Forumski buvljak

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
IMG-3ea498906be240750848537009f76e40-V.jpg

Prvo medije treba regulisati, ubiše svaku zdravu moždanu ćeliju.
Kada govorim pro glasanja, tu i mislim na glasanje onih koje situacija stvarno zanima, a ne na one koji glasaju jer nam je on dao penziju.
Kad smo već kod toga, slao bih u zatvor svakog ko to izjavi :mrgreen:

Ne kažem, napunio bih ja zatvor do čepa, tu spora nema, ali do nekog krštenog sistema treba dosta godina tranzicije, a naše tranzicije uvijek idu od lošeg ka gorem.
tako je i hvala bogu da to ljudi sve vise uvidjaju

dakle boli nas hurac ko je na celu cega ocemo zakon isti za sve i tjao

na robiju smradovi
kake nagodbe
kake pcke materine
na robiju i zapamti kako izgleda sunce

svako ponaosob treba da izvrši ličnu tranziciju (nemoguće)
političke tranzicije, promene sistema i slično su jalov posao
ne postoji sistem ni zakon koji će od stoke napraviti čoveka
Ne treba meni da od stoke pravi čovjeka, samo da stoku tretira kao stoku, a čovjeka kao čovjeka.
Ko zna, onda možda neko i poželi da promijeni ekipu :mrgreen:

sto ne znaci da se i ovo nece raspasti jer carstva imaju tendenciju da se raspadaju
Načekaćeš se do raspada Amerike i Evropske civlizacije.
A i nije nam ni loše ovde.
Ne streljaju nas 100 za 1 kao Hitler.
Nismo ni pičvajz od države kao na primer Komunistička Kuba što je gde su plate 20 dolara.
-------------------------------------
Ja na primer razumem srpsku želju za teritorijama za koje mislimo da nam pripadaju.
Ali ne znam koliko bih to podržavao.
Jer pazi Švajcarska, mala zemlja, samo neke planinčure, teritorija ništa vredna i opet najbogatija na svetu.
Znači pitanje je koliko treba ginuti za neke teritorije.
Znači nešto drugo treba raditi.

Evo ovako.
Lepo je biti samokritičan ali samo u meri u kojoj se može napraviti boljitak i sa tim ciljem. Samoprezir je ekstrem , a ekstremi nisu zdravi niti normalni.
Kada se ta psihologija primeni na politiku opet jednako važi.
Ja uopšte ne pratim politička dešavanja i nikad nisam - što me donekle čini i poluintelektualcem ( reči mog profesora upućene meni, a razlog je taj ) , ali je savršeno jasno da me nikada neko ko ne održava svoje dvoriše čistim i sve po redu , ubediti da moje nije dobro i ne valja.
Upravo ovo. Ne može Srbin reći da su oni koji slave Oluju super i kul, a oni koji pevaju "Dogodine u Prizrenu" debili.
Prelaze se sve granice normalnosti kritike srpskog nacionalizma tu i prelazi u ekstremizam i bolest.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back