момоа
Stara legenda
- Poruka
- 79.261
Ozb? J b tSkoro svakog ali ovog meseca i nisam baš puno , desetak puta
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ozb? J b tSkoro svakog ali ovog meseca i nisam baš puno , desetak puta
Što??????Ozb? J b t
Da, i pile i kukuruzda, taj fazon
ne mogu pile i lisica zajedno
Pa bukv da ti se spoje prsti na nogama onako kao perajaŠto??????
Ne odem ja sada tamo da presedim dan, otplivam samo 250,300, 400 m jer dolazim na kraju i to je to.Pa bukv da ti se spoje prsti na nogama onako kao peraja
Nikada. Zato što se ja prenemažem i ne volim da mučim ljude. Međutim, navikla sam se na hladnu vodu i upadam sada baš lako.Pikax, jel maltretiras bliznje da udju u vodu i prskas ih onako dok se prenemazu oko ulaska u plicaku
Ne, ja sam ljibomoran na vas koji volite da se kupate, moj mali nefju od 3 g smara mamu da udje u vodu kad su na moruNe odem ja sada tamo da presedim dan, otplivam samo 250,300, 400 m jer dolazim na kraju i to je to.
Voliš i ti samo to ne znašNe, ja sam ljibomoran na vas koji volite da se kupate, moj mali nefju od 3 g smara mamu da udje u vodu kad su na moru
Jok, od malih nogu nisam fanVoliš i ti samo to ne znaš![]()
I ja isto tako izgledam verovatnoSestra isto ne izlazi iz vode, tj kad izadje izgleda kao les Lore Palmer
A ronjenje?I ja isto tako izgledam verovatno![]()
svaka ti častNikada. Zato što se ja prenemažem i ne volim da mučim ljude. Međutim, navikla sam se na hladnu vodu i upadam sada baš lako.
Na moru mi je pretopla voda.U bazenu je sada ok , ali verujte, to je jako hladna voda. Posle četrdesetak minuta plivanja i to non stop plivanja bude mi jako hladno.svaka ti čast
dođem u 8 na plažu, oko 11:15 sam do kukova... u 13:20 plivanje
Kad je ispod 29 na moru, ne ulazim. Dakle - ne ulazim.Na moru mi je pretopla voda.U bazenu je sada ok , ali verujte, to je jako hladna voda. Posle četrdesetak minuta plivanja i to non stop plivanja bude mi jako hladno.
Ne toliko. Letos sam plivala bukvalno tri sata dnevno . I kada ima talasa izmorim se pošteno jer hvatam poziciju da budem na površini.A ronjenje?
Navikla sam se Momo. Ja sam u septembru plivala na otvorenom koji ne greju. Cenim da je bilo ispod 20 , u pet popodne.Kad je ispod 29 na moru, ne ulazim. Dakle - ne ulazim.
Msm na profi ronjenje, dal te privlaciNe toliko. Letos sam plivala bukvalno tri sata dnevno . I kada ima talasa izmorim se pošteno jer hvatam poziciju da budem na površini.
čitala sam neko istraživanje gde izlaganje hladnoj vodi od 15minuta može da sagori do 60ak kcalNa moru mi je pretopla voda.U bazenu je sada ok , ali verujte, to je jako hladna voda. Posle četrdesetak minuta plivanja i to non stop plivanja bude mi jako hladno.
Privlači me ali ne smem zbog oka. JbgaMsm na profi ronjenje, dal te privlaci
Sto, sta je s okom, pritisak?Privlači me ali ne smem zbog oka. Jbga
Imala sam rupturu retine pa ono...izlaganje pritisku u vodi nije baš pametno , jer tu dođu i naočare plus.Sto, sta je s okom, pritisak?