Forumski buvljak

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo kako je kod mene izgledalo.
IMG_20231026_125431.jpg

Neće da radi vešmašina. Da krene da radi , a oklevala je nekoliko puta unazad pa kada otvorim vratanca i zatvorim krene i radi normalno.Sad mrtvo puvalo. Neću da se nerviram , idem da završim nešto , pa je otvaram. Kontakt je neki. Filter - ne verujem.
filter proveri, to ti je najlakše, a beštije neće da rade ako im se tamo zaglavila neka petodinarka ili sl.

Sad sam jurio neku malu stoku cigansku, trce kao da ih je Bolt pravio.
Znaci to je stoka bezrepa koja bi ubila coveka da zna da nece snositi posledice.

Vozi neki jadni deda motokultivator i u prikolici par gajbica jabuka da proda negde, motokultivator se jedva krece, a copor cigancica se penje na prikolicu i uzima mu jabuke, deda stane da ih otera a oni ga gadjaju jabukama, deda se vrati da krene dalje oni opet na prikolicu, pa ga opet gadjaju. Staje deda opet, stajem ja iza njega kolima, a stoka ciganska stoji i ceka da ja odem da nastavi sa maltretiranjem coveka. Kad sam izasao iz kola razbezase kao misevi.
Jedno bezi kroz neki prolaz, a ja svejedno pravim krug pa izlazim na drugi kraj i kolima pravo na njega :D. Ma ni Bolt ga ne bi stigo.

Poslednji slučaj je bila ne moja mašina ali tu sam restartovala programator. Isto mašina neće da radi jer se blokirala. Eto ako se nekom desi da zna. Jer je veš mašina musthave ove sezone :D

Mugatu , Red, jedva sam je izvadila , ali jeste to je čudo- bravica , naručiću, nisam našla u prodavnicama , zapravo ova najveća je radila samo do 17h.
Ja bih i kupila novu mašinu ova je stara 9 godina , vala skoro svakog dana radi služila je dobro stvarno. Malo je teže da nađem jer mi je potrebna specifična po obliku i kapacitetu , nemam puno mesta u kupatilu
@Red
@Mugatu

• Podržavam
Reactions: Red
Mugatu , Red, jedva sam je izvadila , ali jeste to je čudo- bravica , naručiću, nisam našla u prodavnicama , zapravo ova najveća je radila samo do 17h.
Ja bih i kupila novu mašinu ova je stara 9 godina , vala skoro svakog dana radi služila je dobro stvarno. Malo je teže da nađem jer mi je potrebna specifična po obliku i kapacitetu , nemam puno mesta u kupatilu
@Red
@Mugatu
Kaži šta ti treba, znam čoveka koji može da preporuči.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back