Forumski buvljak

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja ne znam da li je pametno da ispričam ovo jer ako je neko i nekada pomislio da sam iole bistroumna posle ovoga neće pomisliti sigurno

Jednoga dana mi je pala na pamet @Red magična ideja da strpam stvarno mali tepih u veš mašinu. Tada sam živela sama i nije bilo nekoga da mi kaže da nisam normalna i da postoji i tepih servis ili nešto slično. Odvučem ja njega i vidim da neće stati i kažem...pa dobro hajde da ga strpam u kadu. I nakvasim ga. Vidim ja da to na dobro neće izaći ali ono...sve po redu ja nekako uspem da ga operem, borim se sa njim, sve sam ruke izgrebala. Završim. Da ga ponesem sad na terasu- nema teorije. Nasisao se vode. Kako sada da ga iscedim - nemam pojma. Sve u svemu , imala sam utisak da je težio tonu i ja sam centimetar po centimetar ga vukla i valjala se sa njim do terase.

Ovo isključivo pišem anonimno.

Poslednja izmena:
Ja ne znam da li je pametno da ispričam ovo jer ako je neko i nekada pomislio da sam iole bistroumna posle ovoga neće pomisliti sigurno

Jednoga dana mi je pala napamet magična ideja da strpam stvarno mali tepih u veš mašinu. Tada sam živela sama i nije bilo nekoga da mi kaže da nisam normalna i da postoji i tepih servis ili nešto slično. Odvučem ja njega i vidim da neće stati i kažem...pa dobro hajde da ga strpam u kadu. I nakvasim ga. Vidim ja da to na dobro neće izaći ali ono...sve po redu ja nekako uspem da ga operem, borim se sa njim, sve sam ruke izgrebala. Završim. Da ga ponesem sad na terasu- nema teorije. Nasisao se vode. Kako sada da ga iscedim - nemam pojma. Sve u svemu , imala sam utisak da je težio tonu i ja sam centimetar po centimetar ga vukla i valjala se sa njim do terase.

Ovo isključivo pišem anonimno.
Si resavala one zagonetke "kako da farmer sigurno predje reku ako ima kokos, lisicu i vrecu kukuruza, a da moze da nosi iskljucivo jednu stvar at the time?". Ovo tvoje me podseca na to.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back