FORMULA 1

• Začetnik teme Začetnik teme Neo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nisam očekivala da ću biti ovoliko uzbuđena pred trku, ali izgleda da sam se prevarila... JEDVA ČEKAM!!! Mislim da će biti zanimljivo. Mojoj sestri je danas 18-ti rođendan, a mala je luda za Ferrarijem, pa joj je glavna želja da Massa osvoji titulu... Ja, kao, 'ajde da ne budem izrod- pridružila joj se u željama. Može svašta da se desi, iako su male šanse da Massa zaista postane šampion. Ali, isto smo tvrdili i prošle godine za Kimija, pa znamo šta se desilo... Ima li kakvih novosti o vremenskim uslovima u Brazilu? Ja sam van događaja...

joj ljudi toliko se plasim, ovaj pljusak me nervira, ova trka mi je toliko bitna i verujem da nije sve reseno
SAMO NAPRED FELIPE!!!
r249156_1021880.jpg

Маса осим што се не сналази баш најбоље у оваквим условима (надам се да ће ме демантовати), не иде му у прилог ни то што ће први осетити каква је стаза...

CAOOOOOOOO FERARIJEVCI!!!
Sad mozete da pricate sta ocete.....Jel vam je Glok kriv? Svaka vam cast....Pateticni ste.....
Formula 1 je dobila novog kralja,pustite me da uzivam zajedno sa ostatkom ekipe i manite me glupavih izgovora!!!!
HAMILTON!!!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back