FORMULA 1

• Začetnik teme Začetnik teme Neo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
sve po zasluzi!!

na pocetku sezone bih ga rado video van ekipe jer je pravio pocetnicke greske (koje nas sutra mogu zaviti u crno bez obzira na sve svinjarije balavog engleza) ali je onda verovatno pljunuo sebi u lice i krenuo da se ponasa kao vozac najvece ekipe u istoriji. medjutim,kada on nije pravio greske pravio ih je tim i sad smo tu gde smo

i da,Kimi ce mi uvek biti ispred Mase dok obojici ne vidim ledja i okrenem se najboljem mladom vozacu na svetu koji ce,nadam se,uskoro pokazati kako se grize za propetog konjica

sve po zasluzi!!

na pocetku sezone bih ga rado video van ekipe jer je pravio pocetnicke greske (koje nas sutra mogu zaviti u crno bez obzira na sve svinjarije balavog engleza) ali je onda verovatno pljunuo sebi u lice i krenuo da se ponasa kao vozac najvece ekipe u istoriji. medjutim,kada on nije pravio greske pravio ih je tim i sad smo tu gde smo

i da,Kimi ce mi uvek biti ispred Mase dok obojici ne vidim ledja i okrenem se najboljem mladom vozacu na svetu koji ce,nadam se,uskoro pokazati kako se grize za propetog konjica

jel to mislis na vettela?
a i prosle sezone kimi je uz pomoc postao sampion, i ove ce se verovatno to ponoviti

Za Hamiltona nije moglo gore.Truli ispred,Alonso tacno iza.

Nije to toliko lose.
Da se ja pitam,ja bih proterao autobus...:lol:
Nadam se da nece biti bas tako.
zaista ne mora lose ispasti.
Lewis nema razloga da bilo koga juri.
Cak moze i izgubiti jednu poziciju.
Bitno je da zavrsi trku i da ne bude nize od petog mesta.
Mozda i Kova uspe da odoli na startu i malo izoluje Lewisa od rizicnog kontakta sa Alonsom.U svakom slucaju bi morao zadzrati one iza i to je to.
Samo da ne bude nekih tumbanja i kazni,pa kako ispadne na kraju.

nadam se da ce tako biti, a ti za koga navias? (mislim sigurno nisi za massu, a od hamiltona i ostalih)
Po ovome što si napisala vidim da bi se dobro uklopila u naše društvo by Pena Drink :drunk:
Di da se brukam sa takvim sampionima?!:lol:
I jos da ugrozim zdravlje i zivot...:mrgreen:
Nego,za koga ti ono bese navijas?
:hahaha:

Nećeš da se obrukaš,pa na šta ti nordi i ja ličimo a???
Čestitke za latino-šporetara ali samo danas :whistling:

Tako je Luise,samo hladno i opusteno,4 mesto je dovoljno za titulu.Nama ne gori pod nogama,mi imamo mirnu i pristojnu prednost od 7 bodova i sigurno voznjom to bi bilo to. Ajde da vidimo kako ce to Kimi da vrati Luisu za Kanadu,dosad bi mu vec 10 puta vratio...A sto nije? I jedino u sta Ferrari moze da se uzda je to - haos na startu i "vracanje duga Luisu". Ma dajte ljudi,price za malu decu...

Nije to toliko lose.
Da se ja pitam,ja bih proterao autobus...:lol:
Nadam se da nece biti bas tako.
zaista ne mora lose ispasti.
Lewis nema razloga da bilo koga juri.
Cak moze i izgubiti jednu poziciju.
Bitno je da zavrsi trku i da ne bude nize od petog mesta.
Mozda i Kova uspe da odoli na startu i malo izoluje Lewisa od rizicnog kontakta sa Alonsom.U svakom slucaju bi morao zadzrati one iza i to je to.
Samo da ne bude nekih tumbanja i kazni,pa kako ispadne na kraju.

Nema potrebe za jurnjavom. Truli je lak ko perce,tako da ce eventualno u prvom stintu praviti problem nasem asu,naravno ukoliko zadrzi poziciju. Lusi bi ovo trebalo rutinski da odradi,tezi je od prve trojice i moze da kalkulise. Dakle,titula je tu,samo mirno odvesti.

Tako je Luise,samo hladno i opusteno,4 mesto je dovoljno za titulu.Nama ne gori pod nogama,mi imamo mirnu i pristojnu prednost od 7 bodova i sigurno voznjom to bi bilo to. Ajde da vidimo kako ce to Kimi da vrati Luisu za Kanadu,dosad bi mu vec 10 puta vratio...A sto nije? I jedino u sta Ferrari moze da se uzda je to - haos na startu i "vracanje duga Luisu". Ma dajte ljudi,price za malu decu...

ok, ali moras da priznas da je ipak neizvesno, razlika od 7 poena nije nedostizna, ova sezona je bila bas zanimljiva tako da i nije bitan sampion....ali bih ipak volela da titula pripadne felipeu

Neizvesno jeste,ali Hamilton ne bi trebao da se brine. Ima 4 mesto na startu i to je vise nego dovoljno za titulu. Nadamo se da ce tako i ostati.
Moracu da te razocaram,jer sutra ce Luis potvrditi najbolju formu ove sezone :)

Nema potrebe za jurnjavom. Truli je lak ko perce,tako da ce eventualno u prvom stintu praviti problem nasem asu...
Ako je Trulli jako lak,mozda ce veci problem napraviti Massi,nego Lewisu.
Zamisli podivljalog Trullija kako prestize Massu na startu...tu bi se ubrzo mogao resiti sampionat.Mozda je Lewis najveca paljevina,kada ga neko prestigne,ali ni Massa nije daleko od toga,a u tim momentima se greske prave sa lakocom.
Dakle-napred Jarno.:D
pa na šta ti nordi i ja ličimo a???

Vide li ti sta je on napisao o sinocnim aktivnostima?
Ko moze sa takvim? :lol:;)
Mozda jedino Intra,koji je nekad inspiraciju za kladionicu(veoma uspesno) trazio nakon gajbu-dve...:lol:

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back