Mileta iz Talesa
Domaćin
- Poruka
- 3.869
Za sve nas iz prošlog veka .Pozdrav za dame .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo dođosmo do najnovije Teorije zavere - da li je Paula Mirjana i obrnuto.To i jeste ona, samo pst![]()
Ne znam ni ja kako sam to uspeoOvako
Ovo joj nemoj reći
*ja nemam pojma čime si ti zbario ovaku lutku*....mora da ubijaš pričom
Ovo joj možeš reći
* kad te nogira nek mi se javi *![]()
Lutkama je izgled na 116 mjestu....ako je ne hendlaš džaba. ....inače me tvoja lutka podsjetila na Mariju Ludovicu CampagnuNe znam ni ja kako sam to uspeo
Nije da izgledam nešto![]()
Otkud tebi sve ove informacije? Odakle ti znaš sve ove ljude? Kao da si influenser.Lutkama je izgled na 116 mjestu....ako je ne hendlaš džaba. ....inače me tvoja lutka podsjetila na Mariju Ludovicu Campagnu
bar obrisi lica,kosa i ovaj.....gonji dio
Inace Flavio Briatore izgleda jos lošije od tebe....kakvu li tek on ima priču za žene
![]()
Kad je beg bio cicija?valjda sam zasluzio makar tange na poklon za moju veliku kolekciju![]()
ako si beg a ne begonija, zadrzi ihKad je beg bio cicija?
![]()
Nisam ja ali jest susjed(a)Otkud tebi sve ove informacije? Odakle ti znaš sve ove ljude? Kao da si influenser.![]()
Ok...Kad je beg bio cicija?
![]()
Baš sam htela da okačim tange i kad, ono, nemam ihOk...
(po)mislio sam da je kao i obično slika prodornog pogleda bez osmjeha.
po(tajno)nadao da si u tangicama
ni(po)mislio da je podvala.
Može da te uvede u taj posao, ide tiNisam ja ali jest susjed(a)
Št bi ti rekla beg nije cicija....dobro kad nema slike sa tangama da te vidim bez tangaBaš sam htela da okačim tange i kad, ono, nemam ih
Evo saćuŠt bi ti rekla beg nije cicija....dobro kad nema slike sa tangama da te vidim bez tanga![]()
Čekam...i to odavnooooEvo saću