарне ракете у подземним силосима, маринци на копну! Укратко, демократија је свеприсутна!
Dodjosmo i do 0..![]()

prepoznajem beogradski pasaluk iz aviona....
um caruje snaga klade valje.
treba da mislimo kako da spasavamo kosovo, kako da postanemo bogata zemlja, a ne da trosimo energiju na nepotrebno nasilje.

Amin.Коју ће болест тај "цивилизовани запад" још прогласити за нормалну појаву? Содомију? Педофилију? То вам данас вероватно звучи немогуће, али то је пре само пар деценија звучало и за хомосексуалност. Дакле, шта је следеће? Шта је потребно да се догоди, да се ова противприродна појава опет назове правим именом?
Већина становника европског континента је против толерисања хомосексуалности, али пошто је у Европи демократија давно покопана, народ више нико не пита. Најгоре је што и децу желе да заразе и у школским клупама предају како је то нешто сасвим нормално, па чак подстичу хомосексуалне односе међу младим људима.
Ови педери могу добити само једно право и обавезу - на лечење. Од државе је крајње неодговорно заговарати толеранцију. Хомосексуалност представља опасност за породицу, морал, природу и цели људски род.
kakve ima veze demoratija sa nasiljem???
Mozemo i nize...ovo je srbija!
Ma moze,sve moze...
....ovaj post je...
Ima i drugih nacina kako srediti da se ta parada ne odrzi!![]()
***** se ne postaje, ***** se radja. nije ti to stvar izbora.E sad si ga i ti odvalio...
Zavisi vaspitanje i to mnogo...
Ako se dete vaspitava da voli pedere,a rodjeno je pravilno nastrojeno,lako moze da postane *****.
Pa,nisu svi ****** od rodjenja...
Ima i drugih nacina kako srediti da se ta parada ne odrzi!
(sem utoke i ladnog orudja!)imamo
Npr njiva prajd parejd za politicare!![]()
Kao sto vec rekoh,da je srece da drzava to regulise...
(sem utoke i ladnog orudja!)imamo
Npr njiva prajd parejd za politicare!![]()

***** se ne postaje, ***** se radja. nije ti to stvar izbora.
i to je dokazano. a ljudi su neinformisani i to je problem.
jel tebe moze neko da natera "vaspita" da se lozis na muskara? ne?
e tako, ne moze niko da vaspita dete da se ne lozi na devojke.