Formula 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Još jedna trkačka legenda je otišla u večnost, trostruki prvak sveta Jack Brabham je danas preminuo u 88. godini...

brabham-1.jpg

P.S. Primetite razliku između današnje "grand-parada" proslave na pobedničkom postolju i nekadašnje, koliko više šmeka je ranije bilo...

Poslednja izmena:
Ferrari planira da poveca budzet F1 timu ne bi li se priblizili Meckama. Rano su se sjetili...

Ma какве Мечке.
Ми треба да се потрудимо да победимо Вилијамс и да се покушамо приближити Ред Булу.
Могу они повећати буџет колико хоће кад и Роб Смедли каже да Вилијамс има бољи ваздушни тунел од Ферарија.
Годинама не успевају да реше тај проблем, па онда кад стављају нове делове на болид моле бога да то ради како се надају... БРУКА

U Monaku nista novo. Hamilton prvi, Rosberg 0.032 sporiji. Moze im donekle parirati Rikardo(0.230ak) i onda Alonso na 0.6, Fetl, Kimi i ostatak...
Lotusi napreduju, Masa veoma los kao i Kvyat

Хамилтон каже како је гладнији победа од Розберга.
Розберг је одрастао у Монаку уз јахте, док је он јадничак у неком не тако репрезентативном крају...
Зна Хамилтон како се пецка, учио је од најбољег :)

Poslednja izmena:
Rosberg
Hamilton
Rikardo
Alonso

Vettel opet problem sa elektronikom. Hamilton umalo da izgubi poziciju od Rikarda zbog problema sa vidom. Kimi gubitnik, Chilton ga zakacio dok je SC bio na stazi. Bjanki nije odradio kaznu, a bio je u osvajacima bodova.:think:

Розберг је возио таман како треба.
Без грешке и довољно брзо да не да Хамилтону шансу за напад.
Некако имам утиса да се за сада Розбег боље држи у поразима.
Хамилтон ми делује доста мрзовољно, колико сам приметио није честитао Розбергу. Тако то креће...
Штета за Раиконена, имао је шансе за подијум, и што је још битније за њега да победи Алонса.

Розберг је возио таман како треба.
Без грешке и довољно брзо да не да Хамилтону шансу за напад.
Некако имам утиса да се за сада Розбег боље држи у поразима.
Хамилтон ми делује доста мрзовољно, колико сам приметио није честитао Розбергу. Тако то креће...
Штета за Раиконена, имао је шансе за подијум, и што је још битније за њега да победи Алонса.

Pa ne znam koliko si pratio trku, ali izjave Hamiltona su tako... Ne znam kako da ih opisem. 'Ne zanima me Rikardo, koliko je Rosberg ispred?'
'Zasto nismo usli u proslom krugu?' Kao da je tim znao da ce biti SC u sledecem. Ima srece da zbog tog oka nije izgubio i drugo mjesto. Ne sjecam se kako je bilo u McLarenu, ali msm da je i tada on bio kriv, a ne Alonso

Pa ne znam koliko si pratio trku, ali izjave Hamiltona su tako... Ne znam kako da ih opisem. 'Ne zanima me Rikardo, koliko je Rosberg ispred?'
'Zasto nismo usli u proslom krugu?' Kao da je tim znao da ce biti SC u sledecem. Ima srece da zbog tog oka nije izgubio i drugo mjesto. Ne sjecam se kako je bilo u McLarenu, ali msm da je i tada on bio kriv, a ne Alonso

Било би занимљиво видети како би поднео да га сад Розберг добије 2-3 трке...
Да када си и бржи тим ти сратегијом смањи могућности за напад.
Да му поруче као што су Розбергу, причувај пнеуматике, гориво итд.
Да не причам о прошлогодишњој ВН Малезије...
Изузетно је брз али зна тако некад да изјави глупости, а и кренуо је са благим пецкањем...
Нема потребе за тим. Рекло би се да је још увек за нијансу бржи од Розберга и зато нека се држи стазе, а остало и ми сами можемо да закључимо.
А та 2007. му је школа коју је мало ко имао прилике да прође, и то му је лепа предност.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back