- Poruka
- 7.955
Na dekom.co.rs imas delove za belu tehniku.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bez brige.Izvuci je iz struje prvo.
Bravica verovatno. Mrdni malo vrata, pritisni, tako nešto, možda pomogne.Bez brige.
Mislim da je ovo neka glupost u pitanju zato ću ja jer me i interesuje.
Tesko nagore kontakti pa mora da se menja brava. Ja sam se namucio jer su ma malo prostora ali vi zene imate manje ruke.Bravica verovatno. Mrdni malo vrata, pritisni, tako nešto, možda pomogne.
Znam, nego nekad pomogne, meni bar tako bilo, nije odmah crkla, nego je malo htela ovako, malo ne. Posle samo ne.Tesko nagore kontakti pa mora da se menja brava.
Mugatu , šta je tu problem , mehanika ili elektronika ?Tesko nagore kontakti pa mora da se menja brava. Ja sam se namucio jer su ma malo prostora ali vi zene imate manje ruke.
Nagore kontakti, mozes privremeno da ih ocistis nekom finom smirglom ali moras da rasturis celu bravicu.Mugatu , šta je tu problem , mehanika ili elektronika ?
Brzo, dok mi neko ne preuzme slučaj ! Mi se trkamo.
Okidoki , hvala ti.Nagore kontakti, mozes privremeno da ih ocistis nekom finom smirglom ali moras da rasturis celu bravicu.
filter proveri, to ti je najlakše, a beštije neće da rade ako im se tamo zaglavila neka petodinarka ili sl.Neće da radi vešmašina. Da krene da radi , a oklevala je nekoliko puta unazad pa kada otvorim vratanca i zatvorim krene i radi normalno.Sad mrtvo puvalo. Neću da se nerviram , idem da završim nešto , pa je otvaram. Kontakt je neki. Filter - ne verujem.
Znaci to je stoka bezrepa koja bi ubila coveka da zna da nece snositi posledice.Sad sam jurio neku malu stoku cigansku, trce kao da ih je Bolt pravio.
nije filter , kod tog problema obično neće vodu da ispusti , proverila sam.filter proveri, to ti je najlakše, a beštije neće da rade ako im se tamo zaglavila neka petodinarka ili sl.
Meni nije htela da se uključi, pa kad sam otvorila to mesto i sredila, proradila je. A ponašala se kao da je crkla pre toga.nije filter , kod tog problema obično neće vodu da ispusti , proverila sam.
dobro je znati , sakupljamo podatke i uzimamo leba majstorima xixiMeni nije htela da se uključi, pa kad sam otvorila to mesto i sredila, proradila je. A ponašala se kao da je crkla pre toga.
to već ne znamKad si vec tu, ako je kolektorski motor proveri u kakvom je stanju kolektor i cetkice, mozda ne bi bilo lose lezajevi da se zamene![]()
Kaži šta ti treba, znam čoveka koji može da preporuči.Mugatu , Red, jedva sam je izvadila , ali jeste to je čudo- bravica , naručiću, nisam našla u prodavnicama , zapravo ova najveća je radila samo do 17h.
Ja bih i kupila novu mašinu ova je stara 9 godina , vala skoro svakog dana radi služila je dobro stvarno. Malo je teže da nađem jer mi je potrebna specifična po obliku i kapacitetu , nemam puno mesta u kupatilu
@Red
@Mugatu