MilosB
Iskusan
- Poruka
- 6.571
Sutra kad zvizne pljusak bice veselo. Meklaren ima taktiku za 3. mesto u trci ako bude suvo od pocetka. Ferari krece sa manje goriva, Truli ce u boks do 11. kruga. Ako pocne kisa pre trke 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hahahahahahaha dobra sala
Mozda i Kova uspe da odoli na startu i malo izoluje Lewisa od rizicnog kontakta sa Alonsom.U svakom slucaju bi morao zadzrati one iza i to je to.
Samo da ne bude nekih tumbanja i kazni,pa kako ispadne na kraju.
Sutra kad zvizne pljusak bice veselo.
Sutra kad zvizne pljusak bice veselo.
Dace bog.![]()
Pazhljivo sa zheljama, svashta mozhe da se desi po kishi...![]()
Ево и ја мало да навратим...
Видим, стање на терену редовно...
Ове данашње квалификације остављају још мало простора за наду.
Маса је као што се и очекивало одрадио данашњи део посла врхунски, надам се да ће у таквом стилу одвести и трку.
Предпостављам да су са Хамилтоном разговарали бројни психолози, неби ли га убедили да нема потреба за ризиком и за јурњавом Масе (питање је да ли га и сам Фројд може убедити у тако нешто)...
Било како било, надам се само да ћемо барем у последњој трци ове сезоне моћи да уживамо...
пс.
Какво се то тамо пиво пије и какве се то тамо ћерке деле, како мене нико необавештава![]()
ljudi (luisovi navijaci) zasto ste tako ubedjeni u luisovu pobedu (sampionsku titulu), razlika od sedam poena nije nadostizna svasta se moze desiti, nista nije gotovo dok se interlagos ne zavrsi
Sutra ce da bude ultra-mega-giga smor trka, posto niko nista ne moze da uradi.
Osim da Ferrari plati nekog kamikazu u Hamiltona. Da je Sato tu sigurno bi se latio posla.
ma ja mislim da ce biti zanimljivo, bas sam uzbudjena![]()
zato sto 10 godina nisu videli titulu
Videcemo je veceras prvi put posle deset godina
uuuuuuuuuuu sto si siguran u to........pazi da vam ponovo ne isklizne iz rukujer alonso je iza vas..........![]()
Nisam bio siguran cele sezone,ali danas sam vise nego uveren u pobedu
Gledajte vi Trulija u prvom redu![]()