Mileta iz Talesa
Domaćin
- Poruka
- 3.079
Čovek radi na sebi i k tome specifično duhovit .
Sz.
Sz.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
evo jedna , oni sa slabim srcem neka preskočeIma li kakvih novosti?
izgledas ko Ruskinja, al nisi to tievo jedna , oni sa slabim srcem neka preskoče
ali bih mogla i bitiizgledas ko Ruskinja, al nisi to ti
na zdarovjeali bih mogla i biti![]()
здравствујћеna zdarovje![]()
nemoj molim te, ima nas sto smo ucili ruski xDздравствујће
Neka brate, ima vremenaženi se brate
Što reče Red , ne može biti crnja .evo jedna , oni sa slabim srcem neka preskoče
jasno da, ispravicu@Lovac Luka ulovio vuka мислим да би упозорења требала ићи у форми приватне поруке, мало је бзв онакав начин обраћања јавно.
A što onda i ovo nije išlo u pp formi? Pitam za druga...@Lovac Luka ulovio vuka мислим да би упозорења требала ићи у форми приватне поруке, мало је бзв онакав начин обраћања јавно.
ma nervira me, smara za golotinju forumasice, ispoštovao sam, ok ne treba javno, i to je to, znam za u budućeA što onda i ovo nije išlo u pp formi? Pitam za druga...
Samo slušajte Red i daleko ćete da dogurate.Što reče Red , ne može biti crnja .
Pa ko na pijaci belog roblja, otprilike. Nemam nameru da se kačim i nije meni upućeno, ali je neukusno.ma nervira me, smara za golotinju forumasice, ispoštovao sam, ok ne treba javno, i to je to, znam za u buduće
Онда је и ово твоје требало!A što onda i ovo nije išlo u pp formi? Pitam za druga...
Dugi prsti...stvoreni za klavir..i još poneštoevo jedna , oni sa slabim srcem neka preskoče
Ženi je dok ne progleda
Kod mene sve javno, kad su mi skinuli zelenilo, uzeli mi i pp. Teškoe.Онда је и ово твоје требало!Шалим се, апсолутно си у праву.