Свака част Хамилтону и дружини али мене опет фасцинира Рикардо.
Колико је само добар на кочењу.
И како је нпр. лепо "навукао" Фетела. Кренуо је са спољне стране, па пустио гас како би се Фетел вратио на ту страну и онда га напао са унутрашње сране
Ja sam već sklon verovati da je Ricciardo bolji vozač od Vettela.Uostalom,dela govore dovoljno.Konstantno je ispred Vettela,a sada ga i direktno pretiče u velikom stilu.
Trka nam je pružila dovoljno uzbudjenja.Loš start Lewisa i Bottasa je doprineo tome.
Možda sam ovo olako ustvrdio,jer drugu polovinu trke nisam mogao pažljivo da pratim,već sam bacao pogled na svakih nekoliko minuta,ali mi je tako delovalo.
Lewis je izdominirao u Mercedesovom taboru.Nadvisio je Rosberga na čist vozački kvalitet.Nemac je vidno uzdrman,nakon dogadjaja na poslednje dve trke.Ovde je osvojio i previše bodova,ali šta da se radi,kad Mercedesovi motori daju prednost.
Massa je isto profitirao, ponajviše zbog motora,ali su i dugogodišnja vožnja za Ferrari i "domaći" teren značajni aduti.Lepo je to materijalizovao.
Za razliku od njega,Bottas je morao mnogo da se pomuči i zato ga smatram boljim vozačem od Masse.
Očekivao sam više od Kimija,ali u Italiji,za razliku od Belgije,ipak treba malo manje umeća,a više brzine,pa je ovo i realnost crvenih po svemu sudeći.
Magnussen postaje bezobrazan i mislim da je za McLaren najbolje da traži novi tandem za sledeću sezonu.
Perez i Button su se dobro "tukli",a i Kvyat je odlično terao danas.
U ostatku sezone će veću ulogu dobiti i menadžment motora i ostalih ograničenih komponenti,a tu će trebati i sreće.
Splasnuo mi je entuzijazam da se Ricciardo može umešati u borbu za titulu,pa ću navijati za Levisa i nadati se i dalje da će moji u Vokingu biti dovoljno pametni da na vreme angažuju pravog vozača za sledeću sezonu. Kvaliteta ima u ponudi.