FORMULA 1

• Začetnik teme Začetnik teme Neo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
CAOOOOOOOO FERARIJEVCI!!!
Sad mozete da pricate sta ocete.....Jel vam je Glok kriv? Svaka vam cast....Pateticni ste.....
Formula 1 je dobila novog kralja,pustite me da uzivam zajedno sa ostatkom ekipe i manite me glupavih izgovora!!!!
HAMILTON!!!!!

novog kralja teshko... novog shampiona na godinu dana da...
svaka chast, vidimo se sledece sezone :D

Konacno sam docekao i taj dan da vidim svog asa na sampionskom tronu.....
I prosle godine je zasluzio titulu isto koliko i Raikkonen i Alonso,ali sreca mu je okrenula ledja,bas kao Masi danas. Cestitke Ferrariju na timskoj tituli.
Trka haoticna,sve ste videli i sve znate,da ne pricam mnogo....

Ocekujem sledece sezone najpre borbu Alonsa i Hamiltona,pa onda svih ostalih.

OVU TITULU POSVECUJEMO FIA-i I NJIHOVIM PIONIRIMA
Da im je svaki dan guramo pod nos,i smejemo se zalosnim pokusajima sabotaze Luisa Hamiltona.....A sad slavlje

:drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk:
:pivce::pivce::pivce::pivce::pivce::pivce::pivce::pivce:

Mozda je ovako i najpostenije. Mislim da je Hamilton za promil ( ili ti jedan bod ) vise zasluzio titulu.

Ne zato sto je bolji vozac,nego zato sto je Mclaren ove godine delovao bolje kao tim. Nije pravio tragikomicne greske kao Ferari,koji ih je imao nekoliko. A vrhunac je bilo crevo u Singapuru. Tako da Masi titulu nije oduzeo Glok,nego bas ferarijevi mehanicari.

A za ove koji pljuju Gloka..................neka probaju da odvezu samo jedan krug sa gumama za suvo,uz to potpuno istrosenim,po totalno mokroj stazi.....

ali Felipe je zavrsio sezonu uzdignute glave sto je najbitnije (nije bilo nesportskog ponasanja) sada samo sa nestrpljenjem cekamo sledecu sezonu kada verujem da ce stvarno pokazati da onaj poen hamijeve prednosti nista ne znaci

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back