pikax
Buduća legenda
- Poruka
- 37.929
Da vidim sutra ovo da regulišem za sada , pa javim. Hvala.Kaži šta ti treba, znam čoveka koji može da preporuči.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da vidim sutra ovo da regulišem za sada , pa javim. Hvala.Kaži šta ti treba, znam čoveka koji može da preporuči.
pravim se luda, a i često namerno pišem nepravilno zbog zaiebancije, pa otkuj znam dal se i taj zezaoKad znate da je neko rekao/napisao nešto nepravilno, šta radite?
mene slobodno ispraviJa se svim silama suzdržavam da ne prepravljam postove zbog gramatike.
Si resavala one zagonetke "kako da farmer sigurno predje reku ako ima kokos, lisicu i vrecu kukuruza, a da moze da nosi iskljucivo jednu stvar at the time?". Ovo tvoje me podseca na to.Ja ne znam da li je pametno da ispričam ovo jer ako je neko i nekada pomislio da sam iole bistroumna posle ovoga neće pomisliti sigurno
Jednoga dana mi je pala napamet magična ideja da strpam stvarno mali tepih u veš mašinu. Tada sam živela sama i nije bilo nekoga da mi kaže da nisam normalna i da postoji i tepih servis ili nešto slično. Odvučem ja njega i vidim da neće stati i kažem...pa dobro hajde da ga strpam u kadu. I nakvasim ga. Vidim ja da to na dobro neće izaći ali ono...sve po redu ja nekako uspem da ga operem, borim se sa njim, sve sam ruke izgrebala. Završim. Da ga ponesem sad na terasu- nema teorije. Nasisao se vode. Kako sada da ga iscedim - nemam pojma. Sve u svemu , imala sam utisak da je težio tonu i ja sam centimetar po centimetar ga vukla i valjala se sa njim do terase.
Ovo isključivo pišem anonimno.
i ja sam juce imao, sad cekam par godina da mi ne jave hnjo hnjosutra svi oko dva da mi prospete vodu za sreću, imam intervju u 2 i 15 za novi posao
Ne da ću da prospem, nego idem na bazen i za tebe plivam.sutra svi oko dva da mi prospete vodu za sreću, imam intervju u 2 i 15 za novi posao
Samo da joj ne prodje intervju kao tvoj prosli odlazak na bazjenNe da ću da prospem, nego idem na bazen i za tebe plivam.
Uvek sam ih mrzela Momo.Si resavala one zagonetke "kako da farmer sigurno predje reku ako ima kokos, lisicu i vrecu kukuruza, a da moze da nosi iskljucivo jednu stvar at the time?". Ovo tvoje me podseca na to.
samo da mi ne prođeSamo da joj ne prodje intervju kao tvoj prosli odlazak na bazjen
Pretprošli. Da si samo mogo da me vidiš prekjuče kako hodam milimetar po milimetar, dobiću fobijuSamo da joj ne prodje intervju kao tvoj prosli odlazak na bazjen
Znas koje je moje resenje, zajase liju koja nosi pile u ustima, a ovaj nosi samo vrecu kukuruzaUvek sam ih mrzela Momo.
Pa ti svaki dan ides na bazenPretprošli. Da si samo mogo da me vidiš prekjuče kako hodam milimetar po milimetar, dobiću fobiju![]()
Skoro svakog ali ovog meseca i nisam baš puno , desetak putaPa ti svaki dan ides na bazen
a je l možee da se vraća tamo-amo koliko poželi puta ili mora iz jednog puta?Znas koje je moje resenje, zajase liju koja nosi pile u ustima, a ovaj nosi samo vrecu kukuruza
Moje rešenje bi bilo strpaš ih naglavu verovatnoZnas koje je moje resenje, zajase liju koja nosi pile u ustima, a ovaj nosi samo vrecu kukuruza
Ma jok, moze da se vraca, fora je da jedno drugo ne pojedu, tako da mora da tegli pile tamo vamo nekoliko puta, tako nestoa je l možee da se vraća tamo-amo koliko poželi puta ili mora iz jednog puta?
Pa ebote sad se ispravljam ..Skoro svakog ali ovog meseca i nisam baš puno , desetak puta
da, taj fazonMa jok, moze da se vraca, fora je da jedno drugo ne pojedu, tako da mora da tegli pile tamo vamo nekoliko puta, tako nesto