Anđelija
Ističe se
- Poruka
- 2.790
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
![]()
i iz ptičije perspektive
![]()
A zašto su ovde meni nestale 2 slike Interlagosa???
Nakon uzbudljive i dobre trke na Interlagosu,dobili smo novog sampiona u obe konkurencije.
Prva dva reda na gridu su izgledala ovako:1.HAM, 2.KUB, 3.PIQ, 4.ALO.
Poredak nakon trke je sledeci:1.HAM 2.KUB 3.PIQ 4.ALO 5.KOV 6.RAI 7.VET 8.BUT 9.MAS.
Dakle, novi sampion je Lewis Hamilton,a konstruktorska titula je pripala McLaren Mercedesu.
P.S.Ovo nije moje predvidjanje,vec ishod trke koju sam upravo odvezao na kompu.
Malo sam "odlepio" od napetosti pred odlucujucu trku.![]()
SAT Practice 14:00 Results
Pos No Driver Team Time/Retired Gap Laps
1 5 Fernando Alonso Renault 1:12.141 19
Nakon uzbudljive i dobre trke na Interlagosu,dobili smo novog sampiona u obe konkurencije.
Prva dva reda na gridu su izgledala ovako:1.HAM, 2.KUB, 3.PIQ, 4.ALO.
Poredak nakon trke je sledeci:1.HAM 2.KUB 3.PIQ 4.ALO 5.KOV 6.RAI 7.VET 8.BUT 9.MAS.
Dakle, novi sampion je Lewis Hamilton,a konstruktorska titula je pripala McLaren Mercedesu.
P.S.Ovo nije moje predvidjanje,vec ishod trke koju sam upravo odvezao na kompu.
Malo sam "odlepio" od napetosti pred odlucujucu trku.![]()
eh jos 20 minuta ne mogu vise da cekamtkacio:
A zašto su ovde meni nestale 2 slike Interlagosa???
aman bre cerko lakse malo. mi mu vise ne mozemo pomoci,nek razmislja o okretanjima iz prve dve trke
pa to ce biti smesno samo ako sutra citav Interlagos prokljuca na kraju trku i Brazil dobije novog trkackog boga
nadam se da ce tako biti, a ti za koga navias? (mislim sigurno nisi za massu, a od hamiltona i ostalih)
ja svoju ljubav prema Skuderiji izrazavam u svakom postu.. tako je vec 12 godina