Foto caffe

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
... s'vatam ovonastale muke,... tesko je razumljiv povratak na matrijahat,...
... u mom zavicajnom gradu rado se prica sijaset dogodovstina o Milosu Obrenovicu,
pa cu tako i da pozdravim nas Bic Forumski i pozelim mnogobrojne clanove,
vrele teme, nezaboravne fotografije,

... dakle,... dodju velikasi kod Gospodara (Milosa), sve se ustezu da mu prigovore,
al' kad je pitao: ,,... kako je narod?,, , prelome strah i iskreno mu kazu :

,,... bune se,... bune se, Gospodaru!,,
,,... ako, ako,... PRITEZI,... PRITEZI,... ,,

... i tako se ponovi nekoliko puta,... kad.... jednog dana,....

- Kako je moj narod ... priupita,....
- Cute,... cute,... Gospodaru !

- ... aaaaaaa ,.... POPUSTAJ, POPUSTAJ...

joj... meni bi prijalo nesto slatko... da dignem nivo secera u krvi... vreme me ubija! ...krece zimska spavajuca svakodnevica... oseca se ko mrki medved... podgojila sam se preko leta i sada valja hibernirati... a posla mali milion...

VAAAAA... kakav osnazujuci osecaj... kao kada su Samsonu oshishali repinu ali u suprotnom smeru... :)

sve ovo je nekada bilo na mojoj glavudzi :D

photo0056.jpg

Jedva se snađoh, totalno me zbunilo ovo menjanje naziva teme.
Ali, bolje je ovako, OPŠTA TEMA, dobra ideja.
Borise, ono je ljubičica.
Sviđa mi se ona fotka s prozora, deluje ko slika na starom TV-u.

@brdza
br.3 veoma zanimljiva sa jasnim fokusnim poljem, cini mi se da joj fali malo vise dinamike, posto pretpostavljam da je na tome akcenat. previse je procentualno zauzela povrsina poda na ukupnoj povrsini slike, ideja je kao takva odlicna
br. 4 pored najbolje volje ne mogu da odgonetnem sta je ? nazire se lisce ali mislim da ako i odgonetnem sta je ,koncepcijski je losa.

:mrgreen:nothing personal:mrgreen:

btw ,obe fotografije koje si komentarisao su bile snimljene sa opskurnin canon 600 powershot pa primedbe stoje, sada sam malo bolje naoruzan pa ce biti drugacije i bolje....

Poslednja izmena:
:D da trebala bih...

...tachno tako, bogato su me oshtrigali... zene u salonu koje su se tada zatekle su sve bile "NEEE!!!!"... smirusha zene... nije mi krivo... sta vishe...

...idu mi na zivce ovi iz energane... dva dana greju dva dana ne greju... smorovi!

Hvala na kritikama, 4ta fotka je camac pun vode na adi medjici koji stoji u hladu a kroz drvece prolaze zraci i prave ovo svetlo u njemu.
@Dulle_
Takve stvari ne mozes da ponavljas koliko oces dok ne dobijes bolju fotku. Meni je se dopada.

Poslednja izmena:
- koliko citam u naslovu ovo je opsta tema
- koja li je to adekvatnija tema da mi je znati?
- kada se tako sto uradi , obicno postavljac dobije kratku poruku o tome
- ne mogu da se otmem utisku da moje fotografije smetaju grupi nabedjenih fotografa koja u svojoj mediokraciji ne zeli da im neko remeti blagosloveni mir, naravno nicim zasluzen....

ako, ako i treba--srbija do tokija:mrgreen:

Poslednja izmena:
losh ti je utisak... veoma ;)

...pokushavam da vas navedem da prihvatite druge pdf-ove i da u krajnjoj nuzdi koristite ovu temu, samo onda kada ne znate u koju kategoriju spada :)

...a ti, idi napolje... zasto si kod kuce subotom uveche?

ja sam stigao ! veceras bilo bruka u gradu.. bio smor dok se nisam napio.. a onda.. idemooooo. postavio bih neke fotke al' mnogo su ruzne pa necu. ne znam sta mi je ali ne mogu da se snadjem sa temama st se desava ? ali muzika je bila smor.. ja volim drum na bas. bilo sve nesto polako uzas.. neki maskembal... svasta...

"povracka"

@djole, struka mi je takva da moram sve da razlazem pedagoski... to je sada vec i profesionalna deformacija... a i preuvelichana znachaj odgovornosti

...nego, pokazi ti nama sta ti lepo radis ovih dana... mislim na fotografije

Pazi kako je krenulo, ispostaviće se da je za moderatorsko mesto potrebno stručna osposobljenost, kao i dosta slobodnog vremena za "posvećivanje", jer nas ima svakakih i obično se to završi (ako neko u međuvremenu ne iskulira) na način "jpt-tpm" (ja po tebi-ti po meni).
A što se tiče donjeg dela, šta tu ima da se pokazuje, bez lažne skromnosti...odavno sam već shvatio da pravim "lake fotografije" (a kako je krenulo to mi je i dalje opredeljenje..fotografije pune života, povratka čoveka prirodi, pune radosti i veselja i optimizma...u koju kategoriju njih da postvaljam)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back