Formula 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
BofTfZLCUAA_umo.jpg

Bolje da gledamo i ovakve borbe timskih kolega koji ne štede jedni druge na stazi nego što je to godinama radio Ferari.
Kimi očigledno ima veće frustracije od samih Rosberga i Hamiltona ali se to ipak slabo diskutuje (još je i uk*njao odličnu poziciju Magnusenu).

Pa ne znam koliko si pratio trku, ali izjave Hamiltona su tako... Ne znam kako da ih opisem. 'Ne zanima me Rikardo, koliko je Rosberg ispred?'
'Zasto nismo usli u proslom krugu?' Kao da je tim znao da ce biti SC u sledecem. Ima srece da zbog tog oka nije izgubio i drugo mjesto. Ne sjecam se kako je bilo u McLarenu, ali msm da je i tada on bio kriv, a ne Alonso
Bronza najčešće ima "jači sjaj" od srebra. Osvajači trečeg mesta su zadovoljniji od drugoplasiranih u većini sportova.
Logično je da neko u Lewisovoj poziciji razmišlja o prvom mestu,nego o trećem.
Tim nije znao za SC,ali ni mi ne znamo kakvi su bili dogovori pre trke u Mercedesu.
Za čuveni rasplet dogadjaja 2007-me godine je isključivo odgovoran Alonso.
Lewis je tada došao da uči i stasava,ali se ispostavilo da je o n već u mnogo čemu stasao,a u nečemu i prerastao "učitelja" Fernanda ili je pak prebrzo učio. Prebrzo da bi Alonso mogao ležerno vozikati do titule.A i mali nije hteo da bude vodonoša,već šampioon,kad je osetio da ima realne šanse.Alonso je od trke u MAđarskoj radio više na sabotaži Lewisa i McLarena,nego što se borio protiv Kimija ili prosto za sebe i tiutla je otišla nonšalantnom Kimiju.
Sve u svemu,kriv je Alonso.

- - - - - - - - - -

Uzgred,današnja trka u Kneževini je bila sasvim solidna za pomenutu stazu.
Rosberg zasluženo,Ricciardo isto.
Najzad i McLareni nešto da pokažu :)

Bolje da gledamo i ovakve borbe timskih kolega koji ne štede jedni druge na stazi nego što je to godinama radio Ferari.
Kimi očigledno ima veće frustracije od samih Rosberga i Hamiltona ali se to ipak slabo diskutuje (još je i uk*njao odličnu poziciju Magnusenu).

Та грешка Кимија је страшна и за почетнике.
Био сам под утиском тога да је успео напредовати до трећег места па сам ту грешку прескочио.
Слободно распалите по леденом :)

Та грешка Кимија је страшна и за почетнике.
Био сам под утиском тога да је успео напредовати до трећег места па сам ту грешку прескочио.
Слободно распалите по леденом :)

Neću baš toliko da raspalim,ipak je on bio i naš ;)

Bronza najčešće ima "jači sjaj" od srebra. Osvajači trečeg mesta su zadovoljniji od drugoplasiranih u većini sportova.
Logično je da neko u Lewisovoj poziciji razmišlja o prvom mestu,nego o trećem.
Tim nije znao za SC,ali ni mi ne znamo kakvi su bili dogovori pre trke u Mercedesu.
...
Pardon za 2007. onda. Ali opet mi je Hamilton nadobudno i visoko djelovao sa svojim izjavama. I manje su mi djelovale kao proizvod zelje da bude prvi, nego proizvod isfrustriranosti.

Pratite li ova desavanja oko E-Formule? Ima mnogo poznatih i zvucnih imena. Virgin, Super Aguri, Bruno Senna, onaj Alguesuari ili kako mu vec cudnovato prezime :lol:
Valjda SK pregovara i tu da dobije pokrice za Srbiju. Mene to barem raduje, sto vise automoto sporta, to bolje

Pratite li ova desavanja oko E-Formule? Ima mnogo poznatih i zvucnih imena. Virgin, Super Aguri, Bruno Senna, onaj Alguesuari ili kako mu vec cudnovato prezime :lol:
Valjda SK pregovara i tu da dobije pokrice za Srbiju. Mene to barem raduje, sto vise automoto sporta, to bolje

Sad sam malo istrazio, izgleda vrlo zanimljivo.

BIVŠI LEKAR F1: Šanse za oporavak Šumija su minimalne!

sumaher111.jpg

Bivši lekar Formule 1 dr Geri Hartštajn smatra da su male šanse za oporavak sedmostrukog prvaka sveta Mihaela Šumahera koji se šesti mesec nalazi u komi, posle teške povrede glave, zadobijene na skijanju u Francuskoj.

- Šanse za oporavak posle šest meseci u komi su minimalne, a graničilo bi se sa čudom da osoba koja je godinu dana provela u vegetativnom stanju povrati svest – tvrdi dr Hartštajn.

Šumaher je u komi od 29. decembra, kada je zadobio teške povrede glave prilikom pada na skijanju u Francuskoj.

Pa nisam baš siguran u ove izjave, sad su se našli svi da komentaršu, a ima dosta slučajeva da su se ljudi oporavili poslije dužeg vremena, mislim baš kao da traže neku popularnost, ne treba biti neki stručnjak pa izjaviti da što je vrijeme u komi duže da je oporavak teži, na kraju krajeva ko ga je pitao za mišljenje?

Pa nisam baš siguran u ove izjave, sad su se našli svi da komentaršu, a ima dosta slučajeva da su se ljudi oporavili poslije dužeg vremena, mislim baš kao da traže neku popularnost, ne treba biti neki stručnjak pa izjaviti da što je vrijeme u komi duže da je oporavak teži, na kraju krajeva ko ga je pitao za mišljenje?

Ko je pitao vracara iz Gane za misljenje? Pa eno ga sad se hvali tamo... Ovaj doktor ako je bivsi, osjecam da je i star, pa ne vjerujem da mu treba medijska paznja. Tako da ne znam zasto bi ovo izjavio i da li je uopste izjavio. Znamo da mediji cesto bubice bacaju

Haas F1 nece prije 2016. sigurno nastupiti u sampionatu. A rumunski, odnosno Renoov projekat sa Dacijom za F1 je dobio zeleno svjetlo od FIA-e i postoji mogucnost da ce se prije Haasa ukljuciti u takmicenje. Navodno ce sve Renoovo koristiti ali ce biti samo reklama Daciji. Nesto slicno Husqvarna-KTM u Moto GP

Добро је што је Розберг узео пол јер делује да је Хамилтон бржи...
Има овде доста места за претицање, биће тешко Розбергу да задржи позицију.
Фетел ме је позитивно изненадио. У последњем кругу максимум.

Добро је што је Розберг узео пол јер делује да је Хамилтон бржи...
Има овде доста места за претицање, биће тешко Розбергу да задржи позицију.
Фетел ме је позитивно изненадио. У последњем кругу максимум.

Da, da. Konaco Fetel. Drago mi je zbog Rozberga, zbog samog sampionata. Mislim da ce sutra Hamilton jako nervozan biti, pa bi se mozda greska neka izvukla. Ne bih bas da bude zid sampiona, ali nesto dovoljno da se zakuva malo. Svaka cast Vilijamsu i Vernjeu. Treba racunati da je Kimi 5 mjesta kaznjen zbog incidenta u Monte Karlu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back