Dr.Jekyll
Elita
- Poruka
- 16.708
Predlog kako bi izgledao kalendar za 2015.godinu:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Nakon ove sjajne pobede košarkaša,moram istaći još jedan sjajan podatak sa današnje trke.
Naime,najbrži krug na trci jo postigao Hamilton i to u 29-om krugu !!!
Dakle,pre polovine trke najbrži krug.Nestvarno i poražavajuće za konkurenciju.
jedva čekam da vidim ko je sljedeći protivnik idemo dalje!Jesam maltene još i pre samog početka sezone...nisam bio nikakav optimista.Ti si već prežalio ovu sezonu,koliko vidim![]()
I to mi je zasmetalo...nije prgav i bezobrazan vozač ali mu zato ove umišljene sudije daju do znanja da će ga i kad kine biti tu da mu obrišu nos.Volio bih da čujem vase viđenje borbe Magnusena i Botasa. Ako se ne varam jedmom ga je Magnusen pustio na pravcu, a drugi put je došlo do kontakta - evidentno je da je u tom dijelu trke Botas bio brži, ali po meni je Botas bio previse samouvjeren tj. nije dovršio preticanje prije krivine. Ako je očekivao da će Magnusen totlno usporiti i iće desno čitavom duplom krivinom mislim da je to previse optimistično u odnosu na borbu koju su vodili prije toga.
Msm, to je poražavajući podatak i za njega samog, nije uspeo da narednih 24 kruga istera bolje vreme......Naime,najbrži krug na trci jo postigao Hamilton i to u 29-om krugu !!!
Dakle,pre polovine trke najbrži krug.Nestvarno i poražavajuće za konkurenciju.
Msm, to je poražavajući podatak i za njega samog, nije uspeo da narednih 24 kruga istera bolje vreme....

Da je bio podijum u Monci (o pobedi da ne govorim), verovatno se ovo ne bi desilo. Rekoh već, iako mi Fernando nikada nije bio simpatičan, reč je o jednom od najboljih vozača u ovom trenutku a kako stvari stoje Ferari može da isprati njegove kvalitete sa oko 60%. Već dugo vremena je njegov izraz lica (i na retkim podijumima) kao na ovoj slici, frustriran i razočaran...Наш Маркиз дао оставку.
Kakav incident na kraju.Još malo o Heidfeldu....ako je išao oko 200 km/h u momentu kontakta,trebalo je da do ivičnjaka uspori značajno ispod sto na sat.Dakle,teško da bi tada poleteo.Прича се да развијају око 200 Кс.
Максимална брзина им је 220 км/ч, зато су и ставили овакву конфигурације стазе са пуно кривина...
Од 0 до 100 км/ч долазе за 3 секунде.
Код тих електромотора је ствар у томе што у принципу имају константни обртни момент.
Значи ништа специјлано...
Meni je zanimljivo sto, bar u prvoj sezoni, svi imaju apsolutno isti automobil, tako da je sve na vozacu, a i zbog toga sto ima dosta bivsih F1 vozaca... i sve staze su po ulicama gradova...