FORMULA 1

• Začetnik teme Začetnik teme Neo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sutra kad zvizne pljusak bice veselo. Meklaren ima taktiku za 3. mesto u trci ako bude suvo od pocetka. Ferari krece sa manje goriva, Truli ce u boks do 11. kruga. Ako pocne kisa pre trke :whistling:

Ево и ја мало да навратим...
Видим, стање на терену редовно...

Ове данашње квалификације остављају још мало простора за наду.
Маса је као што се и очекивало одрадио данашњи део посла врхунски, надам се да ће у таквом стилу одвести и трку.
Предпостављам да су са Хамилтоном разговарали бројни психолози, неби ли га убедили да нема потреба за ризиком и за јурњавом Масе (питање је да ли га и сам Фројд може убедити у тако нешто)...
Било како било, надам се само да ћемо барем у последњој трци ове сезоне моћи да уживамо...

пс.
Какво се то тамо пиво пије и какве се то тамо ћерке деле, како мене нико необавештава;)

Mozda i Kova uspe da odoli na startu i malo izoluje Lewisa od rizicnog kontakta sa Alonsom.U svakom slucaju bi morao zadzrati one iza i to je to.
Samo da ne bude nekih tumbanja i kazni,pa kako ispadne na kraju.

Ne verujem da bi moglo doci do toga,ali ako ga predje na startu sigurno ce ga kociti -to je dozvoljeno.Da "abgasuje" malo kao prosli put.:mrgreen:
Kako li je Toyota na drugom mestu,mora da su montirali neki zabranjeni deo?

Sutra kad zvizne pljusak bice veselo.

Dace bog.:D

Sutra kad zvizne pljusak bice veselo.

Pazhljivo sa zheljama, svashta mozhe da se desi po kishi...
b015.gif

Ево и ја мало да навратим...
Видим, стање на терену редовно...

Ове данашње квалификације остављају још мало простора за наду.
Маса је као што се и очекивало одрадио данашњи део посла врхунски, надам се да ће у таквом стилу одвести и трку.
Предпостављам да су са Хамилтоном разговарали бројни психолози, неби ли га убедили да нема потреба за ризиком и за јурњавом Масе (питање је да ли га и сам Фројд може убедити у тако нешто)...
Било како било, надам се само да ћемо барем у последњој трци ове сезоне моћи да уживамо...

пс.
Какво се то тамо пиво пије и какве се то тамо ћерке деле, како мене нико необавештава;)

ybg,cerke vec otisle a za pivo cemo lako,toga bar ima :D

ljudi (luisovi navijaci) zasto ste tako ubedjeni u luisovu pobedu (sampionsku titulu), razlika od sedam poena nije nadostizna svasta se moze desiti, nista nije gotovo dok se interlagos ne zavrsi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back